Jak wrażenia po imprezie???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
No a mi sie wlasnie udalo dostarczyc swe cialo w domowe progi
W "7" oczywiscie bylo duzo 'glupich rozmow' - czytaj wesolych rozmow typowych dla tego typu 'zebran' i calej masy elementow dodatkowych w tym roznego rodzaju regresji, analiz i wielu wielu innych.
Osobiscie troche powidzieralem swoje gardlo - czyli jak to mawiaja mniej wrazliwi na wrazenia sluchowe ludzie 'wyspiewalem'. Choc oczywiscie nie wyspiewalem wszystkiego bo i troche ciszy zaprezentowalem - ale obecnie to troche taka nowa swiecka tradycja

Osobiscie troche powidzieralem swoje gardlo - czyli jak to mawiaja mniej wrazliwi na wrazenia sluchowe ludzie 'wyspiewalem'. Choc oczywiscie nie wyspiewalem wszystkiego bo i troche ciszy zaprezentowalem - ale obecnie to troche taka nowa swiecka tradycja

-
- Wyrocznia WSR
7ka po schodkach? Nic takiego sobie nie przypominam... Schodki to były, ale w środku, nawet bardzo, bardzo śliskie i schodziło sie do nich tam gdzie król piechotą chodzi.... Pamiętam, że na zewnątrz były kolumny, że był plac Konstytucji, alę po żadnych schodkach do pubu nie wchodziłam! Stanowczo odmawiam zeznań! 

-
- Ekspert
imaginacje
Havoc, nie bardzo wiem, o co chodzi. Jakaż to siła popycha cię regularnie do dzielenia się publicznego z twoimi bezcennymi przemyśleniami? Może sufit ci na głowę spadł?Havoc pisze:Z tego co widze to pisze za mala czcionka wiec wklejam jeszcze raz zeby kochani, nasz ukochany jeden z adminow czytaj Andy pseudonim artystyczny ktorego czasem uzywa to Andrzej Mańka nie mial jakis kosmatych mysli na temat zamkniecia mi tematu![]()
![]()
Dziekuje z gory za okazanie zrozumienia i solididarnosc z autorem![]()
![]()

Ostatnio zmieniony 11 cze (sob) 2005, 14:35:39 przez andy, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Loża WSR
Wczoraj gral tam Roman Roczeń zreszta jak w kazdy piatek - czyli jednym slowem szanty, poezja i inne
Tak wiec piszacemu niniejsze slowa przypomnialy sie niejedne wieczory spedzone przy takich dzwiekach. / Ech ile to sie kiedys czlowiek zajec na opuszczal w WSR z uwagi na takie wieczory muzyczne
/ A przy takim 'klasyku' jak "Biala sukienka" grzecznie nie potrafil przesiedziec na krzesle, choc piesn Cohen'a przeszla juz bardziej bez echa; ale to chyba dlatego ze nie byl to "Slynny niebieski prochowiec" ktory to bez 'echa publicznego' gdy przechodzi tym wiekszy ma wyraz... no ale skoro "Malenka milosc" u piszacego po raz pierwszy nie byla zbyt smetnie odebrana to czemu tu sie dziwic - widac czlowiek sie starzeje i juz sie przyzwyczaja do zycia 

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Re: imaginacje
Agata mi mowila ostatnio ze rozmawiajac z Toba powiedziales jej ze dlugosc tego tematu Cie denerwuje i jesli pojawi sie powod do jego zamkniecia to bez wahania to zrobisz. Ot dlaczego chce zeby ludzie nie dawali Ci pretekstuandy pisze:Havoc, nie bardzo wiem, o co chodzi. Jakaż to siła popycha cię regularnie do dzielenia się publicznego z twoimi bezcennymi przemyśleniami? Może sufit ci na głowę spadł?Havoc pisze:Z tego co widze to pisze za mala czcionka wiec wklejam jeszcze raz zeby kochani, nasz ukochany jeden z adminow czytaj Andy pseudonim artystyczny ktorego czasem uzywa to Andrzej Mańka nie mial jakis kosmatych mysli na temat zamkniecia mi tematu![]()
![]()
Dziekuje z gory za okazanie zrozumienia i solididarnosc z autorem![]()
![]()

-
- Wyrocznia WSR
Szła dzieweczka do laseczka. do zielonego Cha cha cha do zielonego cha cha cha do zielonego
Napotkała myśliweczka bardzo swarnego cha cha cha bardzo swarnego cha cha cha bardzo swarnego ......itd.
Andy plisss nie zamykaj mojego ulubionego tematu! Nie bądź taki!
Wiem, że niektórzy z was już starsi i nie bawią się na imprezach, ale dajcie to robić polskiej mlodzieży!
I oddajcie mi w końcu moje skradzione gwiazdki!!!
Napotkała myśliweczka bardzo swarnego cha cha cha bardzo swarnego cha cha cha bardzo swarnego ......itd.
Andy plisss nie zamykaj mojego ulubionego tematu! Nie bądź taki!
Wiem, że niektórzy z was już starsi i nie bawią się na imprezach, ale dajcie to robić polskiej mlodzieży!
I oddajcie mi w końcu moje skradzione gwiazdki!!!