CZAD
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Wyrocznia WSR
Wiecie co sprawicie niedługo to, że nikt już tu nie będzie wchodził. Nawet mnie już to nudzi i nie chce mi się tu zaglądać tak bez sensu tu nasuwacie tymi postami. Forum straciło cały swój urok i niedługo wszyscy stąd uciekną. A ja powoli tracę cierpliwość... Spamowane posty, które są totalnie bez sensu będę usuwane uprzedzam. Zachowujecie się jak totalni ekshibicjoniści. To co tu robicie możecie robić we dwóch na GG. Nie przeginajcie już z tym ble ble tu. 

-
- Ekspert
Przepraszam Wyrocznio, postaram się przestrzegać Twojego regulaminu...Happy pisze:Wiecie co sprawicie niedługo to, że nikt już tu nie będzie wchodził. Nawet mnie już to nudzi i nie chce mi się tu zaglądać tak bez sensu tu nasuwacie tymi postami. Forum straciło cały swój urok i niedługo wszyscy stąd uciekną. A ja powoli tracę cierpliwość... Spamowane posty, które są totalnie bez sensu będę usuwane uprzedzam. Zachowujecie się jak totalni ekshibicjoniści. To co tu robicie możecie robić we dwóch na GG. Nie przeginajcie już z tym ble ble tu.
-
- Wyrocznia WSR
Ale ja mówię całkiem poważnie. Przeginacie. Zrobiliście z tego jeden wielki cyrk i targowisko. Zachowujecie się jak przekupy na bazarze. Odstraszacie innych. Jak macie taką wielką chęć uzewnętrzniania się to ja Was w odpowiednie miejsca skieruję. Są miejsca gdzie tak słuchają ludzi. I nie chodzi mi o to żebyście teraz strzelili focha i się obrazili tylko przemyśleli to co żeście z tym forum zrobili. Jeden wielki spam i offtop. Naprawdę nie chce się tego czytać i takie sygnały do mnie doszły też od innych.
-
- Wyrocznia WSR
Ale Wy najwięcej i niewątpliwie jesteście prowodyrami. Piszcie coś fajnego, coś z sensem. Zróbcie żeby tu było fajnie. Piszcie dłuższe posty i takie co cokolwiek nawet najmniejszego wnoszą a nie takie wszystko o niczym. Sprawcie to, żeby inni włączyli się do dyskusji a nie uciekali czym prędzej... Sprawcie to aby tu było jakoś tak bardziej rozsądnie a inni pójdą w Wasze ślady.Wiciu pisze:może i racja ale nie tylko my 2aj chyba tak robimy..

-
- Wyrocznia WSR