Plener zaoczny 2009
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
Oczywiście, że tak! Będziecie rysować, malować czyli generalnie tworzyć różne fajne różnościCamiart pisze:mam rozumieć, że osoby z grafiki będą zaliczały plener pracami raczej graficznymi (tj. rysunek), a nie fotografiami miasta (nawet jak główną ich zaleta jest cyfrowa obróbka) i z tego tez będą miały zajęcia, tak?

-
- Zadomowił(a) się
-
- Czasami coś napisze
A ja mam pytanie, czy jeśli nie jest się z fotografii to można robić zdjęcia zamiast rysować?
Z autopsji wiem, że rysowanie, gdy jest zimno nie wychodzi tak jakby mogło: papier ciągnie wilgoć z powietrza, palce grabieją i kreska nie jest taka jak chcemy, a w rękawiczkach ołówek się ślizga, że nie wspomnę o przeziębieniach i zapalonych pęcherzach
I jaka jest alternatywa dla "pleneru"?-uwzględniając, że pogoda może nie dopisać, bo to listopad
Integracja???
Jeśli tak, to w to mi graj
Z autopsji wiem, że rysowanie, gdy jest zimno nie wychodzi tak jakby mogło: papier ciągnie wilgoć z powietrza, palce grabieją i kreska nie jest taka jak chcemy, a w rękawiczkach ołówek się ślizga, że nie wspomnę o przeziębieniach i zapalonych pęcherzach

I jaka jest alternatywa dla "pleneru"?-uwzględniając, że pogoda może nie dopisać, bo to listopad

-
- Nowy(a)
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Łódź 2009
Plener filmowo-medialnyKejtStachura pisze:o to samo chciałam zapytać. plenery fotograficzne? a gdzie warsztaty filmowe? miłoby było jakby o nas też ktoś pomyślał...Marysia pisze:a czy będzie alternatywny plener dla TV/SG/ID?
Warszawskiej Szkoły Reklamy
ŁÓDŹ 2009
będzie miał miejsce w dniach 05-06 grudnia 2009!
Ostatnio zmieniony 15 lis (ndz) 2009, 15:25:01 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zaczyna działać
Hej, wypowiadałam się chyba tutaj, wiec ciągnę temat też tu.
Kilka osób prosiło o notatki z poprzedniego zjazdu. (tego co teraz był)
Zobowiązałam się podzielić kiedy je przepiszę na kompa.
Nie dałam rady, ale zrobiłam fotokopie
Jak ktoś chce to proszę bardzo - umieściłam je na serwerze i będą tam przez ok. tydzień.
Jestem z SG 1 (jeśli chodzi o niedzielę)
Sobota także jest, z pominięciem przedmiotów językowych.
Oto link:
http://www.ekianet.eu/riz/notatki.rar
P.S.
Notatki robione na gorąco, niepoprawiane
więc za ew. ortografy przepraszam
Mam nadzieję, że nie będzie ich wiele, ale jak się pisze machinalnie to bywa, że coś umknie.
Kilka osób prosiło o notatki z poprzedniego zjazdu. (tego co teraz był)
Zobowiązałam się podzielić kiedy je przepiszę na kompa.
Nie dałam rady, ale zrobiłam fotokopie

Jak ktoś chce to proszę bardzo - umieściłam je na serwerze i będą tam przez ok. tydzień.
Jestem z SG 1 (jeśli chodzi o niedzielę)
Sobota także jest, z pominięciem przedmiotów językowych.
Oto link:
http://www.ekianet.eu/riz/notatki.rar
P.S.
Notatki robione na gorąco, niepoprawiane