Narcyz Club ->> Be or not to be....
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- Zadomowił(a) się
"Nie wiem za kogo się kurwa masz ( kpr.tomek) ale mnie wkurwiasz ,posądzasz nasz klan o cziterstwo a huj... "
Hmm... wiem, że Kotek juz o tym mówił, ale rzeczywiście gratuluje Kesonexie zareklamowania waszego wspaniałego klanu. Chyba coś wam się pomyliło i zamiast gałązek zbieracie karabiny maszynowe, a zamiast jak to ładnie zyrafa napisała:
"I bedziemy trzymac sie za rece,
spiewac - bedziemy szczesliwi !!!!!
peace"
...rywalizujecie pomiędzy sobą, kto wulgarniej przeklnie i z większa fantazją obrazi drugiego...
Gratuluje wam tejże rzeczywiście wspaniałej kreatywności:
"W końcu my też kreatywnym mysleniem nie grzeszymy."
Oj nie grzeszycie cóż za dobór słów i różnorodność wypowiedzi, jesteście tak dobrzy że aż uszy więdną...
Ciekawa jestem, co na to wszystko zyrafka czy ona też jest zachwycona tą wspaniałą stroną swojego klanu...?

Hmm... wiem, że Kotek juz o tym mówił, ale rzeczywiście gratuluje Kesonexie zareklamowania waszego wspaniałego klanu. Chyba coś wam się pomyliło i zamiast gałązek zbieracie karabiny maszynowe, a zamiast jak to ładnie zyrafa napisała:
"I bedziemy trzymac sie za rece,
spiewac - bedziemy szczesliwi !!!!!
peace"
...rywalizujecie pomiędzy sobą, kto wulgarniej przeklnie i z większa fantazją obrazi drugiego...
Gratuluje wam tejże rzeczywiście wspaniałej kreatywności:
"W końcu my też kreatywnym mysleniem nie grzeszymy."
Oj nie grzeszycie cóż za dobór słów i różnorodność wypowiedzi, jesteście tak dobrzy że aż uszy więdną...
Ciekawa jestem, co na to wszystko zyrafka czy ona też jest zachwycona tą wspaniałą stroną swojego klanu...?

-
- WSR Guru
Coz wyszlo jak wyszlo nie wchozilem wglab i przepraszam nie czytalem chodzilo glownie o nazwe i wszyscy podlapali i wieszja na mnie swoje gacie ....
BTW jak wiec do tego mam przypasowac to?? :
P.S. Zyrafka faktycznie zaslablem.....przepraszam

BTW jak wiec do tego mam przypasowac to?? :
Peace....Neema pisze:"Nie wiem za kogo się kurwa masz ( kpr.tomek) ale mnie wkurwiasz ,posądzasz nasz klan o cziterstwo a huj... "![]()
P.S. Zyrafka faktycznie zaslablem.....przepraszam
-
- WSR Guru
-
- WSR Guru
-
- Loża WSR