Jak wrażenia po imprezie???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- akademiareklamy.edu.pl
odpowiem w sposób prosty - to była zwykła prowokacja - nawet jezeli takie rzeczy są mozliwe - ja po pierwsze nie mam do nich dostepu, po drugie nawet gdybym miał nie umiałbym tego sprawdzić - po trzecie osobiście nigdy nic nie skasowałem ani nie kazałem nikomu skasować - a wręcz mam do tego wrogi stosunek i za chwilę zlikwiduję w takim razie wszelkich moderatorów, bo nie mam ochoty wysłuchiwac obelg, w kwestiach, w których nie czuje sie winny
PSS
z pewnością nie mialem na mysli ani senqa ani miki - myślałem może własnie o sw i am - ale cóż uderz w stół... - to miała byc powtarzam zwykła prowokacja, słowa parka użyłem przypadkiem i jeśli zasugerowałem niechcący senq i mike przepraszam - to nie było celowe
PSS
zyrafka, jak nie wiesz o czym piszesz, nie pisz lepiej - pamietaj, że szklanka zawsze jest do połowy pełna i pusta - ja również mam swoje powody, o kórych nie chodze i nie trąbię wszem i wobec; jesli oni maja własne to chętnie o nich porozmawiam publicznie żeby raz na zawsze wszyscy sie dowiedzieli i mogli ocenic - nic nie bedziemy kasowac i wreszcie prawda wyjdzie na jaw
PSSS
ja nie jestem zyrafka cala szkołą i jak ktos nie lubi mni enie musi tego przekladac na cale wsr - to zwykle nieporozumienie
PSS
z pewnością nie mialem na mysli ani senqa ani miki - myślałem może własnie o sw i am - ale cóż uderz w stół... - to miała byc powtarzam zwykła prowokacja, słowa parka użyłem przypadkiem i jeśli zasugerowałem niechcący senq i mike przepraszam - to nie było celowe
PSS
zyrafka, jak nie wiesz o czym piszesz, nie pisz lepiej - pamietaj, że szklanka zawsze jest do połowy pełna i pusta - ja również mam swoje powody, o kórych nie chodze i nie trąbię wszem i wobec; jesli oni maja własne to chętnie o nich porozmawiam publicznie żeby raz na zawsze wszyscy sie dowiedzieli i mogli ocenic - nic nie bedziemy kasowac i wreszcie prawda wyjdzie na jaw
PSSS
ja nie jestem zyrafka cala szkołą i jak ktos nie lubi mni enie musi tego przekladac na cale wsr - to zwykle nieporozumienie
Ostatnio zmieniony 20 lut (ndz) 2005, 12:16:22 przez aw, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Loża WSR
Zgadzam sie z Arturem i juz nie bede wnikal kto tak dosolil na ankiecie
Ale wracajac do ankiety. Ludzie co z wami jest ??? Ponad tysiac odwiedzin i tylko 25 glosow w ankiecie. Ja naprawde widzialem was tam duuuuzo wiecej!! Nie wahajcie sie i nie wstydzcie sie oddac swojego glosu. Wbrew temu co myslicie jest on bardzo wazny bo moze pomoc w przyszlosci naszej kochanej
kadrze zorganizowac imprezy lepsze i ciekawsze!!
Zakoncze przewrotnym haslem
" Przyszlosc imprez WSR-u jest w Twoich rekach
Pamietaj o tym
"

Ale wracajac do ankiety. Ludzie co z wami jest ??? Ponad tysiac odwiedzin i tylko 25 glosow w ankiecie. Ja naprawde widzialem was tam duuuuzo wiecej!! Nie wahajcie sie i nie wstydzcie sie oddac swojego glosu. Wbrew temu co myslicie jest on bardzo wazny bo moze pomoc w przyszlosci naszej kochanej

Zakoncze przewrotnym haslem

" Przyszlosc imprez WSR-u jest w Twoich rekach

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- akademiareklamy.edu.pl
czytają nie piszą - moze nie potrafią?
Wiele osób a nawet bardzo wiele czyta forum ale nie bierze czynnego udziału w dyskusjach, dlaczego?
A skad ja to moge do jasnej ciasnej wiedzieć!
Moze rozmawiamy na tematy, kótre nie intresują ich aż tak?
Oto przykład: Homer Simpson, który zazwyczaj jest dość powściągliwy rusza z pasją, bo trafił na swój temat.
A skad ja to moge do jasnej ciasnej wiedzieć!
Moze rozmawiamy na tematy, kótre nie intresują ich aż tak?
Oto przykład: Homer Simpson, który zazwyczaj jest dość powściągliwy rusza z pasją, bo trafił na swój temat.
-
- Loża WSR
No tak zapewne zaznaczenie jednej odpowiedzi i klikniecie Glosuj kosztuje tyle czasu o zgrozo i kalorii ze ludziom sie poprostu nei chce tego zrobic, a do tego jeszcze dochodzi dluuuugie ladowanie sie strony no bo to sie odswiezyc wszystko musi...... Panie poprostu sie nie oplaca.....
Faktycznie ten temat nie jest interesujacy swiadczy o tym licznik. A moze poprostu ludzi nastraszyles ze jak zaglosuja w ankiecie to bedziesz mial ich wszystkie dane (tak jak to juz ktos poruszyl przy okazji innego topicu)

