słodkości i miłości dla wszystkich mam na świecie
Życzonka :)))
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Re: Życzonka:)))
Dokładnie rok temu powstał ten topik i napisałam tu...
A i coś mi się kołacze, że jakoś tak Rudi świętuje w tych dniach! To też życzonka najlepsze od Hapci co ci szczęśliwy los wyciągnęła...

No to ponownie Meguniu i Dalenko rośnijcie zdrowo i niech Wam się wszystko w życiu ułoży po Waszej myśli! I miłość niech Wam towarzyszy w Waszej drodze!Happy pisze:I tak oto pragnę zacząć: Wszystkom świętującym dziś swe imieniny Magdalenom wszystkiego najlepszego i sto lat! Uśmiechu, miłości, zdrowia, szczęścia...
Zwłaszcza Megi i Dalenie bo wiem, że one dziś obchodzą... Zaś Gdynia kiedy indziej...
A i coś mi się kołacze, że jakoś tak Rudi świętuje w tych dniach! To też życzonka najlepsze od Hapci co ci szczęśliwy los wyciągnęła...
-
super cieĂą
- Zadomowił(a) się

-
Happy
- Wyrocznia WSR

A wcale Ollo mi nie powiedziało grono bo żadnej z nich na gronie nie mam. Po prostu pamiętam i już. Samo się pamięta. Detektywem jestem i już!
Stoooooooooooo laaaat! Jak inne Magdalenki mają to też im wszystkiego naj! A z tego co wiem większość ma dziś, przynajmniej z moich koleżanek. Chyba najbardziej popularny termin!
Stoooooooooooo laaaat! Jak inne Magdalenki mają to też im wszystkiego naj! A z tego co wiem większość ma dziś, przynajmniej z moich koleżanek. Chyba najbardziej popularny termin!
-
gosienka2005
- WSR Guru