nie przesadzam, poprostu uwazam ze pisanie WSZYSTKIE JESTESCIE BE jest takie se ;]wojtkowski pisze:Nie no, nie przesadzaj. Powiedział tylko (i być może aż), że nie znalazł w WSR (i - jak rozumiem - gdzie indziej też nie) jeszcze tej jednej jedynej, z którą +!.Magdusia pisze:nieźle Paziu, wlasnie w powyzszych postach oswiadczyles ze wszystkie dziewczyny jakie poznales w Naszej szkole są beznadziejne i do niczego sie nie nadaja i ze zadna Ci nie odpowiada.
mysle ze przyszla kryska na pazia...
Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Re: Interpretacja słów Pazia
-
- Loża WSR
a kto mowi o seksie slownym? poprostu po co podrywac tyle dziewczyn skoro nawet ci sie nie podobaja/nie pasuja itd... hehPaziu pisze:... omg ... czemu ja jestem podrywaczem skoro to całą resztę organy swędzą ...
ja tylko chce być miły ... a Wy od razu ze seks słowny to odbieracie ... dlatego jesteście beznadziejne ...

-
- Loża WSR
Read it with apprehension :Paziu pisze:no daj spokój ... najpierw mówisz że robie | i że to źle ...
a jak Ci odpowiadam że wole + niż | to sie okazuje że biore na litość ... c'mon ...
Stwierdziłem że mówienie że się chce + tylko nie ma środowiska, i korzystanie w ten sposób z opcji | lub też w skali "masowej" z ~ ma się nijak do budowania środowiska. Opcją "na litość" nazwałem tekst z cyklu "bo ja już tak dawno nic teges". Niemniej z drugiej strony to też pewna antyreklama bo jak 'nic teges' przez tyle czasu to daje to sygnał pewnej "trefności" skoro korzysta się z ~ i nic

Rozumiem że to trochę z cyklu takiego jednego powiedzenia że jak jedno nie da to drugie nie weźmie ?Paziu pisze:... omg ... czemu ja jestem podrywaczem skoro to całą resztę organy swędzą ...

