Jeżeli pijesz tu do mnie a mam takie wrażenie to muszę Ci powiedzieć, że o ile gdy wytężę swoją dobrą wole postrzegania to coś tam może i w tym jestem w stanie znaleźć co bym zrozumiał; jednak jeżeli bym miał w sposób krótki i zwięzły określić swój stosunek odpowiem bardzo czytelnie : uważam to za błąd. Takie rzeczy jak już się chce powiedzieć powinno się mówić w rozmowach prywatnych a nie na łamach prasy. To że obecnie rząd w mojej ocenie nie ma najlepszych stosunków międzynarodowych i są one nieraz nakierowane w niedobrą stronę to nie uprawnia to jednak nikogo, a już zwłaszcza byłego Prezydenta do takiego stanowiska publicznego.Happy pisze:Choć wiem, że co najmniej jedna osoba na tym forum ma odmienne zdanie...
Takie zatem jest moje zdanie, jakie mogę przedstawić bo treści jaką tu wstawił SW pod Twoim nickiem, nie znając całości artykułu.
Ps: @Kali: ktoś śmieje się z naszego prezydenta? My sami. Kto buduje mur? Sądzę, że również my sami; bo 'kto wyśmiewa się z największego autorytetu?' otóż robienie sprawy z czegoś co raz miało miejsce w bulwarówce uważam jest właśnie budowaniem muru - i sorry ale dla mnie t o trochę tak jakby gdzieś tam robiono wielki raban w innym kraju że u nas w Nie pojawił się jakiś rysunek czy też fotomontaż. Zresztą popatrz na formę swojego posta. Czy on nie jest przesiąknięty budową muru?