Mikołajki:)

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 06 gru (pn) 2004, 10:55:34

W realu czy w virtualu? Panie Kesonex ja pana informuje ze dzis sa Mikolajki i nikt tego nie zmieni ani nie odwola. A co do imprezy to wyglada ze tez bedzie. Sa pozytywne sygnaly z gory a Kinia poszla do szkoly w bojowym nastroju. Miejmy tylko nadzieje ze na forum pojawi sie jakas informacja po spotkaniu organizacyjnym bo jesli nie zaoczni znow beda sie czuc pokrzywdzeni

senq
Ekspert
Ekspert

Post autor: senq » 06 gru (pn) 2004, 11:11:33

Sianrku a powiedz mi dlaczego ja nie spotkałem sie z czymś takim jak inicjatywa grup zaocznych typu: chcemy jakies spotkanko wieczorkiem lub weekend i idziemy z tym do "góry" ? Nie uwazam ze grupy dzienne musza byc odpowiedzialne za organizowanie czegos w szkole. Ot taka moja myśl na dziś.

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: yarlan » 06 gru (pn) 2004, 11:16:44

khem.. ja jestem z Z.

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 06 gru (pn) 2004, 11:41:41

Senq (chcialem zdrobnic ale mi nie wyszlo) nie czuje sie skrzywdzony i nie dlatego ze bywam lub moge bywac w szkole czesciej. Slawek opisal tu sytuacje na forum z soboty kiedy ktos z 1. roku skarzyl sie ze znow cos sie odbywa bez zaocznych. I to mialem na mysli kiedy to pisalem. Jesli spotkanie jest dzisiaj (zwlaszcza w tych godzinach) to sila rzeczy 90% zaocznych nie bedzie wiedzialo o ktorej jest impreza ile za nia zaplacic do kiedy. Chyba ze wpusci sie to info tutaj.

O ile mnie pamiec nie myli w zeszlym roku byly organizowane spotkania z inicjatywy np. Aeili, ktora wtedy byla na zaocznych. Zreszta w organizacji uczestniczyly osoby z zaocznych. Do dzis pamietam tez sytuacje z konca stycznia kiedy to Ato siedzial praktycznie sam a mial sie jakoby odbyc maraton filmowy. Czyja to byla inicjatywa i kto ja olal. A pozniej jest ze zaoczni zawiedli. Jestescie w szkole na co dzien wiecie co w trawie piszczy. A ja czy ktos z zaocznych nawet jak przeczyta na forum ze cos sie w szkole dzieje to nie ma pewnosci ze jak sie pojawi to nie bedzie juz po herbacie.

Nie tworzmy tu jakis sztucznych podzialow miedzy zaocznymi a dziennymi. Nie zaprzeczam ze ogolnie inicjatywa nalezy do dziennych ale co sie dziwic jesli zaoczni sa w szkole tylko 2 razy w miesiacu a dzienni kilka razy w tygodniu i nie dosc ze znaja ta gore lepiej to maja ja na co dzien

W przypadku tegorocznych mikolajek najbardziej byly aktywne 3 osoby Kinia oraz zaoczni Yarlan i Ato. Majkel84 ktory ma organizowac transport tez jest z zaocznych. Naprawde poco robic tu takie podzialy i rozliczac i licytowac kto zrobil wiecej. A moze teraz policzymy ile ludzi z 1 a ile z 2. roku to organizuje. Mikolajki nie sa ani dzienne ani zaoczne czy 1/2roczne. A organizuje je ten kto chce cos zrobic i ma czas i cos do zaoferowania

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 06 gru (pn) 2004, 11:58:17

No ja wiem ze data to dzisiaj ale chodzi mi tez glownie o to ze impra ma byc w sobote i zaczynam sie nastawiac wkoncu moze wpadne ale jak widze to tylko gdybamy a przeciez chyba nie o to chodzi....

Tak czy innaczej karawanem da sie zawiesc to wszystko + duza inna beczke:)

senq
Ekspert
Ekspert

Post autor: senq » 06 gru (pn) 2004, 11:59:27

Ja nie tworze podziałów tylko generalnie rozchodzi mi sie o to, że jeżeli ktoś chce cos zorganizowac to niech to organizuje. A czy to jest ktoś z dziennych czy zaocznych to nie ma znaczenia. Tak samo nie mówie, że grupy zaoczne są gorsze. Co prawda grupy dzienne są częsciej w szkole i im łatwiej zrobić coś. Ale to chyba nie nakłada jakiś tam zobowiązań :)

Nie mówie o tym czy ktoś ma czas na organizacje, spotkania informacyjne czy już konkretnie na udział w imprezie/maratonie etc.

