Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Proste
I w ogóle i w szczególe.Magdusia pisze:ja odważna? a kto i czemu tak sądzi? to w jakims sensie ogolnym czy w konkretnej sprawie? bo ja niewiem..
Halo, usłyszcie to wszyscy traktujący ten topik choć trochę serio: wg jego autorki i założycielki to tylko gra, pusta rozrywka dla zabicia czasu nudzących się forumowiczów, takie śmichy chichy w cudzysłowie dużym.Happy pisze:może on też będzie grał w naszą grę.
-
- Wyrocznia WSR
Ogólnie, całożyciowo jesteś odważna. Możesz należeć nawet do kategorii ludzi idących ku swojemu szczęściu/karierze/innych rzeczach po trupach.Magdusia pisze:ja odważna? a kto i czemu tak sądzi? to w jakims sensie ogolnym czy w konkretnej sprawie? bo ja niewiem..

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
To tylko gra
Ale tak w ogóle to nie bierz tego na serio: to tylko gra!Happy pisze:Ogólnie, całożyciowo jesteś odważna. Możesz należeć nawet do kategorii ludzi idących ku swojemu szczęściu/karierze/innych rzeczach po trupach.Magdusia pisze:ja odważna? a kto i czemu tak sądzi? to w jakims sensie ogolnym czy w konkretnej sprawie? bo ja niewiem..Jeśli się postarasz, ale osobiście nie polecam, tacy ludzie nie są zbyt lubiani w towarzystwie.
Możesz także złamać serca jeszcze kilku panom/ lub w nowym wydaniu paniom.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
To tylko gra
I pamiętajcie, że to tylko gra!Happy pisze:To jest topik dla młodych, zakochanych bądź spragnionych miłości!![]()
Mogą tu wyznawać miłość, pisać kto się im podoba, można tu szaleć i wariować do woli! [ale oczywiście z zachowaniem dobrego smaku i wysokiego poziomu kultury osobistej]. I bardzo proszę, żeby te pościki tu dotyczyły tylko i wyłącznie naszych miluśnych uczniaków!
-
- Wyrocznia WSR
Re: Otwiera się!
A wcale, że nieprawda, że to TYLKO gra. Ten slogan miał być zachętą dla tych bardziej nieśmiałycyh, którzy się wstydzą... tak publicznie wyznawać swoje uczucia i stąd ten pomysł, żeby traktować to jako zabawę żeby ich zachęcić.wojtkowski pisze:Halo, usłyszcie to wszyscy traktujący ten topik choć trochę serio: wg jego autorki i założycielki to tylko gra, pusta rozrywka dla zabicia czasu nudzących się forumowiczów, takie śmichy chichy w cudzysłowie dużym.

