Nie sadze
Bo wszystkie Narcyzki to jedna rodzinka...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Proste : bo sie sadze zebym przekońbinowal z prostej uwagi ze wogole nie kombińowalem ale jak mowie to tylko moje zdanie i swiadomosc intencji ale ... ale kto wie moze to podswiadome samowprowadzanie sie przeze mnie w blad
Swoja droga : czaderski topic
I jak do tej pory nikt mi nie odpowiedzial kto tam teraz przynalezy a slysze ze jestem tam nadal choc nijak tego nie zauwazylem i z cala swa swiadomoscia przekonany jestem ze sie wypisalem

Swoja droga : czaderski topic

I jak do tej pory nikt mi nie odpowiedzial kto tam teraz przynalezy a slysze ze jestem tam nadal choc nijak tego nie zauwazylem i z cala swa swiadomoscia przekonany jestem ze sie wypisalem

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
kurna, ta dyskusja o włosach byla bez sensu. kazdy ma takie na jakie ma ochote i dobrze by bylo jakby traktował to jako swój atut
I JUŻ... no. ja swoje tak traktuje a skoro H. wyglada bombowo to i dobrze, wazne zeby sie z tym fajnie czuła i już
a co sie podoba facetom to juz kompleetnie innnaaaa bajka 

-
- Loża WSR
z tym, ze nie koniecznie tej sobocie... w sensie tej 11. sprawa w dtyskusji i w tokuHappy pisze:Trwamy w oczekiwaniu na oficjalny komunikat dotyczący imprezy. W kuluarach mówi się coś o najbliższej sobocie w Starlighcie....![]()

no a co Ci mialam powiedzieć?:PHappy pisze:Hav i Gdynia widzieli i zaakceptowali!![]()
Pokazać nie mam jak! Nie mamy tu zamontowanej kamerki w kompie!
Na całe zresztą szczęście....
nie no nie jest źleee...

tak nisko sie cenisz?Happy pisze:Nowy image Happy będzie dostępny na szkolnej imprezie w promocyjnej cenie 9, 99 zł!![]()
![]()

-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
-
- Bywalec