A tu się z Tobą zgodzę w 200%wojtkowski pisze:Stop nieuczciwym i raniącym tak wiele serc gierkom miłosnym!

!@#&+
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
A tu się z Tobą zgodzę w 200%wojtkowski pisze:Stop nieuczciwym i raniącym tak wiele serc gierkom miłosnym!
Osobiście ze względu na adrenalinkę wybrałabym walkę, ale dla dobra tych co to do nas wchodzą małymi kroczkami poświęcę się i pójdę na współpracę. Tylko w jakim zakresie?wojtkowski pisze:To jak: walczymy czy współdziałamy?
Bardzo ciekawe zestawienie. Wydaje mi się, że wiem o co Ci chodzi, choć oczywiście pewien być nie mogę.seize pisze:!@#&+
Paziu, nie pitol tylko się dookreśl:Paziu pisze:heeej ... a ze mną nie chciałaś współpracować
Foszasta Watsonem I jest Robi, nie pamiętam żebym z Tobą bezpośrednio podpisywała umowę o współpracę. Raczej jesteś wliczana jako asystentka Rozmiarka. Każdy z mych Watsonów musi mieć swoją asystentkę, która mu asystuje jak sama nazwa wskazuje...Magdusia pisze:a ja i Seize to kto przepraszam skoro Paziu jest Watsonem!? <foch mega!>
Sądzę, że ty jak najbardziej także możesz wiedzieć o co chodzi, tak więc raczej możesz być pewien zwłaszcza, że znasz moje zdanie odnośnie gierek miłosnych.wojtkowski pisze:Bardzo ciekawe zestawienie. Wydaje mi się, że wiem o co Ci chodzi, choć oczywiście pewien być nie mogę.seize pisze:!@#&+
No to widzę, że jednak jest w Twoim podejściu do sprawy sporo prawdy (i tylko czasami zwycięża KNK, czyli kokieteryjna natura kobiety).Happy pisze:dla dobra tych co to do nas wchodzą małymi kroczkami poświęcę się i pójdę na współpracę. Tylko w jakim zakresie?I czego ona będzie dotyczyć?
Coś Ty! Przecież my oboje jesteśmy +!Happy pisze:Chyba nie będziemy musieli się w sobie zakochać? 8O
Brzmi zupełnie tak jakbym właśnie dostała w końcu etat psychologa o którym od dawna marzę.wojtkowski pisze: No i pilnuj, żeby jak najmniej ludzi wychodziło stąd z:
- fałszywymi nadziejami
- błędnymi przeświadczeniami
- poczuciem odrzucenia
- poczuciem winy
- pogłębionymi kompleksami
- rozdrapanymi ranami
- nawracającymi depresjami
- zaniżonym lub zawyżonym poczuciem własnej wartości
- lękiem przed zakochaniem
- lękiem przed miłością
- egoistycznym rozpasaniem
- poczuciem wykorzystania
- nazbyt rozbudzonym libido
- złamanym sercem
etc.
Kurde widzę, że jak zwykle chyba ja jeden poleciałem powagą w tych oznaczeniachwojtkowski pisze:Coś Ty! Przecież my oboje jesteśmy +!