-
- Ekspert
todobrzeże istnieją tacy goście którzy głoszę że ~ prowadzi tylko do |
po drugie znowu zaznaczam że nie dążę do + przez | ...
po trzecie jakbyś znał mnie trochę wiedziałbyś że często nie używam słów poprawnie ... <jak np. "środowisko"> - nie chodziło mi o to że przez ~ "stworzę" sobie środowisko ... ani osiągnę jakikolwiek cel for that matter ...
~ to tylko przyjemność skoro nie mam materiału na + ...
po czwarte ... jeśli | jest potrzebne do szczęścia w Waszym świecie ... O_o ... może nie chcę do niego należeć ... i dlatego mi wisi czy wszyscy sie obrażą za ~ ...
ale nie wisi mi jeśli własne uprzedzenie i spatologizowane poglądy próbuje sie we mnie przeforsować jako poprawne ...
po drugie znowu zaznaczam że nie dążę do + przez | ...
po trzecie jakbyś znał mnie trochę wiedziałbyś że często nie używam słów poprawnie ... <jak np. "środowisko"> - nie chodziło mi o to że przez ~ "stworzę" sobie środowisko ... ani osiągnę jakikolwiek cel for that matter ...
~ to tylko przyjemność skoro nie mam materiału na + ...
po czwarte ... jeśli | jest potrzebne do szczęścia w Waszym świecie ... O_o ... może nie chcę do niego należeć ... i dlatego mi wisi czy wszyscy sie obrażą za ~ ...
ale nie wisi mi jeśli własne uprzedzenie i spatologizowane poglądy próbuje sie we mnie przeforsować jako poprawne ...
- nie ... nie rozumiesz ...seize pisze:Rozumiem że to trochę z cyklu takiego jednego powiedzenia że jak jedno nie da to drugie nie weźmie ?Paziu pisze:... omg ... czemu ja jestem podrywaczem skoro to całą resztę organy swędzą ...
-
- Loża WSR
ze niby Seize tak twierdzi? LOL. same glupoty dzis czytam na tym forum...Paziu pisze:todobrzeże istnieją tacy goście którzy głoszę że ~ prowadzi tylko do |
to ja Ci w takim razie wspolczuje ze nie doswiadczyles takiego naprawde dobrego seksu, skoro nie doceniasz jego wartosci i twierdzisz ze nie sprawia przyjemnosci (bo ja uwazam ze jesli cos sprawia przyjemnosc to prowadzi do szczescia w konsekwencji..). i nie chce przez to powiedziec ze bez seksu nie ma szczescia, tylko jest jednym z czynnikow ktore moga na to szczescie wplywac...Paziu pisze:po czwarte ... jeśli | jest potrzebne do szczęścia w Waszym świecie ... O_o ... może nie chcę do niego należeć ...
chociaz widac mozesz podac Paziu reke Slawkowi, on twierdzi ze seks to wiocha... heh
-
- Ekspert
k(*) mać ... czytaj wszystko ...
to że ty uważasz że jedna przyjemność = szczęście to Ci gratuluje i zazdroszczę ... ja tak nie uważam i potrzeba mi czegoś więcej w życiu niż seksu ...
i w ogóle s(*)...
btw ... myśle że to że nie czytacie ze zrozumieniem wpływa bezpośrednio na to że jesteście beznadziejni O_o ...
z tego zdania można zrozumieć że on myśli że ja używam ~ do | ...seize pisze:Niemniej z drugiej strony to też pewna antyreklama bo jak 'nic teges' przez tyle czasu to daje to sygnał pewnej "trefności" skoro korzysta się z ~ i nic
napisałem że seks NIE JEST POTRZEBNY do szczęścia ... a nie że nie ma na niego wpływu ... FFSmagdusia pisze:to ja Ci w takim razie wspolczuje ze nie doswiadczyles takiego naprawde dobrego seksu, skoro nie doceniasz jego wartosci i twierdzisz ze nie sprawia przyjemnosci
to że ty uważasz że jedna przyjemność = szczęście to Ci gratuluje i zazdroszczę ... ja tak nie uważam i potrzeba mi czegoś więcej w życiu niż seksu ...
i w ogóle s(*)...
btw ... myśle że to że nie czytacie ze zrozumieniem wpływa bezpośrednio na to że jesteście beznadziejni O_o ...
-
- Loża WSR
Widzisz i tu się różnimy bo ja nie widzę sensu prowadzenia ~ jeżeli ktoś nie budzi niczego w kierunku + bo inaczej uważam to za czysta głupotę, egoizm itd. która leży u podstaw intencji takich działań które właśnie można nazwać "gierkami". Dla ludzi można być miłym na różne sposoby a przy tym pamiętać, że są pewne granice, że szanuje się inne osoby które mogą mieć coś do tego itd.Paziu pisze:~ to tylko przyjemność skoro nie mam materiału na + ...
Cóż ja jestem romantykiem-idealistą ale ... kurde jak się wie co to dobry seks i umie taki stworzyć, to jasne że może on być czynnikiem "szczęściogennym". Dobry bajeczny seks, jest nieraz dobrym dopełnieniem pięknego związku i relacji między ludźmi, nie samą przyjemnością w sobie ale bezpośrednim doświadczeniem siebie na wzajem przy złączeniu nie tylko cielesnym ale przede wszystkim duchowym.Paziu pisze:po czwarte ... jeśli | jest potrzebne do szczęścia w Waszym świecie ... O_o
-
- Loża WSR
Z tego zdania należy zrozumieć tyle że taki tekst jaki przedstawiłem w oczach kogoś [patrz np. kandydatki na +] tak a nie inaczej widziany.Paziu pisze:z tego zdania można zrozumieć że on myśli że ja używam ~ do | ...seize pisze:Niemniej z drugiej strony to też pewna antyreklama bo jak 'nic teges' przez tyle czasu to daje to sygnał pewnej "trefności" skoro korzysta się z ~ i nic