Jak wrażenia po imprezie???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- akademiareklamy.edu.pl
wymyśliłem sposób na odróżnienie nowych przyjaciół wsr od starych, na najbliższej imprezie przedstawimy ich publicznie i każdy dostanie t-shirt wsr, odzieje się godnie i z daleka będzie rozpoznawalny
PS
łezka sie w oczku kręci jak się przypomni imprę, na któej kociaki miały przyczepione żółte ogonki - miluutka powinna to jeszcze pamietac - żyrafka zreszta też
PS
havoku zakochałes się wreszcie do jasnej ciasnej, czy mamy cię zespołowo sprać, cie choroba panie, psa i gołębia
PS
łezka sie w oczku kręci jak się przypomni imprę, na któej kociaki miały przyczepione żółte ogonki - miluutka powinna to jeszcze pamietac - żyrafka zreszta też
PS
havoku zakochałes się wreszcie do jasnej ciasnej, czy mamy cię zespołowo sprać, cie choroba panie, psa i gołębia
-
- Loża WSR
-
- akademiareklamy.edu.pl
agencja reklamy lepsza niż kobieta
co prawda to prawda;
klienci naszej agencji czekają a i miesiecznik sam się nie wypuści do druku;
PS
gdyby ktoś chciał powspółpracować przy wydawaniu miesięcznika zapraszam do rozmowy
a o kobietach już ciii...
klienci naszej agencji czekają a i miesiecznik sam się nie wypuści do druku;
PS
gdyby ktoś chciał powspółpracować przy wydawaniu miesięcznika zapraszam do rozmowy
a o kobietach już ciii...
-
- Loża WSR
Hihi no wlasnei ostatnie zdanie to juz chyba powinno przejsc do legendypesca pisze:Hav pewności to nie mam ale chyba chodzi o kwartalnik co to żeśmy go w połowie pierwszego semestru usiłowali zlożyć. Ale jak mówie nie wiem czy o tą gazetkę chodzi - przecież nigdy nie wiadomo co u aw w głowie siedzi

-
- Początkujący(a)
Jakby ktoś chciał przypomnieć sobie kilka miłych chwil z soboty to zapraszam tutaj:
http://fotosy.org/foto/wsr/
Pozdrawiam wszystkich
http://fotosy.org/foto/wsr/
Pozdrawiam wszystkich

-
- Loża WSR
-
- Ekspert
o kurcze....
ale beka z moimi fotosami
normalnie wyszłam czadersko. Trzy foty, jak odbieram nagrode za Misie forum. Na jednym to wyglądam jakbym się czegoś śmiertelnie wystraszyła
taki wytrzeszcz oczu. na drugim normalnie jape otworzyłam, a moje zębole na fotosie to jabby na maxa popsute były
, na kolejnym to tak się skrzywiłam, mięśnie gęby zacisnęłam, że aż mi dołeczek widać
. Najbardziej podoba mi się jdnak czwarte- ładne zdjęcie, chociaż mam jakiś mętny wzrok.
Hehe- mi się bardzo fotki podobają
przynajmniej mam fajną bekę patrząc na nie- a co
czasami i żyrafka musi wyjść śmiechowato. Petero- fajno, że miałeś aparat i uwieczniłeś ta imprezę 

Hehe- mi się bardzo fotki podobają

-
- akademiareklamy.edu.pl
musiałem troszkę popracować, stąd ta "tajemniczość"
a teraz czas na komunikaty parafialne:
1. przepraszam havoka za wpitalanie sie w jego prywatne sprawy - mialem niby pozytywne intencje ale intencjami to sobie mozna pieklo...
2. co do miesięcznika a raczej miesięczników, nie chodzi o żadną ćwiartkę - to był projekt sw - zatem niech on sobie ją dalej rozlewa - chodzi o normalne wydawnictwa a jesli ktos jest tym powaznie zainteresowanych zapraszam na emalię - w skrócie rzecz ujmując zakres prac dotyczy pracy dziennikarskiej, administracji witryny, pracy w dziale PR miesięczników
3. zdjecia po raz kolejny utwierdzily mnie w przekonaniu, że nawet loch lepiej wygląda ode mnie a troglodyta nie mogłaby się ze mną ścigać w konkursie szpetoty, ale bardzo mi się podoba ich prezentacja, autorowi stukrotne dzieki a dziewczynom za ich wdzieki
ale chyba oslepłem ale żadnych zdjec zyrafki tam nie widzialem - moze mi by ktos je wyslal na emilke?
a teraz czas na komunikaty parafialne:
1. przepraszam havoka za wpitalanie sie w jego prywatne sprawy - mialem niby pozytywne intencje ale intencjami to sobie mozna pieklo...
2. co do miesięcznika a raczej miesięczników, nie chodzi o żadną ćwiartkę - to był projekt sw - zatem niech on sobie ją dalej rozlewa - chodzi o normalne wydawnictwa a jesli ktos jest tym powaznie zainteresowanych zapraszam na emalię - w skrócie rzecz ujmując zakres prac dotyczy pracy dziennikarskiej, administracji witryny, pracy w dziale PR miesięczników
3. zdjecia po raz kolejny utwierdzily mnie w przekonaniu, że nawet loch lepiej wygląda ode mnie a troglodyta nie mogłaby się ze mną ścigać w konkursie szpetoty, ale bardzo mi się podoba ich prezentacja, autorowi stukrotne dzieki a dziewczynom za ich wdzieki

ale chyba oslepłem ale żadnych zdjec zyrafki tam nie widzialem - moze mi by ktos je wyslal na emilke?
-
- Ekspert
moich ? przecież aż cztery tam są
. jak się uda, to sama żyrafka je przesle.. w sumie to najchętniej wysłałąbym to jedno, które najbardziej mi się podoba, bo jak powyrzej napisałam- z pozostałych jest niezła beka :]. a może ja w rzeczywistości tak wyglądam ...
... jeżeli tak, to gratuluje, ż eniektórzy ze mną 2 lata wytrzymali
... hehe