Wielka impreza WSR 17/05/2008

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Paziu
Ekspert
Ekspert

Post autor: Paziu » 18 maja (ndz) 2008, 03:12:02

no więc tak ...

urodzystości oficjalne za długie O_o ... mocno się juz przynudziało ...

<Piotruś ... mega gratulacja nowego mistera :DDD>
wyobraźcie sobie plażę ...

didżej dość dziwny ... potrafił dwa razy pod rząd walnąć ten sam kawałek ...
mało latino, choć muzyka ogólnie była ok.

słyszałem głosy <z kierunku zaocznych> że była to najgorsza impreza WSR od dwóch lat ... - JA osobiście uważam że była zdecydowanie w czołówce najfajniejszych ... jako że mam znajomych u zaoczniaków i dziennych sie trochę pojawiło - miałem z kim sie bawić itp.

+ Patisonowe lowe ... i fajnie :)

dziękować ...

mtede
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: mtede » 18 maja (ndz) 2008, 06:35:01

rzeczywiście cześć oficjalna przy długa ... chodź śmieszna .

Generalnie szkoda ze Happy Hauer zaczęła/znaczą sie w trakcie cz. oficjalnej .

To prawda DJ kiepawe kawałki puszczał chodź 2 płyty ( lub więcej ) zostały dostarczone właścicielowi klubu ...

jeśli mam sie czepiać szczegółów przy imprezie zamkniętej mogli by zdjąć opłatę za szatnie ...

integracja dzienni/zaoczni w porządku ...

I chciał bym jednak podziękować i osobie która włożyła najwięcej wysiłku w organizacje kilku podpunktów imprezy , i jestem pełen podziwu w twoje zaangażowanie ... (ta os. pewnie wie o kogo mi chodzi , jesli czyta to forum )

i generalnie ide spac zaraz i zyczę wszystkim DzieŃ DobrY

Piocho
Nowy(a)

Post autor: Piocho » 18 maja (ndz) 2008, 09:55:44

Ja wlasnie wrocilem do domu, pozdrawiam wszystkich i ide spac. 8)

Kali
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kali » 18 maja (ndz) 2008, 12:17:40

No ogólnie wrażenie lipne, mało ludzi. Klub nie zmienił swoich uroków od 6 lat także dalej to jest mordownia, a nie klub(zmieniają się tylko właściciele i nazwa). Nagłośnienie kiepawe, ogólnie najgorsze z miejsc w jakich były imprezy szkolne już nawet New Deep był lepszy. A konkurs mistera z tymi występami na podniesieniu, żenadka :roll: Polisz kicz projekt 8)
A i piwo drogie, jak za takiego sikacza, pojemność 0,4 i z plastików mimo małej liczby osób. :?

Paziu
Ekspert
Ekspert

Post autor: Paziu » 18 maja (ndz) 2008, 13:09:18

nie ma to jak zabić ludziom inicjatywę informacji i zgasić każdy punkt widzenia :P ...

nie było nic co Ci sie podobało ?

Martusia B
Ekspert
Ekspert

Post autor: Martusia B » 18 maja (ndz) 2008, 13:12:50

no ja dopiero wstałam..

co do imprezy..
zawiedziona byłam, że tak mało z dziennych osób było.. choć pare osobowości moich ulubionych było :D

no muzyka to to latino nie bardzo była.. pare kawałków słyszałam..ale to dosłownie parę.. od godziny drugiej były jakieś beznadziejne mózgojeby z jego co słyszałam jak byłam na zewnątrz..

w ogóle lipa, że wszyscy się tak szybko zwinęli, bo przed 2 te osoby, które jeszcze zostały (szczątkowe) to wyszły i spotkałam ich w metrze, więc w klubie chyba od godz. 2 WSR'u już nie było..

część oficjalna, tak zdecydowanie za długa, choć śmiesznie było.. no, z Happy Hauer to też lipka była, choć ja tam się ogarnęłam kiedy i co :P

hehe.. śmiesznie, bo miały to być wybory Miss i Mistera grup zaocznych, a połowa ludzi to z dziennych była :D

no Happy ma szczęście, że była choć dała z drugiej strony plamę, że nie tańcowała (przynajmniej ze mną! :P)

Ogólne podsumowanie w paru słowach?

