Narcyz Club ->> Be or not to be....

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ

Czy jesteś za oficjalnym otwarciem Klubu Narcyza w WSR?

Tak to bardzo dobry pomysł !!!
24
49%
Raczej tak
6
12%
Nie mam zdania na ten temat
6
12%
To chyba nie jest dobry pomysł
4
8%
Jestem absolutnie przeciw takiemu klubowi !!!
9
18%

Liczba głosów: 49

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 09 mar (śr) 2005, 00:20:47

Zyrafko zdasz, bede trzymal kciuki :wink:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 09 mar (śr) 2005, 23:40:37

Havok pisze:Mam nieodpartą pokusę zaprzestania albo ograniczenia swojej działalności na tym forum do minimum
Czy to pokusa magnum ;) :D Havok have a break have a kit kat (a raczej kite-kat :mrgreen: ) Zreszta widze ze troche Ci już przeszlo.

Wczoraj czy przedwczoraj to w ogole jakis halny chyba wial ;) Sam mialem paskudne 2 dni - kiepski humor nic mi się ogolnie nie chcialo. A z rozmow ze znajomymi wiem ze mieli podobnie. Mowilem Ci ze z taka nadswietlna predkoscia po forum poruszal się tylko Crypter. Ja tam co 2-3 miesiace potrzebuje odpoczac pare dni czasem tydzien czy 2 i pozyc troche mniej wirtualnie :) To dobrze robi.

No a mi tym razem tak sie zlozylo z kompami ze w jednym padl monitor w drugim dysk. W sumie w robocie mam teraz laptopa ale bez netu. Na sile to w sumie moglbym cos wykombinowac ale jakos nie czulem takiej potrzeby. Co ciekawe nawet na zajeciach w komputerowej z html jak usiadlem to tak ze jeden komp nie miał neta a w drugim cos monitor nie kontakowal :D Przypadek nie raczej przeznaczenie ;) :D

No a tymczasem jade na starym zlomie. Oj trzeba sie bedzie przejechac na gielde w weekend...

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 10 mar (czw) 2005, 00:37:23

Nie tego mi nei mowiles ale z tego co wiem Crypter dolaczyl w 2003 roku i do tej pory popelnil 665 postow a ja dolaczylem w pazdzierniku i nei liczac 1 postu wlasnei wtedy kampanie przypuscilem dopiero w polowie stycznia i juz mam swoja liczbe hehehe :wink: ale nei wazne. A co do tego zaprzestania czy minimalizacji to mowilem calkiem serio i dalej sie zastanawiam nad tym bo faktycznie to te forum zyje dzieki bardzo aktywnym kilkunastu osobom na szczescie. Chcialem sprawdzic co sie zmieni jak ja odpadne. Jakie tematy beda poruszane, kto bedzie nawijal itd. itp. Jak narazie nei wiem ale jak widac udzielam sie dalej glownei ze wzgledu na temat tego iscia na latwizne tegorocznych maturzystow. Bo dwie panny mi skutecznie podpadly.....

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 10 mar (czw) 2005, 01:19:14

Sinar : Tak takie dwa tez i mnie nie ominęły ... :?

Havok : Kto bedzie nawijal? Hmm no nie wiem kto ale pewnie pare osob by sie znalazlo ;)

zyrafa
Ekspert
Ekspert

Post autor: zyrafa » 10 mar (czw) 2005, 07:00:29

Moje zdanie co do ilości postów Cryptera - zawsze pisze konkretnie, nie robił z forum czata i nie wypowiada się za pomocą jednolinijkowców. Niestety ostatnio stało się dość modne na naszym forum pisanie "bezsensu". Wybaczcie, ale to prawda. Sama sie do takowych osób zaliczam, bo miałabym pewnie o paredziesiąt postów mniej, gdyby nie czatowanie na forum. Dlatego rozmowa o ilości wypowiedzi, jestdosyć zbędna. Nie ilość, a jakość sie liczy...niestety tak jest....sama mogłabym czasem pisać bardziej wartościowe rzeczy, ale ...
no właśnie, ale, co ? .....

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: yarlan » 10 mar (czw) 2005, 08:11:39

uj .. juz gdzies cos takiego napisalem to sporo osob po mnie pojechalo ... zyrafka uwazaj ;o)

Kesonex
WSR Guru
WSR Guru

Post autor: Kesonex » 10 mar (czw) 2005, 11:55:27

Coz ja tez wczesniej juz gdzies to mowilem(Havok wie:)) Prawda jest taka ze nie samym chlebem zyje czlowiek ....

