Aaa no to mów że o wrzesień chodziHappy pisze:Boszz. Jasiu chodzi o tem najbliższy miesiąc!![]()
Ogień w lesie
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Happy
- Wyrocznia WSR

Napisałam i do Si (Ala zresztą też), ale brak odp. i do Haffa też napisałam, ale podobnie. Możesz powtórzyć im owo zaproszenie, niech czują się potrzebni...Magdusia pisze:a czy do Si ktos pisal? czy mam napsiac?![]()
z Keso nie mam kontaktu, na innych nie mam pomysłu ;] Hav ma pewnie "za daleko"
-
Neema
- Zadomowił(a) się

Wbrew pozorom, jakie ukazuje nam ten jakże na temat topik
( brak odpowiedzi i globalnego zaangażowania) Wyjście na sobotnie piffko 26 sierpnia 2006r odbędzie się. Wszyscy chętni proszeni są o przybycie do Pubu "Joker" - Warszawa, Ursynów ul. Dembowskiego (metro Stokłosy) przy restauracji Quattro na godzinkę 19- 20 bądź później, powinniśmy tam przynajmniej do 24 być.
Do zobaczenia w sobotkę
Do zobaczenia w sobotkę
-
Magdalena
- Ekspert

no prosze...przejelas temat...a jak ladnie...tak dokladnieNeema pisze:Wbrew pozorom, jakie ukazuje nam ten jakże na temat topik( brak odpowiedzi i globalnego zaangażowania) Wyjście na sobotnie piffko 26 sierpnia 2006r odbędzie się. Wszyscy chętni proszeni są o przybycie do Pubu "Joker" - Warszawa, Ursynów ul. Dembowskiego (metro Stokłosy) przy restauracji Quattro na godzinkę 19- 20 bądź później, powinniśmy tam przynajmniej do 24 być.
Do zobaczenia w sobotkę
jestem pod wrazeniem
...ja 26tego na wesele, ale czekam na kolejne wyjscie i taka rzetelna informacje
-
Neema
- Zadomowił(a) się

Hmm... nie wiem jak mam to rozumieć Magdaleno. Jeśli to zażalenie, to wszystkie skargi proszę kierować w stronę Happy, gdyż to ona mianowała mnie organizatorką sobotniego piffka.
Jeśli natomiast to pochwała, to bardzo dziękuje za komplement. Mam nadzieję że moja dość precyzyjna informacja na temat wyjścia, przyczyni się do zwiększenia ilości ochotników.
Pozdrawiam
Jeśli natomiast to pochwała, to bardzo dziękuje za komplement. Mam nadzieję że moja dość precyzyjna informacja na temat wyjścia, przyczyni się do zwiększenia ilości ochotników.
Pozdrawiam
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR

Pomyłka, na pewno pomyłka... Na pewno.
To chyba jakaś pomyłka! Przecież o 20:15 zaczyna się mecz Legia - Górnik Zabrze na Łazienkowskiej.Neema pisze:Wyjście na sobotnie piffko 26 sierpnia 2006r odbędzie się. Wszyscy chętni proszeni są o przybycie do Pubu "Joker" - Warszawa, Ursynów ul. Dembowskiego (metro Stokłosy) przy restauracji Quattro na godzinkę 19- 20 bądź później