Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Próba dookreślenia Pazia
Paziu, nie pitol tylko się dookreśl:Paziu pisze:a ... no i brakujesymboli na transwestytę ... bo sie klasyfikacja wtedy zmienia ...
$ czy ^ ?
& czy &/* ?
~ czy | ?
-
- Wyrocznia WSR
Uprzejmie apeluję o niestosowanie w moim topiku jakichkolwiek oznaczeń mogących się w jakikolwiek sposób kojarzyć z przedmiotem typu: matematyka! Może to bardzo zniechęcić wszystkich Słuchaczy, czytelników.
Wszelkie stosowanie owych oznaczeń uznam za przejaw wrogości.
Zniechęcają mnie to już tym bardziej młodzież, która owo traumatyczne przeżycie związane z matematayką i fizyką ma jeszcze świeżo w pamięci!

Zniechęcają mnie to już tym bardziej młodzież, która owo traumatyczne przeżycie związane z matematayką i fizyką ma jeszcze świeżo w pamięci!

-
- Ekspert
-
- Wyrocznia WSR
Zapamiętajcie dziewczyny!Paziu pisze: moja wina że żadna z Was mi nieodpowiada ?:P

Tak naprawdę wolałabym ogólnie żywe słowo, to zawsze jest bardziej przyjazne niż jakieś znaczki.Paziu pisze:apropo nieużywania matematyki ...
+-*/^!~% są zabronione ...
a @#$&| nie?

Ostatnio zmieniony 28 sie (wt) 2007, 14:32:34 przez Happy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Ekspert
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Otwórz oczy!
(1) Znaczki są krótsze. (2) Nie trzeba lać wody i (3) powtarzać po sto razy tych samych rzeczy. (4) Łatwiej się porównuje różne podejścia do "tych spraw" - przynajmniej w punkcie wyjścia. Potem można dopowiadać, jak juz generalnie wiadomo o co chodzi. (5) Znaczki są też dla niektórych mniej krępujące - przekonasz się.Happy pisze:Tak naprawdę wolałabym ogólnie żywe słowo, to zawsze jest bardziej przyjazne niż jakieś znaczki.
A na tych kilku stronach (od kiedy wprowadzono do tego topiku symbole) ludzie zaczynają mówić o sobie więcej i konkretniej i mniej udając, niż na poprzednich trzystu. Otwórz oczy!
-
- Wyrocznia WSR
Re: Otwórz oczy!
Na razie widzę, że tu nieźle się jednen z panów wsypał i strzelił niezłą podpadziochę. Tak go te twoje znaczki zmyliły.wojtkowski pisze: Otwórz oczy!

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Interpretacja słów Pazia
Nie no, nie przesadzaj. Powiedział tylko (i być może aż), że nie znalazł w WSR (i - jak rozumiem - gdzie indziej też nie) jeszcze tej jednej jedynej, z którą +!.Magdusia pisze:nieźle Paziu, wlasnie w powyzszych postach oswiadczyles ze wszystkie dziewczyny jakie poznales w Naszej szkole są beznadziejne i do niczego sie nie nadaja i ze zadna Ci nie odpowiada.
mysle ze przyszla kryska na pazia...