Tresci tresci nie rowna mozna sie wypowiedziec faktycznie w ciagu jednego zdania i zawrzec w nim wszystko a mozna pisac cala strone i efektu nie bedzie widac....

P.S. Ja tez czesto puszczalem samo :) i tez winny sie czuje :twisted:

yarlan
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: yarlan » 10 mar (czw) 2005, 13:38:42

:)

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 11 mar (pt) 2005, 17:59:57

sinar pisze:Sam mialem paskudne 2 dni - kiepski humor nic mi się ogolnie nie chcialo.
Takie dni tak jak i historia lubia sie powtarzac ... :roll:

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 13 mar (ndz) 2005, 16:29:55

Woow ale sie zakurzylo tutaj....cough...cough... yyy tam cos w rogu duzego i wlochatego lampi sie na mnie 8O, mamo czemu swiatlo nie dziala?? Aaaa drzwi sie zatrzasnely! Help!!

hehe brzmi jak scenariusz z jakiegos horroru klasy B Petera Jacksona 8) Taa juz dawno jakos przycichla sprawa Narcyz Klubu. Moze temat zmarl smiercia naturalna a moze sie tylko hibernowal i czeka na it's own ressurection. Zreszta time shall tell :wink:

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 13 mar (ndz) 2005, 17:24:09

Narcyz club ma sie dobrze. Na ostatniej kongregacji rozwazano sprawy rodzinne majace na celu dobro klubu - w tym jego liczebnosc, charakter oraz metodyke :)

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 13 mar (ndz) 2005, 19:00:05

No i doczegoscie tam doszli? Poza tym jak wogule wyszly imieninki :) ?

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 13 mar (ndz) 2005, 19:12:28

1. Imieninki sie udaly bo jakze moglo byc inaczej.
2. Sprawdzilismy i faktycznie Alternatywny jest otwarty do ostatniego goscia. Normalnie niby do 18 my wyszlismy o 20. Chociaz pewnie gdyby nas obslugiwala np. Kamila to pewnie by nas popedzila wczesniej :D
3. Wydaje mi sie ze na Akademii powinny powstac nowe fakultety m.in Dmuchania Balona. Najtrudniej bedzie wybrac wykladowcow bo jest ich po prostu zatrzesienie.
4. Planuje ponowne Wybory Formulki (chcialem dac linka ale temat niestety usuniety - nie bede wylewal swoich zalow ale jak widac bywali srozsi ode mnie modowie na tym forum). Z tym ze w tym roku trzeba w ramach rownouprawnienia wprowadzic oddzielne wybory wsrod panow. Wydaje mi sie ze Klub Narcyza jest naturalnym sponsorem wyborow a jego czlonkowie powinni sie znalezc wsrod organizatorow.
5. Chcialbym podziekowac wszystkim ktorzy byli jak rowniez tym wszystkim ktorzy nie byli bo nie mogli. Planowana jest sesja poprawkowa dla wszystkich nieobecnych. Bo teraz to troche na wariata bylo. Ze wzgledu na napiety grafik trudno okreslic kiedy to bedzie. W najnajnajgorszym razie cos sie w lipcu po szkole wykroi.
6. Jak mi sie cos przypomni to napisze :)

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 17 mar (czw) 2005, 23:30:16

To jak Kesonex staje sie oficjalnie naszym czlonkiem rodzinki albo jesli beda jakies obiekcje a watpie to przynajmniej strategicznym sprzymierzencem :) hihi
Zreszta paczka forumowiczow i tak stoi ponad wszelkimi podzialami :D :wink:

zyrafa
Ekspert
Ekspert

Post autor: zyrafa » 18 mar (pt) 2005, 00:32:44

ja moge tez byc waszym sprzymierzencem, ale na bycie narcyzem sie nie zgodze :). Dlaczego? Bo nim nie jestem ... nie kocham siebie, wiec nie nadaje sie. Chetnie natomiast przyznam, ze was to lubie :). W zasadzie nie musze byc oficjalnie uznana za osobe w forumowej paczce, bo chcac nie chcac w niej jestem .... chiba :].

PS. teraz udzielam sie mniej na forum, gdyz sporo ostatnio pracuje,a i zycie prywatne ...Słoneczko moje ...

ODPOWIEDZ