Jak wrażenia po imprezie???

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
senq
Ekspert
Ekspert

Post autor: senq » 18 lut (pt) 2005, 15:44:26

Racja czasem jak czytam to forum to widze jakieś znamiona Korei Północnej. LOL!

fin

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 18 lut (pt) 2005, 17:14:39

Hehehe no na szczescie "wladza" nie ma jeszcze narzedzi globalnej zaglady forum :wink:

Ato
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Ato » 18 lut (pt) 2005, 18:14:35

zawsze nr. ip jest dostepny przy wypowiedziach dla adminow, ale ze przy ankiecie? to ja mam dla ciebie konkurs aw, co ja zaznaczylem?

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 19 lut (sob) 2005, 02:24:44

odpowiem w sposób prosty - to była zwykła prowokacja - nawet jezeli takie rzeczy są mozliwe - ja po pierwsze nie mam do nich dostepu, po drugie nawet gdybym miał nie umiałbym tego sprawdzić - po trzecie osobiście nigdy nic nie skasowałem ani nie kazałem nikomu skasować - a wręcz mam do tego wrogi stosunek i za chwilę zlikwiduję w takim razie wszelkich moderatorów, bo nie mam ochoty wysłuchiwac obelg, w kwestiach, w których nie czuje sie winny
PSS
z pewnością nie mialem na mysli ani senqa ani miki - myślałem może własnie o sw i am - ale cóż uderz w stół... - to miała byc powtarzam zwykła prowokacja, słowa parka użyłem przypadkiem i jeśli zasugerowałem niechcący senq i mike przepraszam - to nie było celowe
PSS
zyrafka, jak nie wiesz o czym piszesz, nie pisz lepiej - pamietaj, że szklanka zawsze jest do połowy pełna i pusta - ja również mam swoje powody, o kórych nie chodze i nie trąbię wszem i wobec; jesli oni maja własne to chętnie o nich porozmawiam publicznie żeby raz na zawsze wszyscy sie dowiedzieli i mogli ocenic - nic nie bedziemy kasowac i wreszcie prawda wyjdzie na jaw
PSSS
ja nie jestem zyrafka cala szkołą i jak ktos nie lubi mni enie musi tego przekladac na cale wsr - to zwykle nieporozumienie
Ostatnio zmieniony 20 lut (ndz) 2005, 12:16:22 przez aw, łącznie zmieniany 1 raz.

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 19 lut (sob) 2005, 15:30:55

Zgadzam sie z Arturem i juz nie bede wnikal kto tak dosolil na ankiecie :wink:

Ale wracajac do ankiety. Ludzie co z wami jest ??? Ponad tysiac odwiedzin i tylko 25 glosow w ankiecie. Ja naprawde widzialem was tam duuuuzo wiecej!! Nie wahajcie sie i nie wstydzcie sie oddac swojego glosu. Wbrew temu co myslicie jest on bardzo wazny bo moze pomoc w przyszlosci naszej kochanej :wink: kadrze zorganizowac imprezy lepsze i ciekawsze!!

Zakoncze przewrotnym haslem :wink:

" Przyszlosc imprez WSR-u jest w Twoich rekach :!: Pamietaj o tym :!: :mrgreen: "

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 19 lut (sob) 2005, 15:53:45

Pytasz co WSR moze zrobic dla Ciebie? Pomysl ile Ty mozesz dac WSR udzielajac sie w ankietach. Oddajac glos zwiekszasz szanse by otrzymac to czego oczekujesz.

Pamietaj: i Twoj glos moze byc przyczyna zdrowej rewolucji rewolucji!

... zmiany znajdują się w zasięgu głosu ...

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 19 lut (sob) 2005, 16:20:27

No nie stawiajmy tak sprawy na ostrzu widelca ;) Imprezy jak byly tak beda. Pewnie ze fajnie byloby gdyby cos bylo w marcu. No ale z drugiej strony impreza co miesiac nie miala by tego smaku (kupo-nowego - przepraszam za wyrazenie :D )

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 19 lut (sob) 2005, 16:29:40

Dziekuje chlopaki za glosy poparcia dla ankiety :D :!: Licze ze przeloza sie one na glosy w ankiecie. Mam nadzieje ze nasza akcje wespra swoim autorytetem rowniez AW i Andy :wink:

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

czytają nie piszą - moze nie potrafią?

Post autor: aw » 19 lut (sob) 2005, 17:49:25

Wiele osób a nawet bardzo wiele czyta forum ale nie bierze czynnego udziału w dyskusjach, dlaczego?
A skad ja to moge do jasnej ciasnej wiedzieć!
Moze rozmawiamy na tematy, kótre nie intresują ich aż tak?
Oto przykład: Homer Simpson, który zazwyczaj jest dość powściągliwy rusza z pasją, bo trafił na swój temat.

