Miss i Mister WSR sezon 2006/2007
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
...
jeszcze ogólna ilość oddanych głosów:
W konkursie na Miss głosowało około 90 osób (trudno określić konkretną liczbę, ponieważnie wszyscy wykorzystywali 6 pkt. możliwych do przyznania)
W konkursie na Mistera głosowało około 75 osób (komentarz j/w)
W konkursie na Monstera yyy ... poszukam tej cholernej kartki ...
W konkursie na Miss głosowało około 90 osób (trudno określić konkretną liczbę, ponieważnie wszyscy wykorzystywali 6 pkt. możliwych do przyznania)
W konkursie na Mistera głosowało około 75 osób (komentarz j/w)
W konkursie na Monstera yyy ... poszukam tej cholernej kartki ...
-
- Loża WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Robi PR czy napisał co myśli?
Szkoda, że Sinar nie jest piękną kobietą!
Ale i tak dziękuję mu za nominację - gdyby nie on, nie miabym szans zwyciężyć w kategorii Monstera Roku WSR. Dziękuję też oczywiście wszystkim, którzy oddali na mnie głosy w dobrej wierze, tzn. chcąc przez to wyrazić swoją sympatię.
Wygrałem jednak przez pomyłkę. Otóż niektórzy gosujący na mnie wzięli tytuł "Monstera" dosłownie, chcąc mi w ten sposób dokopać - po prostu myśleli, że wybierają (w kontraście do wyborów Miss i Mistera) postać w szkole... najbardziej potworną
. To dzięki tym głosom wyprzedziłem Artura
(przeżywa atak cholery w samotności). A niech tam - Wam też dziękuję. W sumie to m.in. z powodu tych głosów otrzymałem wspaniałą świecę ozdobną, dmuchaną od setek lat przez tybetańskie mniszki.
No i nie denerwujcie się. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że jestem - jak każdy - postacią wielowymiarową (delikatna i trochę zawoalowana samokrytyka) i rozumiem, że niektórych (wcale niekoniecznie nielicznych) denerwują moje wypowiedzi, poglądy i zachowania. Postaram choć trochę się poprawić - myślę, że właśnie do tego zobowiązuje tytuł Monstera.
PS 1. Gratuluję innym zwycięzcom i wyróżnionym. Przede wszystkim pozdrawiam jednak: Misskę
, Pierwszą Vicemiss
, Drugą Vicemiss
, Trzecią Vicemiss
i czwarte Vicemisski
. Misterów też
.
PS 2. Gratuluję Jurkowi superpomysłu (i jego doskonałej realizacji), a Gosieńce składam wyrazy podziwu za zaangażowanie w pracę Komisji.
PS 3. Dziękuję też całemu towarzystwu WSR za wspaniałą, szaloną, ale jednocześnie kulturalną zabawę. Do następnego razu!

Wygrałem jednak przez pomyłkę. Otóż niektórzy gosujący na mnie wzięli tytuł "Monstera" dosłownie, chcąc mi w ten sposób dokopać - po prostu myśleli, że wybierają (w kontraście do wyborów Miss i Mistera) postać w szkole... najbardziej potworną

No i nie denerwujcie się. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że jestem - jak każdy - postacią wielowymiarową (delikatna i trochę zawoalowana samokrytyka) i rozumiem, że niektórych (wcale niekoniecznie nielicznych) denerwują moje wypowiedzi, poglądy i zachowania. Postaram choć trochę się poprawić - myślę, że właśnie do tego zobowiązuje tytuł Monstera.
PS 1. Gratuluję innym zwycięzcom i wyróżnionym. Przede wszystkim pozdrawiam jednak: Misskę

PS 2. Gratuluję Jurkowi superpomysłu (i jego doskonałej realizacji), a Gosieńce składam wyrazy podziwu za zaangażowanie w pracę Komisji.
PS 3. Dziękuję też całemu towarzystwu WSR za wspaniałą, szaloną, ale jednocześnie kulturalną zabawę. Do następnego razu!
-
- Loża WSR