to prawdaHappy pisze:Nikt nie chciał być tym słabszym.
Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

To dbajcie, uważajcie, pielęgnujcie ten związek to być może się uda. Ja sie właśnie dowiedziałam niedawno, że też się jedne taki związek (w tej konfiguracji) wywodzący się z WSR rozpadł.Mysha pisze: to prawdadwa władcze charakterki, uparte. Z tym jest najwiecej problemu, ale poza tym jest bosko!
-
Paziu
- Ekspert

no więc ... jestem poszedłem na kurs masażu bo moja bejbe chciała ;p ...
to już coś o mnie mówi
...
a z racji że nie śpię
... i zazwyczaj nie mam nic do roboty ... - zazwyczaj można mnie mieć na wynos 24/7 ...
umiem tańczyć ... znam 4 języki ... a w tym roku będę się uczył 3 nowych (w tym jeden migowy a dwa pochodne od pozostałych
) ...
+ onet.pl =
Byk jest z natury koneserem i znawcą wyrafinowanych przyjemności.
(wycięte z partnerskiego horoskopu:)
W jego domu można odpocząć, odprężyć się i ogrzać. Skupia się głównie na rodzinie. Należy do ludzi wiernych.
Pan Byk wszystko jej ofiaruje. Potrafi zatroszczyć się o materialną stronę życia, lubi bowiem mieć. Zadba więc o jak najwygodniejsze życie, od czasu do czasu zaprosi ukochaną na wytworną kolację lub do teatru. Niestety to jego mieć dotyczy również podejścia do partnerki. Będzie więc próbował ją zdominować. W większości przypadków to się udaje. On będzie rządził domem i podejmował najistotniejsze decyzje.
Kłótnie w jego domu rzadko się zdarzają
Realistyczny i rzeczowy Byk zanim poślubi kobietę rozważy wszelkie za i przeciw. Nie zainwestuje ani uczuć ani prezentów, jeśli kandydatka nie przypadnie mu do gustu.
Zaprosi ją na obiad lub kawę do renomowanej restauracji, kupi niebanalny prezent lub zaprosi na wystawę osobliwości.
Zanim Byk uderzy w konkury, przyglądnie się bacznie przyszłej pani Bykowej, i doskonale będzie wiedział, w którą strunę uderzyć by poruszyć jej serce.
Pan Byk potrafi być dobrym, kochającym i ofiarnym mężem.
Byki nie należą do szczególnych pracusiów, ale gdy im na czymś zależy potrafią zamienić się tytana pracy.
On kurczowo trzyma się ziemi i nie wychodzi poza to, co mogą jego zmysły wychwycić.
Pan Byk ma duże poczucie obowiązku i odpowiedzialności.
On dobrze czuje się w stadzie. Lubi być otoczony grupką znajomych.
Pan Byk potrafi być czuły, opiekuńczy i troskliwy. Czegóż więcej oczekiwać od mężczyzny?
omg reklama O_o
to już coś o mnie mówi
a z racji że nie śpię
umiem tańczyć ... znam 4 języki ... a w tym roku będę się uczył 3 nowych (w tym jeden migowy a dwa pochodne od pozostałych
+ onet.pl =
Byk jest z natury koneserem i znawcą wyrafinowanych przyjemności.
(wycięte z partnerskiego horoskopu:)
W jego domu można odpocząć, odprężyć się i ogrzać. Skupia się głównie na rodzinie. Należy do ludzi wiernych.
Pan Byk wszystko jej ofiaruje. Potrafi zatroszczyć się o materialną stronę życia, lubi bowiem mieć. Zadba więc o jak najwygodniejsze życie, od czasu do czasu zaprosi ukochaną na wytworną kolację lub do teatru. Niestety to jego mieć dotyczy również podejścia do partnerki. Będzie więc próbował ją zdominować. W większości przypadków to się udaje. On będzie rządził domem i podejmował najistotniejsze decyzje.
Kłótnie w jego domu rzadko się zdarzają
Realistyczny i rzeczowy Byk zanim poślubi kobietę rozważy wszelkie za i przeciw. Nie zainwestuje ani uczuć ani prezentów, jeśli kandydatka nie przypadnie mu do gustu.
Zaprosi ją na obiad lub kawę do renomowanej restauracji, kupi niebanalny prezent lub zaprosi na wystawę osobliwości.
Zanim Byk uderzy w konkury, przyglądnie się bacznie przyszłej pani Bykowej, i doskonale będzie wiedział, w którą strunę uderzyć by poruszyć jej serce.
Pan Byk potrafi być dobrym, kochającym i ofiarnym mężem.
Byki nie należą do szczególnych pracusiów, ale gdy im na czymś zależy potrafią zamienić się tytana pracy.
On kurczowo trzyma się ziemi i nie wychodzi poza to, co mogą jego zmysły wychwycić.
Pan Byk ma duże poczucie obowiązku i odpowiedzialności.
On dobrze czuje się w stadzie. Lubi być otoczony grupką znajomych.
Pan Byk potrafi być czuły, opiekuńczy i troskliwy. Czegóż więcej oczekiwać od mężczyzny?
omg reklama O_o
-
sinar
- Loża WSR

Dzizas dziewczyno a kiedy to bylo w przedszkolu czy w zlobku?Happy pisze:Ojejku Mysza. 8O Ja miałam dwie takie szanse jedna trwała 4 lata a druga 8... ale nie przetrwały próby czasu. Nikt nie chciał być tym słabszym.Mysha pisze:dokładnie tak
swoją drogą, czy koziołek z barankiem maja jakąś szansę bytu?
-
GangstaGirl
- Bywalec

-
Magdusia
- Loża WSR

-
Magdusia
- Loża WSR

ja nie powiedzialam ze jestem do wziecia. poprostu przeczytalam post Pazia i uznalam ze nie bede sie reklamowac bo nie ma co reklamowac..Happy pisze:A co tutaj dajesz nam do zrozumienia, że jesteś do wzięcia? 8OMagdusia pisze:zreszta co ja sie bede reklamowackto mnie zna ten zna
![]()
Myślałam, że jesteś zawariatowana.
kto cos skasowal z tego tmatu i dlaczego? (1 lub 2 posty..)?
-
Magdusia
- Loża WSR

TEN POST http://wsr.pl/ftopicp-101255.html#101255 myshyHappy pisze:Które? 8O Ja nic nie wiem na ten temat!Magdusia pisze:kto cos skasowal z tego tmatu i dlaczego? (1 lub 2 posty..)?Bo tu w ogóle się czasami coś dzieje. Mojej organizacji roku do tej pory nie odnalazłam.
w momencie powstania i jeszcze wczoraj po poludniu byl 2gim postem na kolejnej stronie, a dzis juz jest na poprzedniej i ostatni.