Love story made in WSR!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
No widzisz wychodzi na to ze w kwestiach "zgryzliwosci", "oschłości" czy tam sam nie wiem jak to nazwac przebijam nawet ciebieHavoc pisze:Nic to widzialem Gosi lepsze zdjecie i tylko ja ! hry hry hry![]()

-
- WSR Guru
No proszę i tak się rodzą plotki... ale niech tam... chciałam zauważyć że nawet masz dwa :> Tylko że jedno Ci się podobało bardziej od drugiegoHavoc pisze:o diaska ja nawet tych ocenzurowanych wersji nei widzialem przez te 15 minut Rolling Eyes Nic to widzialem Gosi lepsze zdjecie i tylko ja ! hry hry hry Twisted Evil Mr. Green hehe nadal wisi na @

Frik pisze:Spóźniłem się jakąś godzinke na te 2 toplesy... no tródno może jeszcze kiedyś będzie okazja...
Wierz mi Frik... ze naprwdę niewiele straciłeś... napiszę Ci, bo inaczej się nie da, emotikiem z GG <przytul>
Normalnie.... chciałabym zauważyć... już drugi raz .... że dwa moje zdjęcia były w avatarze ...seize pisze:Bo ja zadnego nie widzialem a to niby ze mnie taki 'loverboy'
-
- WSR Guru
no ja myśle...Havoc pisze:fakt byly dwa ale jestem skromny zeby sie tu nei chwalic na forum I faktycznie te jedno jest bardzo mrrrr

to .... to... mały biały pixelekseize pisze:Hmm ale trzeba zauwazyc ze w zdecydowanej mierze to co malo widoczne i to czego trzeba sie doszukiwac to ... normalnie zreszta po prostu sie nie bede rozpisywal - jestem maruda i tyle.![]()

Jak to dobrze być poki co z daleka od epicentrum wydarzeń... nawet gdyby jakaś love to pozostanie tylko dla mnie ....Happy pisze:A nic bo cały czas żyję nadzieją, że ktoś "nowy" się zgłosi... Ktoś o kogo love jeszcze nie wiem!

-
- Loża WSR
Zakopani? A gdzie i przez kogo?Happy pisze:Halooo! Czy są tu jacyś zakochani???![]()
![]()
![]()

Coz moze ktoras sie zakocha jak to przeczyta

http://***SPAM***.pl/1272038,69,1,1,,item.html
-
- WSR Guru
-
- WSR Guru