Poprzednia impreza zdecydowanie lepsza

dziękuję za uwagę :P

Malwina
Nowy(a)

Post autor: Malwina » 18 maja (ndz) 2008, 13:51:03

ja tam sie bawiłam wyśmienicie :)

j_ch
Nowy(a)

Post autor: j_ch » 18 maja (ndz) 2008, 13:52:51

nie moglam sie powstrzymac..
zrzedzicie jak stare babuchy.
po pierwsze to wielkie uklony w strone slawka ,artura ,pazinka i ani za to, ze maja jeszcze ochote bawic sie w organizowanie nam czasu poza. kwestie narzekania na muzyke pozostawie bez komentarza.albo i nie. czasem wystarczy podejsc i powiedziec djowi co sie nie podoba.z reszta , jak ktos chce sie bawic to bedzie sie swietnie bawil przy kazdej muzyce (polecam imprezy w remizach).ilosc ludzi byla akurat co by kazdy mogl usiasc , nie czekac zbyt dlugo na piwo.wiadomo , ze byloby super , gdyby wszyscy sie zjawili ale to juz chyba nie w tym klubie.co do happy hour to kolejny uklon w strone organizatorow.5 zl za wejscie to tyle co nic w porownaniu do cen za wynajecie jakiegokolwiek lokalu.hmm. dzieki za przypinke i foty z pleneru ,az sie lezka zakrecila.dobra, koniec tych ckliwosci.
to chyba tyle.
dla mnie bylo przednio.
dzastin

Paziu
Ekspert
Ekspert

Post autor: Paziu » 18 maja (ndz) 2008, 14:20:11

dostałem rykoszetem komplementu :) ... ja tylko przyniosłem zdjęcia

ale popieram - było naprawdę git ...

Kali
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kali » 18 maja (ndz) 2008, 14:20:58

Narzekają ci co wiedzą jakie były imprezy za starych czasów i się właśnie dziwię, bo niby w szkole uczniów cały czas przybywa, bije się kolejne rekordy, a imprezy coraz w gorszym wydaniu. To chyba jest coś nie tak. Kiedyś to nawet mimo fajniejszych lokali wjazd był za free plus jeszcze z jedno-dwa piwka za darmochę.

Paziu
Ekspert
Ekspert

Post autor: Paziu » 18 maja (ndz) 2008, 15:06:13

swoją drogą ... bilans dla mnie = -150 zeta ...

Martusia B
Ekspert
Ekspert

Post autor: Martusia B » 18 maja (ndz) 2008, 15:18:39

no mi bilans strat wyniósł - 50zł, bo trafiłam pare razy piwko za 3zł :D

Paziu
Ekspert
Ekspert

Post autor: Paziu » 18 maja (ndz) 2008, 16:22:17

wsadzcie zdjecia na rapidshare albo gdzies btw ... bo widzialem ze tam flesz pare razy blysnal ...

Martusia B
Ekspert
Ekspert

Post autor: Martusia B » 18 maja (ndz) 2008, 23:24:02

no właśnie.. Daniela trzeba zmolestować, bo On tam pstrykał focisze..

czaryMary
Nowy(a)

Haslo na dzis - nie harbatnikom:)

Post autor: czaryMary » 19 maja (pn) 2008, 12:06:51

Witam:)
Do osob wypowiadających sie sceptycznie na temat imprezy - gdzie Wasze mózgi?
Jesli było tak kijowo, to należało wyjsć, nieprawdaż?
Żenada, ludzie, którzy nic nie organizując jedynie narzekaja na to , co zostanie im podstawione po nos, sa ponizej krytyki.
Polecam refleksje nad samym soba, jesli oczywiście znajdziecie na to odpowiednie pokłady zwojów w mozgu:)
powodzenia!
Byc moze pozukiwania okaza sie bezowocne, ale kto wie, moze maly zamaskowany neuron na chwile sie uaktuwni. Trzymam kciuki!
Jesli ktos pomimo wysilkow innych nie potrafi sie bawic - to polecam cichy relaks przy herbacie i herbatniku ( z ktorym nota bene na zasadzie podobienstwa poczujecie nic sympatii).

Impreza bomba,
wielkie dzieki za organizacje i poswiecony czas,
Marysia Haensel:D

ODPOWIEDZ