to prawdaHappy pisze:Nikt nie chciał być tym słabszym.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
To dbajcie, uważajcie, pielęgnujcie ten związek to być może się uda. Ja sie właśnie dowiedziałam niedawno, że też się jedne taki związek (w tej konfiguracji) wywodzący się z WSR rozpadł.Mysha pisze: to prawdadwa władcze charakterki, uparte. Z tym jest najwiecej problemu, ale poza tym jest bosko!
Dzizas dziewczyno a kiedy to bylo w przedszkolu czy w zlobku?Happy pisze:Ojejku Mysza. 8O Ja miałam dwie takie szanse jedna trwała 4 lata a druga 8... ale nie przetrwały próby czasu. Nikt nie chciał być tym słabszym.Mysha pisze:dokładnie tak
swoją drogą, czy koziołek z barankiem maja jakąś szansę bytu?
ja nie powiedzialam ze jestem do wziecia. poprostu przeczytalam post Pazia i uznalam ze nie bede sie reklamowac bo nie ma co reklamowac..Happy pisze:A co tutaj dajesz nam do zrozumienia, że jesteś do wzięcia? 8OMagdusia pisze:zreszta co ja sie bede reklamowackto mnie zna ten zna
![]()
Myślałam, że jesteś zawariatowana.
TEN POST http://wsr.pl/ftopicp-101255.html#101255 myshyHappy pisze:Które? 8O Ja nic nie wiem na ten temat!Magdusia pisze:kto cos skasowal z tego tmatu i dlaczego? (1 lub 2 posty..)?Bo tu w ogóle się czasami coś dzieje. Mojej organizacji roku do tej pory nie odnalazłam.