Życzonka :)))
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- Zadomowił(a) się
-
- Ekspert
no no...wiesci sie szybko rozchodza nieprawdaz?zielonyszerszen pisze:oj Ciebie sie tu nie spodziewałem i nawet nie zdążyłem zobaczyc jak mi doniesiono ze MB składa mi życzenia na forum i to że z tak dalekamb pisze:ja tez zycze najlepszego ja tez, i chyba mi sie przesuniecie czasu pokopalo nie w ta strone:-( a i na wp nie mam twego mailadzięki wielkie

-
- Loża WSR
-
- Ekspert
-
- Wyrocznia WSR
Aaaa i już napiszę bo chcę być pierwsza a za chwilę idę spać.
Gdynia! Żyj nam sto lat i jeszcze dłużej. Obyś zawsze była taka uśmiechnięta i adorowana przez tylu facetów na raz! Oby spełniły się twe najskrytsze marzenia i obyś zrobiła wielką karierę w reklamie bo masz do tego predyspozycje a dodatkowo i tupet i inteligencję...
I ogólnie wszystkiego naj! Żebyś miała same dobre dni! 
Gdynia! Żyj nam sto lat i jeszcze dłużej. Obyś zawsze była taka uśmiechnięta i adorowana przez tylu facetów na raz! Oby spełniły się twe najskrytsze marzenia i obyś zrobiła wielką karierę w reklamie bo masz do tego predyspozycje a dodatkowo i tupet i inteligencję...

-
- Ekspert
tak! wlasnie to chcialam powiedziecHappy pisze:Gdynia! Żyj nam sto lat i jeszcze dłużej. Obyś zawsze była taka uśmiechnięta i adorowana przez tylu facetów na raz! Oby spełniły się twe najskrytsze marzenia i obyś zrobiła wielką karierę w reklamie bo masz do tego predyspozycje a dodatkowo i tupet i inteligencję...![]()
![]()
I ogólnie wszystkiego naj! Żebyś miała same dobre dni!

-
- Bywalec
-
- Loża WSR
Co to za moda nastala na skladanie zyczen przed czasem
Jak tak dalej pojdzie i ta moda sie rozszerzy i zapetli to zeby byc pierwsza Happy bedziesz musiala skladac zyczenia tydzien, miesiac a moze nawet rok wczesniej 
Magdusiu Raczyco jedna wszystkiego najlepszego
Skorupa niech Cie nie uwiera. Szczypce niech beda zawsze elegancko naostrzone i w gotowosci co bys upatrzony cel dobrze uszczypla
No i zawsze idz prosto do celu naszym raczym krokiem (nigdy sie przed niczym nie cofaj)

Magdusiu Raczyco jedna wszystkiego najlepszego