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 19 lut (sob) 2005, 18:54:07

No tak zapewne zaznaczenie jednej odpowiedzi i klikniecie Glosuj kosztuje tyle czasu o zgrozo i kalorii ze ludziom sie poprostu nei chce tego zrobic, a do tego jeszcze dochodzi dluuuugie ladowanie sie strony no bo to sie odswiezyc wszystko musi...... Panie poprostu sie nie oplaca..... :wink: Faktycznie ten temat nie jest interesujacy swiadczy o tym licznik. A moze poprostu ludzi nastraszyles ze jak zaglosuja w ankiecie to bedziesz mial ich wszystkie dane (tak jak to juz ktos poruszyl przy okazji innego topicu) :wink: :D

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: yarlan » 19 lut (sob) 2005, 19:21:21

Mzoe czasmi lepiej movic malo a z sensem, niz duzo a bez sensu...

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 19 lut (sob) 2005, 20:45:25

pod warunkiem, ze mówi się o konkretach a nie buduje wypowiedzi, które moga oznaczac wszystko - zwłaszcza, jesli są to wypowiedzi krytyczne, bo moga byc zwyczajnie niesprawiedliwe lub krzywdzące
np. twoja wypowiedź yarlan może być spokojnie interpretowana przez tych, którzy pisza dużo, że pisza bez sensu - tak właśnie działają niedomówienia - precyzja to jest to co sobie cenię

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 19 lut (sob) 2005, 20:53:27

aw pisze:np. twoja wypowiedź yarlan może być spokojnie interpretowana przez tych, którzy pisza dużo, że pisza bez sensu - tak właśnie działają niedomówienia
AW: masz racje przez dluzsza chwile zastanawialem sie czy bylo to skierowane bezposrednio do mnie, bylo zaraz pod moim postem a w dodatku moja wypowiedz byla najdluzsza na tej stronie....;)))

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 19 lut (sob) 2005, 20:55:34

Przyznam ze wstepnie to stwierdzenie Yarlana tez tak odebralem po czym stwierdzilem ze jakby co jest topic gdzie mozna mi to zarzucic wprost wiec ... przestalem nad tym rozmyslac :)

Co do ankiet zwlaszcza zwiazanych z imprezami to Ci ktorzy chodza na nie smialo moga brac udzial i moze to miec tylko pozytywny skutek - nawet jezeli ktos wypowie sie krytycznie, bo przeciez nie kazdemu musi sie podobac ta czy inna. A jezeli sa w wiekszosci pozytywne bo Ci ktorym sie nie podobalo nie glosuja to efekt moze byc potem tak ze nastepna tez sie im nie spodoba bo z uwagi na dobre wyniki bedzie ona podobna do poprzedniej.

Co do 'Walentynkowej' - uwazam ze miala momentami specyficzny klimat przez co troche sie ona odroznila od innych / osobiscie opieram sie tu da porownaia z Mikolajkami - gdyz o nich akurat mowic moge /.
Lokalizacja : z jednej strony plus z drugiej minus - plus bo wiadomo jak trafic, jak sie udalo to bylo wygodne siedzenie itd. minus to bardziej kwestie cenowe 'indywidualnego' spozywania.
Czas : zakonczenie gdzies w okolicach 3 nad ranem jest rozwiazaniem dla niektorych boesne bo staja przed wyborem : wyjsc wczesniej czy zastanawias sie potem jak dotrzec do domu.

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 19 lut (sob) 2005, 21:12:43

Zgadzam sie szczegolnie do czasu. To byl jedyny mankament tej imprezy. Jak wiadomo ludzie z WSR nie mieszkaja tylko w okolicach ursynowa chociaz z tego co sie dowiedzialem to mieszkajacych tam jest naprawde sporo :wink: No i tak: metro do 24 :? Pierwsze metro przed 5 rano. A pomiedzy pustka nicosc i otchlan. Osobiscie nie mam nic do nocnych autobusow ale poprostu z nich nie korzystam dla zdrowia :) No nie wiem jak reszta ale troche osob zapewne sie ze mna zgodzi.... Wybor pomiedzy zostaniem do rana albo wczesniejszym wyjsciem bylby dla mnie prosty gdyby to bylo centrum a nie Imielin. A tak trzeba bylo zwijac sie wczesniej :? bo impreza konczyla sie o 2.... Wiec albo dluzsze imprezy albo tez dluzsze ale zaczynajace sie wczesniej;))))))

ODPOWIEDZ