Jeżli komuś zależy to sie to zrobi. Wina leży w organizacji a niestety WSR ma bardzo słabą organizacje, to widać (perełką są wyjazdy integracyjne, bo wszystkim zależy).

Dlatego to w zasadzie sprawa otwarta kiedy ktos ma jakis pomysł. Niech organizuje. A sprawa kiedy ktos cos zrobil i tylko on przychodzi to juz inna bajka.

Ato
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Ato » 06 gru (pn) 2004, 14:47:50

ale fiesta, wlasnie sie dowiedzialem ze imprezka mi sie przesunela o tydzien wiec na szkolna zdolam sie wbic na obie ObrazekObrazekObrazek.
dzis podobno bylo spotkanie w sprawie organizacji imprezy, wiec na pewno juz wszystko ustaliliscie co kto i jak. ale jakbyscie jeszcze potrzebowali kogos do pomocy (np. aby cos poprzenosic czy cus takiego to ja bylbym chetny)

o 19 maraton?, hmm to fajnie zdaze akorat na ten czas terminalu na ktorym skonczylem ogladac ostatnio, hehe

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 06 gru (pn) 2004, 14:50:52

Bravissimo:)

Imraael
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: Imraael » 06 gru (pn) 2004, 15:16:07

ech..zawsze jakie snieporozumienia...moze jednak net nie jest dobra forma komunikacji?

senq
Ekspert
Ekspert

Post autor: senq » 06 gru (pn) 2004, 16:19:18

Milcz Imraelu!

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: yarlan » 06 gru (pn) 2004, 18:51:19

Na spotkaniu bylem i wszystkiego co mnie interesowalo sie dowiedzialem :)

W sobote w okolicach 13.00 wraz z majkelem stawiamy sie pod szkola wozem zaladowanym sprzetem.

Wiec dobrze by bylo gdyby ekipa zazadzajaca sala jush byla na miejscu i nas powitala chlebem i sola. :wink:

majkel84
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: majkel84 » 06 gru (pn) 2004, 19:50:11

yarlan pisze: Wiec dobrze by bylo gdyby ekipa zazadzajaca sala jush byla na miejscu i nas powitala chlebem i sola. :wink:
i dotego czerwony dywan i jakis ludowy zespol ze by przywital nas muzyka i spiewem. :twisted: :wink:

poz.

euforia20
Nowy(a)

Mikołajki

Post autor: euforia20 » 06 gru (pn) 2004, 21:00:16

:? Mam pytanko... kiedy będzie wiadomo dokładnie o której zaczyna się imprezka mikołajkowa? I czy jest na to jakaś zrzutka źłotówek i wogóle.... :? Chciałam dodać że jestem z zaocznych i nie mam możliwości być tak jakby na bieżąco w tym temacie... :wink:

zyrafa
Ekspert
Ekspert

Post autor: zyrafa » 06 gru (pn) 2004, 23:13:41

zatem udzielam informacji:

impreza się odbędzie 11.12.2004 w godzinach 22:00 - 05:00.
Zabawa Mikołajkowa jest zamknieta- tylko słuchacze z WSR ( rownież mile widziani absolwenci ).
Każdy kto chce przyjść zobowiązany jest zapłacić w sekretariacie 5zł. Zaoczni i absolwenci moga się wpisać na liste chętnych na impreze Mikołajkową przez zadzwonienie do szkolnego sekretariatu (oczywiście pieniądze odda się później). Przed samą imprezą NIE JEST MOZLIWE ZAPŁACENIE ZA WSTĘP I UDZIAŁ W SZKOLNEJ ZABAWIE.

o dokładniejsze info prosze do mnie pisać na gg.

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 07 gru (wt) 2004, 15:47:28

Dzieki za info. Prosilbym jeszcze o wiadomosc do kiedy mozna robic rezerwacje w sekretariacie. Rozumiem ze sobota odpada ale czy termin jest do jutra czy np. do piatku

ODPOWIEDZ