Impreza szkolna na zakończenie semestru - reklama
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
-
- Wyrocznia WSR
Kotku! Ty też masz co nieco na sumieniu....... Idealnym kandydatem nie jesteś!
Ja uważam, że głównym strażnikiem powinna być jednak kobieta!
Taka drobna dyskryminacja płci......!
Nie mówiąc oczywiście, że nikt nie będzie mnie na tym stanowisku w stanie zastąpić, więc skończy się na tym, że mimo nieprzespanej nocy i tak się tam pojawię!
Tylko proszę nie dzwonić mi potem z rana z jakimiś błahostkami!! 
Ja uważam, że głównym strażnikiem powinna być jednak kobieta!
Taka drobna dyskryminacja płci......!
Nie mówiąc oczywiście, że nikt nie będzie mnie na tym stanowisku w stanie zastąpić, więc skończy się na tym, że mimo nieprzespanej nocy i tak się tam pojawię!

-
- Wyrocznia WSR
Jeśli tak to nasuwa się stwierdzenie niech każdy pilnuje się sam!
Ale o nie!! Nie dam się pozbawić mojej ulubionej fuchy!
Przyjmuję zapisy na stanowisko asystentki/asystenta zwanych Gwardią Przyboczną Strażnika Moralności w skrócie GPSM.
Jest to stanowisko wielce prestiżowe aczkolwiek całkowicie charytatywne!
Jednak zawsze akcje słuchacza/słuchaczki idą wtedy w górę!
My tu już dyżury wyznaczamy, ale czy któryś z Trzech Mędrców WSR odpowie nam w końcu kiedy jest ta impreza?
Ale o nie!! Nie dam się pozbawić mojej ulubionej fuchy!

Przyjmuję zapisy na stanowisko asystentki/asystenta zwanych Gwardią Przyboczną Strażnika Moralności w skrócie GPSM.

Jest to stanowisko wielce prestiżowe aczkolwiek całkowicie charytatywne!
Jednak zawsze akcje słuchacza/słuchaczki idą wtedy w górę!

My tu już dyżury wyznaczamy, ale czy któryś z Trzech Mędrców WSR odpowie nam w końcu kiedy jest ta impreza?
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
-
- Wyrocznia WSR
Przepraszam Kotku, ale czy złożyłeś u mnie swoje CV?
Jako Założyciel ogranu GPSM mam chyba co nieco do powiedzenia...
Możesz przeprowadzać nadzór zewnętrzny, ale ja w takim razie poproszę Cię o wylegitymowanie się przed wpuszczeniem na teren....
(imprezy zamkniętej!) 
Jako Założyciel ogranu GPSM mam chyba co nieco do powiedzenia...
Możesz przeprowadzać nadzór zewnętrzny, ale ja w takim razie poproszę Cię o wylegitymowanie się przed wpuszczeniem na teren....

Ostatnio zmieniony 29 cze (śr) 2005, 10:00:19 przez Happy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowy(a)
srata-tata ja bede waszym mistrzem moralności. Happy, możesz mi pomagać... Przejmuje GPSM jako doświadczona jednostka... Możecie mnie sprawdzać, gwarantuje że będe bezstronny... OK Happy dostajesz awans bedziemy na tym samym szczeblu hierarchii... Nie przyjmuje sprzeciwu z twojej strony... My już im pokażemy... :*
/*błędy naprawione*/
/*błędy naprawione*/
-
- Wyrocznia WSR
Kubek co to za słownictwo?
I co to za byki ortograficzne?
Strażnika Moralności musi także cechować wysoka kultura osobista, elokwencja, urok osobisty, nienaganne zachowanie, błyskotliwość, umiejętność celnego ripostowania, świetna pamięć, bystrość umysłu, umiejętność błyskawicznego kojarzenia faktów, wysoce rozwinięty zmysł obserwacyjny, kierunkowe wykształcenie...... i co nadal myślisz, że spełniasz wszystkie warunki??
I co to za byki ortograficzne?
Strażnika Moralności musi także cechować wysoka kultura osobista, elokwencja, urok osobisty, nienaganne zachowanie, błyskotliwość, umiejętność celnego ripostowania, świetna pamięć, bystrość umysłu, umiejętność błyskawicznego kojarzenia faktów, wysoce rozwinięty zmysł obserwacyjny, kierunkowe wykształcenie...... i co nadal myślisz, że spełniasz wszystkie warunki??