-
- akademiareklamy.edu.pl
pod warunkiem, ze mówi się o konkretach a nie buduje wypowiedzi, które moga oznaczac wszystko - zwłaszcza, jesli są to wypowiedzi krytyczne, bo moga byc zwyczajnie niesprawiedliwe lub krzywdzące
np. twoja wypowiedź yarlan może być spokojnie interpretowana przez tych, którzy pisza dużo, że pisza bez sensu - tak właśnie działają niedomówienia - precyzja to jest to co sobie cenię
np. twoja wypowiedź yarlan może być spokojnie interpretowana przez tych, którzy pisza dużo, że pisza bez sensu - tak właśnie działają niedomówienia - precyzja to jest to co sobie cenię
-
- Loża WSR
AW: masz racje przez dluzsza chwile zastanawialem sie czy bylo to skierowane bezposrednio do mnie, bylo zaraz pod moim postem a w dodatku moja wypowiedz byla najdluzsza na tej stronie....aw pisze:np. twoja wypowiedź yarlan może być spokojnie interpretowana przez tych, którzy pisza dużo, że pisza bez sensu - tak właśnie działają niedomówienia

-
- Loża WSR
Przyznam ze wstepnie to stwierdzenie Yarlana tez tak odebralem po czym stwierdzilem ze jakby co jest topic gdzie mozna mi to zarzucic wprost wiec ... przestalem nad tym rozmyslac 
Co do ankiet zwlaszcza zwiazanych z imprezami to Ci ktorzy chodza na nie smialo moga brac udzial i moze to miec tylko pozytywny skutek - nawet jezeli ktos wypowie sie krytycznie, bo przeciez nie kazdemu musi sie podobac ta czy inna. A jezeli sa w wiekszosci pozytywne bo Ci ktorym sie nie podobalo nie glosuja to efekt moze byc potem tak ze nastepna tez sie im nie spodoba bo z uwagi na dobre wyniki bedzie ona podobna do poprzedniej.
Co do 'Walentynkowej' - uwazam ze miala momentami specyficzny klimat przez co troche sie ona odroznila od innych / osobiscie opieram sie tu da porownaia z Mikolajkami - gdyz o nich akurat mowic moge /.
Lokalizacja : z jednej strony plus z drugiej minus - plus bo wiadomo jak trafic, jak sie udalo to bylo wygodne siedzenie itd. minus to bardziej kwestie cenowe 'indywidualnego' spozywania.
Czas : zakonczenie gdzies w okolicach 3 nad ranem jest rozwiazaniem dla niektorych boesne bo staja przed wyborem : wyjsc wczesniej czy zastanawias sie potem jak dotrzec do domu.

Co do ankiet zwlaszcza zwiazanych z imprezami to Ci ktorzy chodza na nie smialo moga brac udzial i moze to miec tylko pozytywny skutek - nawet jezeli ktos wypowie sie krytycznie, bo przeciez nie kazdemu musi sie podobac ta czy inna. A jezeli sa w wiekszosci pozytywne bo Ci ktorym sie nie podobalo nie glosuja to efekt moze byc potem tak ze nastepna tez sie im nie spodoba bo z uwagi na dobre wyniki bedzie ona podobna do poprzedniej.
Co do 'Walentynkowej' - uwazam ze miala momentami specyficzny klimat przez co troche sie ona odroznila od innych / osobiscie opieram sie tu da porownaia z Mikolajkami - gdyz o nich akurat mowic moge /.
Lokalizacja : z jednej strony plus z drugiej minus - plus bo wiadomo jak trafic, jak sie udalo to bylo wygodne siedzenie itd. minus to bardziej kwestie cenowe 'indywidualnego' spozywania.
Czas : zakonczenie gdzies w okolicach 3 nad ranem jest rozwiazaniem dla niektorych boesne bo staja przed wyborem : wyjsc wczesniej czy zastanawias sie potem jak dotrzec do domu.
-
- Loża WSR
Zgadzam sie szczegolnie do czasu. To byl jedyny mankament tej imprezy. Jak wiadomo ludzie z WSR nie mieszkaja tylko w okolicach ursynowa chociaz z tego co sie dowiedzialem to mieszkajacych tam jest naprawde sporo
No i tak: metro do 24
Pierwsze metro przed 5 rano. A pomiedzy pustka nicosc i otchlan. Osobiscie nie mam nic do nocnych autobusow ale poprostu z nich nie korzystam dla zdrowia
No nie wiem jak reszta ale troche osob zapewne sie ze mna zgodzi.... Wybor pomiedzy zostaniem do rana albo wczesniejszym wyjsciem bylby dla mnie prosty gdyby to bylo centrum a nie Imielin. A tak trzeba bylo zwijac sie wczesniej
bo impreza konczyla sie o 2.... Wiec albo dluzsze imprezy albo tez dluzsze ale zaczynajace sie wczesniej;))))))