Co sadzicie o integracji w ramach imprezki w klubie Shado??
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Czasem jak oglądam kino nieme to tam są ludzie ubrani na szaro. To też jest w tonacji czarno-białej? Jak ma się ubrać na taką imprezę Szary Elf. To jest problem 
Od ceny piwa znacznie ważniejsza wydaje mi się jego jakość. Np. czy będziemy pili Żubra czy jak to często w Warszawie Królewskie. No a aw pijący Królewskie to jak kobieta czytająca już nawet nie Playboya, ale chyba Hustlera. I to się nadaje do reklamy

Od ceny piwa znacznie ważniejsza wydaje mi się jego jakość. Np. czy będziemy pili Żubra czy jak to często w Warszawie Królewskie. No a aw pijący Królewskie to jak kobieta czytająca już nawet nie Playboya, ale chyba Hustlera. I to się nadaje do reklamy

-
- Loża WSR
Ja juz bylem i wrocilem. Piwo bylo w porzadku. No chociaz jak widze Carlsberga to przypomina mi sie jedna reklama z czardaszem w tle. Facetowi pijącemu piwko dziewczyna na przeciwko, taka szara myszka z każdym łykiem zamienia dosłownie w oczach się w seksownego wampa. Przesłanie mniej wiecej takie : Pij, pij będziesz łatwiejszy. No ale chyba o to wczoraj chodziło 

-
- Loża WSR
Chciałem Cię sprawdzić she
Cholewcia zawsze mi się coś pokręci.
Skoro jednak zauważyłaś różnicę i patrzysz na to tak trzeżwym okiem to znaczy że Cię z nami na imprezie nie było. Mam rację?

Skoro jednak zauważyłaś różnicę i patrzysz na to tak trzeżwym okiem to znaczy że Cię z nami na imprezie nie było. Mam rację?
Ostatnio zmieniony 19 paź (ndz) 2003, 22:46:12 przez sinar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowy(a)
chlip
Ja niestety nie byłam na imprezce bo zaraz po zajeciach, ktore skończyły się o 20.30 pojechałam pracować na targi i nikogo nie poznałam... Dlatego też chyba czuję się lekko na uboczu. Straciłam aż tak wiele? Jeśli tak to proponuję zrobić kolejną imprezę...

-
- akademiareklamy.edu.pl
Ta impreza to był kompletny odlot - nigdy już tego nie przeżyjesz - kolejne będą, ale już inne. Współczujemy Ci, bo jak nie współczuć.
PS
Korzystając z okazji chciałbym podziękować:
1. wszystkim za cudowną zabawę
2. tancerce Agnieszce za niezapomniane doznania
3. działaczom Studia THE w strzępach za organizację
4. średniemu rycerzowi za pomoc
5. sobie za nic
6. szefowi knajpy za oszustwo jednozłotowe - dzieki temu już wiemy kim jest - tu wstaw stosowny wyraz "........."
Jesteście super.
PS
Korzystając z okazji chciałbym podziękować:
1. wszystkim za cudowną zabawę
2. tancerce Agnieszce za niezapomniane doznania
3. działaczom Studia THE w strzępach za organizację
4. średniemu rycerzowi za pomoc
5. sobie za nic
6. szefowi knajpy za oszustwo jednozłotowe - dzieki temu już wiemy kim jest - tu wstaw stosowny wyraz "........."
Jesteście super.