Dyskusja o temacie "Kurza twarz"
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Kurza, kogucia czy krowia?
To chyba nie jest prawda. Myślę, że kurza twarz jest jakby jeszcze bardziej - niż kogucia czy kurczakowata - wyzuta z inteligencji. A przy tym taka trochę jakby biedniejsza, bardziej zagubiona, nieprzytomna, wyjęta z kontekstu.Frik pisze:Większość ludzi mówiąc kurza twarz ma na myśli kogucią twarz czy to nie dziwne

Pod ww. względami kurzej twarzy dorównywać może chyba tylko twarz krowy.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Wskazanie na "pewne wartości" kurzej kolekcji
Twoja bycza, tj. kurza kolekcja zdjęć w topiku KURZA TWARZ jest porywająca! Dzięki. Zacząłem trochę żałować, że nie żyję w tym drobiowym świecie, skoro on taki kolorowy, wesoły, estetyczny... (Tylko to H5N1...Magdusia pisze:ew. bycza

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Moje ulubione kurze twarze (?)
Moja ulubiona ilustracja z pierwszej części kolekcji Magdusi

Moje ulubione zdjęcie z drugiej części kolekcji Magdusi

[Pełną kolekcję (wzbogaconą o dopowiedzenia fotograficzne Marthy i wojtkowski'ego) znajdziesz w topiku Kurza twarz na niniejszym forum.]

Moje ulubione zdjęcie z drugiej części kolekcji Magdusi

[Pełną kolekcję (wzbogaconą o dopowiedzenia fotograficzne Marthy i wojtkowski'ego) znajdziesz w topiku Kurza twarz na niniejszym forum.]
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Informacja o nowych treściach w temacie bazowym
Informuję, że czwarty, ostatni (?!) epizod (tzn. zestaw zdjęć i rysunków kurzej twarzy) przygotowany przez Najpiękniejszą Kobietę Dolnego Śląska jest już dostępny w temacie dyskutowanym w tym temacie.

Przykładowe zdjęcie z 4 epizodu
Jak objerzycie całość, to napiszcie tutaj czy Wam się podobało. Bo Kurza Twarz właśnie ma się podobać (jest nastawiona prawie wyłącznie na wywoływanie u odbiorców pozytywnych aberracji, zdziwień i zafascynowań, uniesień... no po prostu przeżyć estetycznych).

Przykładowe zdjęcie z 4 epizodu
Jak objerzycie całość, to napiszcie tutaj czy Wam się podobało. Bo Kurza Twarz właśnie ma się podobać (jest nastawiona prawie wyłącznie na wywoływanie u odbiorców pozytywnych aberracji, zdziwień i zafascynowań, uniesień... no po prostu przeżyć estetycznych).
-
- Loża WSR
Re: Informacja o nowych treściach w temacie bazowym
no co Ty, same głupoty piszesz. wcale nie ostatni !wojtkowski pisze:Informuję, że czwarty, ostatni (?!) epizod (tzn. zestaw zdjęć i rysunków kurzej twarzy) przygotowany przez Najpiękniejszą Kobietę Dolnego Śląska jest już dostępny w temacie dyskutowanym w tym temacie.

wlasnie ukazał się epizod 5 !

-
- Ekspert
Re: Informacja o nowych treściach w temacie bazowym
wojtkowski pisze:Informuję, że czwarty, ostatni (?!) epizod (tzn. zestaw zdjęć i rysunków kurzej twarzy) przygotowany przez Najpiękniejszą Kobietę Dolnego Śląska jest już dostępny w temacie dyskutowanym w tym temacie.
no ja juz kurza twarz sie zmartwilam ze rzeczywiscie oblicza kurzej twarzy sie wyczerpaly....Magdusia pisze:no co Ty, same głupoty piszesz. wcale nie ostatni !
wlasnie ukazał się epizod 5 !
a tu prosze jaka niespodzianka....
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Kurza melodia!
A wyglądam na takiego, kurza melodia?Magdusia pisze:mam nadzieję ze nie czujesz się zawiedziony faktem, iż pojawił sie kolejny epizod?
joł men. ołpen ap men...

To mój ulubiony fragment Piątej Kolekcji. [Całość kolekcji dostępna ZA DARMO w topiku Kurza Twarz.]