WSR Avatar Contest - Kadra
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zaczyna działać
-
- Loża WSR
Bo Hav ma dobry koci instynkt + wiedze ktora pozwala na analizowanie ludzkiego charakteru po napisanych postach moze jeszcze bez papieru ale skille juz sa. Dlatego uwazam ze we dwojke tam sobie dobrze radzicie piszac te posty. Zastanawiam sie tylko czy czasami Wasze opinie nie beda az nadto identyczne z tymi wyrazanymi pod wlasnymi nickami 

-
- Zaczyna działać
-
- Zaczyna działać
-
- Zaczyna działać
-
- Zaczyna działać
Nasze szeregi zasilil wlasnie dzis HavObserwator! Witamy na pokładzie!! Będziesz musiał tylko przejść chrzest bojowy!
A to trochę boli!!
Auuuu!! Ale dasz radę!
Jak tam praca domowa z radiowej juz odrobiona??
Nasi musza mieć same dobre oceny, to jedna z cech, które trzeba spełniać pracując w wywiadzie!
A to trochę boli!!
Auuuu!! Ale dasz radę!
Jak tam praca domowa z radiowej juz odrobiona??
Nasi musza mieć same dobre oceny, to jedna z cech, które trzeba spełniać pracując w wywiadzie!
-
- Loża WSR
haha gdyby jeszcze Ci nasi zrobili mi ta prace domowa to nei omieszkam jutro wpasc po zajeciach porannych u pana Syrowatki do Sekretariatu ja odebrac
Aha bym zapomnial formularz jak ja pisac znajdziecie w materialach od p. Furst-Wojtkowskiej. No macie genialna okazje troszke pomoc biednemu Havokowi
*jeszcze tylko: 127 postów życia Havoka ;

*jeszcze tylko: 127 postów życia Havoka ;
-
- Zaczyna działać
-
- Loża WSR
Tak sobie pomyslal;em ze skoro wiem juz kto sie oficjalnie kryje pod tym nickiem to chyba wypadaloby Was oficjalnie powitac na forum (no bo w szkole jestescie codziennie
) No i bardzo dobrze ze Wy tez zdecydowaliscie sie brac aktywny udzial na forum, dobra reklama dla innych ktorym to jeszcze do glowy nei przyszlo
Hehe wiec witamy oficjalnie
Powinniscie tam kazdemu kto odwiedzi sekretariat kazac pisac na forum posty bo inaczej nci im nie zalatwicie:D sesesesese 

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Dziękuję i gratuluję
Odnoszę niejasne wrażenie, że odbiegliście "nieco" od tematu... A tymczasem - ja tu wygrywam.
A więc jeszcze raz... Dziękuję i gratuluję wszystkim, którzy oddali głos na mojego avatara - macie naprawdę wyrobiony gust i nadzwyczajnie rozwinięte wyczucie estetyczne!
A więc jeszcze raz... Dziękuję i gratuluję wszystkim, którzy oddali głos na mojego avatara - macie naprawdę wyrobiony gust i nadzwyczajnie rozwinięte wyczucie estetyczne!
-
- Nowy(a)
do: wojtkowski
witam, pisze bo jestem WOJTKOWSKI, i chciałem sie dowiedzieć czy jestes z tych Wojtkowskich, ostatnio pewna osoba oznajmiła mi ze wszyscy wojtkowcy wywodzą sie z wojtkowic w województwie podlaskim , w ,moim przypadku ta teoria sie sprawdza, a w twoim???
a wogóle móiw ci coś miejscowość CIECHANOWIEC
witam, pisze bo jestem WOJTKOWSKI, i chciałem sie dowiedzieć czy jestes z tych Wojtkowskich, ostatnio pewna osoba oznajmiła mi ze wszyscy wojtkowcy wywodzą sie z wojtkowic w województwie podlaskim , w ,moim przypadku ta teoria sie sprawdza, a w twoim???
a wogóle móiw ci coś miejscowość CIECHANOWIEC
-
- Loża WSR
No jak tydzien czy dwa temu zerknalem na twojego maila Rafalek to sie tez zaczalem zastanawiac czy to nie rodzina
Gdzies tu wrzucalem na forum statystyki wystepowania nazwisk niektorych forumowiczow.
Ja w szkole tez znalazlem osobe o tym samyyyyy... no przesadzam bardzo podobnym nazwisku
Hehe czasem nawet w zartach mowie ze Miluuutka to moja sister 

Ja w szkole tez znalazlem osobe o tym samyyyyy... no przesadzam bardzo podobnym nazwisku