Impreza szkolna na zakończenie semestru - reklama
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
special event
Wydaje się, że tzw. ciało pedagogiczne także głos powinno zabrać. A skoro tak (we własnym imieniu opinię wyrażam) sądzę, że pierwszy weekend lipca jest zdecydowanie lepszy niż ostatni czerwcowy.
1. Ostatni tydzień czerwca jest nasycony obronami prac dyplomowych, zaległymi egzaminami itp.
2. W weekend 25 czerwca jest zjazd dla grup zaocznych, i także obrony prac
To na razie tylko niektóre argumenty. Widzę, iż jest silne lobby internetowe, które optuje z rozmaitych względów za ostatnim czerwcowym weekendem.
Nie jest moją intencją tzw. stanowisk polaryzowanie. Mam po prostu nieodparte wrażenie, że początek lipca prawdopodobnie będzie lepszym terminem dla większości naszych Słuchaczy. Czy są jakieś szanse, aby przekonać Was do takiego terminu?
1. Ostatni tydzień czerwca jest nasycony obronami prac dyplomowych, zaległymi egzaminami itp.
2. W weekend 25 czerwca jest zjazd dla grup zaocznych, i także obrony prac
To na razie tylko niektóre argumenty. Widzę, iż jest silne lobby internetowe, które optuje z rozmaitych względów za ostatnim czerwcowym weekendem.
Nie jest moją intencją tzw. stanowisk polaryzowanie. Mam po prostu nieodparte wrażenie, że początek lipca prawdopodobnie będzie lepszym terminem dla większości naszych Słuchaczy. Czy są jakieś szanse, aby przekonać Was do takiego terminu?
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Pytanie trochę niby intymne, jakby frywolne nawet...
Happy? Czy to Twoje prawdziwe usta te z avatar'a?
(O! przepraszam, nie zauważyłem, że tu andy coś merytorycznie próbuje rozstzrygnąć...)
(O! przepraszam, nie zauważyłem, że tu andy coś merytorycznie próbuje rozstzrygnąć...)
-
- Wyrocznia WSR
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
OoO to widze odpadlem w przedbiegach ?Happy pisze:Dobra do mojej gwardii przybocznej należą już:
Havier, blondwłosy yarlannek, kubek i kto jeszcze się zgłaszał?

No a skoro sie nie zalapalem do gwardii to juz wspolczuje osobie ktorej przypadnie tworzenie mojego portretu psychologicznego

-
- Zawsze coś napisze
To gzie i kiedy mam sie stawicHappy pisze:Trzeba wyznaczyć termin zebrania (oczywiście przed imprezą) i rozpisać pozycje (karma dla Waszych skojarzeń) do zajęcia w klubie, przydzielić zadania, przypisać kto kogo ma pilnować, wynotować najbardziej zagrożone upadkiem moralnym jednostki, naszkicować ich portrety psychologiczne i takie tam rzeczy poustalać

-
- Wyrocznia WSR
No właśnie trzeba zorganizować zebranie, bo jak sie okaże w końcu, że impreza w przyszłym tygodniu to nie zdążymy opracować strategii!!
Seize no dobra przyjmuję i Ciebie w zwarte szeregi GPSM, ale Ty zbyt chrakterystyczny jesteś a tajnego agenta powino cechować nie rzucanie się w oczy! 8O
To kiedy się zbieramy i gdzie?
Proponuję, żeby mój asystent Haffcik wyznaczył termin, miejsce i poinformował o nim wszystkich członków tajnej grupy!

Seize no dobra przyjmuję i Ciebie w zwarte szeregi GPSM, ale Ty zbyt chrakterystyczny jesteś a tajnego agenta powino cechować nie rzucanie się w oczy! 8O
To kiedy się zbieramy i gdzie?
Proponuję, żeby mój asystent Haffcik wyznaczył termin, miejsce i poinformował o nim wszystkich członków tajnej grupy!