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Re: Znaki nieuczciwości
Ale pamietajcie przy tym, że to tylko gra!Happy pisze:Bardziej mnie za to interesuje kwestia życia innych!![]()
Ze względu na to, że chcę żeby byli szczęśliwi i zakochani. Zakochany klient jest zawsze mniej marudny i bardziej zadowolony z innych aspektów życia poza miłością też.
Ta miłość promienieje na inne dziedziny życia. Tak też klienci moi: kochajcie się!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Wyrocznia WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Re: Otwiera się!
Rozszyfrowano mnie. Uchodzę.Happy pisze:A generalnie autor tego posta jest zazdrosny gdyż Jego najbardziej prestiżowy topik "Kurza morda"![]()
nie idzie Mu tam dobrze jak mój elitarny projekt "Law".
(Jest to niestety prawda. Mój najbardziej prestiżowy projekt na tym forum, topik pt. Kurza twarz - zdycha w konwulsjach przedśmiertnych i nie widzę dla niego szansy na rewitalizację. Szkoda.)
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Gra czy serio?
Zatem jeśli to NIE GRA, to proszę NA SERIO, czyli profesjonalnie podejść do tematu i przyjąć do wiadomości, że:Happy pisze:Nie słuchajcie głosu tych co w nasz topik nie wierzą!![]()
Wierzcie w potęgę tego topiku! Wierzcie w miłość! Nie dajcie się!
![]()
Wszystkie te wypowiedzi i nieporozumienia mogłyby się w ogóle nie pojawić, gdyby była jasność, kto czego potrzebuje w sferze LoveStory.
Każdy, kto zabiera głos w tym topiku powinien, zanim sformułuje wypowiedź, określić się dokładnie. Wtedy będzie po prostu łatwiej, prościej, przejrzyściej, transparentniej i w ogóle nie będzie dochodzić do niezamierzonych faux pais, innych niegrzeczności czy po prostu zwykłych nieuczciwości.
Żeby było krócej i jednoznacznie proponuję przyjąć następujące symbole:
! Zajęta, szczęśliwa / zajęty, szczęśliwy (sytuacja trwała, trudna lub niemożliwa do zmiany, nie szukam ani nawet nie biorę pod uwagę, że miałaby się pojawić nowa sympatia)
@ Zajęta, ale niepewna, nie do końca szczęśliwa lub całkiem nieszczęśliwa / zajęty, ale niepewny, nie do końca szczęśliwy lub całkiem nieszczęśliwy (biorę pod uwagę, że mogę zmienić partnera lub wręcz trwam w związku w oczekiwaniu na okazję, żeby z niego wyjść i... przejść do innego, lepszego)
# Walczę o partnera, bo mam kogoś konkretnego na oku (jestem zakochana lub prawie zakochana / zakochany lub prawie zakochany; on / ona mnie nie dostrzega lub nie chce lub potrzebuje więcej czasu, żeby mnie polubić)
$ Jestem wolna / jestem wolny i tylko tak ogólnie się rozglądam za sympatią, ale to nic pilnego
% Jestem wolna / jestem wolny i chcę szybko znaleźć drugą połowę (to potrzeba paląca, nie chcę dłużej czekać)
^ Jestem wolna / jestem wolny i przynajmniej na razie podoba mi się to (nikogo nie szuakm, dobrze jest jak jest)
Oznaczenia dodatkowe:
& Jestem heteroseksualistką / jestem heteroseksualistą
* Jestem homoseksualistką / jestem homoseksualistą
+ Interesują mnie tylko trwałe, poważne związki
~ Interesują mnie flirty i kokietowanie, na powazne związki przyjdzie czas kiedy indziej
| Interesuje mnie głównie (tylko) seks i to bez zobowiązań, a nie poważne związki czy tzw. bycie razem
Precz z obłudą i GIERKAMI - przynajmniej w tym topiku. Zabierzmy nieuczciwym wojownikom matrymonialnym możliwość ZABAWY naszym kosztem. Bądźmy szczerzy, otwarci, asertywni - piszmy wprost i uczciwie, czego oczekujemy.
Ostatnio zmieniony 28 sie (wt) 2007, 12:20:53 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wyrocznia WSR
Istnieje jednak coś takiego jak wolność wyboru (wiem w niektórych kontekstach to niepojęte, że człowiek może mieć własne życie i zdanie) więc drodzy forumowiecze jeśli Waszym życzeniem jest "określenie się" to proszę bardzo jeśli jednak ktoś chce pozostać do końca nierozszyfrowanycm (co też jest elementrm flirtu) to proszę bardzo!

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Walczymy czy współdziałamy?
Hap, przyjmujesz SYMBOLE / oznaczenia (choćby jako opcję dla traktujących ten temat serio), czy mam założyć nowy topik pt. LoveStory made in WSR na serio! ?Happy pisze:Istnieje jednak coś takiego jak wolność wyboru (wiem w niektórych kontekstach to niepojęte, że człowiek może mieć własne życie i zdanie) więc drodzy forumowiecze jeśli Waszym życzeniem jest "określenie się" to proszę bardzo jeśli jednak ktoś chce pozostać do końca nierozszyfrowanycm (co też jest elementrm flirtu) to proszę bardzo!![]()
Wiem, że to może być bolesne dla niektórych, żeby sie dookreślić. Wiem nawet dla których. Sama ich opisałaś jako chcących pozostać do końca nierozszyfrowanymi - czyli prowadzącymi grę.
W ten sposób dotarłem do pewnej prawdy o tym topiku, której jednak jeszcze nie sformułuję wprost. Dam mu szansę.
To jak: walczymy czy współdziałamy?
Ostatnio zmieniony 28 sie (wt) 2007, 12:29:12 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 1 raz.