No różowa jestem jak Doda!Troy pisze:Happy RÓZOWY?! Ojjj nie no!kto projektuje korone ?
Miss i Mister WSR 2007/2008
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Troy
- Czasami coś napisze

-
CzarnUla
- Zaczyna działać

No proszę jak miło! Żadnych lekcji nie brałamsinar pisze:Doslownie jakby slyszal Happy pare lat temu... Czarnula przyznaj sie pewnie bralas lekcje u HapciCzarnUla pisze:a Ula uwielbia korony!
A to byla ulubiona technika DomiTroy pisze:obiecalem jej toAle ciasteczka pewnie tez nie zaszkodza
Aż sobie fotencje zmieniłam! W sumie to korony mam już dwie..więc może i starczy
-
CzarnUla
- Zaczyna działać

-
Paziu
- Ekspert

się niech teraz wypowiedzą ! ... kto dopisywał
... kto nominował ... kto został nominowany itp ;p ... bo ja dziś ze szkoły spadłem koło 12 więc nie miałem okazji inwigilować ;p
jak tam ludziska ... ? kto na razie jest Waszym faworytem / tką ?
ja w kategorii Mistresski będę reklamował Izu L. choć nie wiem czy się jej to spodoba
poprostu git kobieta mądra jak 150 O_o ... a do tego śmieszna i ładna 
z missek to jeszcze sie okaże ;p ... ale póki co chyba Kaśkens
bo IMO jest takim subtelnym wypośrodkowaniem lubienia, popularności i charakteru
- czyli dokładnie to o czym mówiłem na początku - wygrywa średnio najbardziej lubiana , średnio najbardziej podobająca się , ale przede wszystkim najlepiej rozpoznana postać 
tuż za nią prawdopodobnie plasuje się mini-kinga ... która jest chyba mniej rozpoznawalno-zauważalną dziewuchą, choć wcale nie mniej charakterystyczną i z charakterem
z misterem jeszcze większy problem mam
... Krzyś jest bardziej popularno - odznaczający się ... ale Troya chyba lubię bardziej sam mimo ograniczonego liczby słów które zamieniliśmy między sobą w życiu ...
Hapciu ... chcesz coś dodać ?
jak tam ludziska ... ? kto na razie jest Waszym faworytem / tką ?
ja w kategorii Mistresski będę reklamował Izu L. choć nie wiem czy się jej to spodoba
z missek to jeszcze sie okaże ;p ... ale póki co chyba Kaśkens
tuż za nią prawdopodobnie plasuje się mini-kinga ... która jest chyba mniej rozpoznawalno-zauważalną dziewuchą, choć wcale nie mniej charakterystyczną i z charakterem
z misterem jeszcze większy problem mam
Hapciu ... chcesz coś dodać ?