Jak wrażenia po imprezie???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- akademiareklamy.edu.pl
ślepy człowiek reklamy
boję sie tego śmiertelnie - jak pomyslę, ze miałbym paluchem dotknąć do źrenicy, to na samą myśl nieomal mdleję; a w skakaniu binokle specjalnie nie pomagają 

-
- Czasami coś napisze
Ja też tak myślałam.Męczyłam się przez tydzień,a teraz to bez nich(z moją wadą wzroku -5.5)nie wyobrażam sobie innaczej funkcjonować np.prowadzić samochodu w okularach,koszmar!To jest jak z każdym pierwszym razem.Najtrudniejszy pierwszy krok.
AW nosisz plusy,więc jest to trochę inaczej,ale pewnie rozumiesz życie krecie
AW nosisz plusy,więc jest to trochę inaczej,ale pewnie rozumiesz życie krecie

-
- Ekspert
a moja siostra ma fajna zachciankę. ma tak jak ja-brązowe. mI SIE MOEJ GAŁY BARDZO PODOBAJĄ- nie ma ładniejszego koloru pod słońcem;). Ona jednak zapisała sie na jakieś badania i będzie sobie kupowała niebieskie soczewki :/ oczywiście zerówki. Dziwna zachciewajka jak na moje oko- wolałabym juz zrobić sobie kolczyk w języku... przynajmniej miałabym go na dłużej, niż soczewki za 60-90zł miesięcznie...
-
- Nowy(a)
uff, udało mi się do forum dostać...wyjazdy to mają to do siebie, ze internet nie jest uwzględniany w planach
Dzięki Petero za zdjątka...są naprawdę bardzo fajne mimo, ze śmieszne miny na nich mam
...te na twojej stronce też mi się podobają..a i owszem - byłam tam byłam
Pozdrawiam wszystkich...trzeba sklecic mejla o prywatną audiencje u AW

Dzięki Petero za zdjątka...są naprawdę bardzo fajne mimo, ze śmieszne miny na nich mam

Pozdrawiam wszystkich...trzeba sklecic mejla o prywatną audiencje u AW

-
- Zawsze coś napisze
-
- Zadomowił(a) się
być może ognisko, być może we wtorek, być może z gitarą :)
Hmm, co do imprez to jest w planie ognisko we wtorek (12.07.05) na polance przy kabatach, ale jeszcze nie ma ustalonej dokładnie godzinki myślę ze tak na 19 przydałoby się tam przyjść żeby zając miejsce zobaczyć czy jest chrust itd. Z atrakcji jakie zapewniam bedzie chłopak grajacy na gitarce wiec bedzie mozna pospiewac i posluchac (no oile sie nie rozmysli oczywiscie). Ognisko to raczej otwarta impreza tyle ze każdy pije i je to, w co sam się zaopatrzy a no i trzeba się zachowywać byle jak ale zachowywać.
No to zapraszam
No to zapraszam

-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Byla niebywala frekwencja doliczylem sie 12 osob. Oprocz mnie i Ato w skladzie ekipy byli takze m.in Joja Case Petero Majkel Ziju. A ze wzgledu na strategiczne polozone miejsce udalo sie tez dokooptowac troche osob ze szkoly ktore szly do metra. Choc trzeba przyznac ze procent skutecznosci mielismy nieduzyAto pisze:a ja jestem dumny ze wreszcie udalo sie zgromadzic przynajmniej na zakaczenie dwa dlugie zlaczone stoliki zaocznych z 1 i 2roku, szkoda tylko ze tak krotko (juz parasole powoli zamykali) i ze nie bylo nas jeszcze wiecej - wymowki jak zwykle byly pomyslowe

Tak w sumie teoretycznie nikt nie broni sie nam spotykac. Mozna by np. przyjac zalozenie ze uczymy sie w WSR dalej i zagladac tu czasem

Zreszta co tam kombinowac po prostu mozna co ktorys weekend najlepiej w sobote wpasc pokibicowac obecnemu 1. rokowi i np zahaczyc o Alternatywny.
Zawsze w tym miejscu pojawiaja sie wspomienia wrazenia i anegdoty. No wlasnie mnie to najbardziej wzruszyl pan ktory nie chcial mi wczoraj sprzedac piwa. Hehe nie pamietam kiedy mi sie to ostatni raz zdazylo w zyciu