Jak wrażenia po imprezie???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
marketing wrażeniowy
Minęło tyle czasu, tymczasem ja ciągle nie mam żadnych wrażeń (po imprezie). Tak mnie ciągnie do tej fascynującej dyskusji, właściwie to już serialu, telenoweli, powieści w odcinkach. Ale bez wrażeń to chyba nie ma co się włączać? 8O Czy (ywyntualnie) można? 

-
- Wyrocznia WSR
Oj Hav, ale jakaś złość przez Ciebie przemawia!
Pierwszy rok chodzi po prostu na imprezy i ogniska to się integrujemy wspólnie! Nic tak nie sprzyja integracji jak pozaszkolne spotkania! A nie sądzę, żeby w ich zamyśle były tylko jakieś układy wyrabiane w szkole!
Tacy perfidni to oni nie są!
A to co Ty mówisz sugerowałoby, że ja nie jestem fajna, tylko, że się przyjaźnią, żeby mieć układy!
Bardzo dziekuję za wyrażenie swojej opinii o mnie!
Zanotuję w kapowniku! 

-
- Loża WSR
Poprostu sie podlacz zamiast sie pytacandy pisze:Czy (ywyntualnie) można?

Happy musze zdementowac twoje podejzenia. Nie chodzi mi o fakt czy cie lubia czy nie bo to ich sprawa tylko podlizywania sie. Zadna zlosc przeze mnie nie przemawia. Jestem spokojny jak ongdysiejszy znany podpisik na forum Sinarka

-
- Loża WSR
-
- Ekspert
marketing owadzi
Właśnie, jak taki Szerszeń przyczesze zgryzem (proszę o wybaczenie
)w dupencje to, panie dziejku, Zielone znamię zostaje po dni koniec 

-
- Wyrocznia WSR
-
- Ekspert
marketing agresywny
Tak długo zanosiło się, tyle znaków na ziemi i niebie, przepowiedni, spekulacji, plotek i stało się. Topic zamnkięty. Reklamacje (chociaż osobiście odradzałbym) do Happy. W końcu sama napisałaHappy pisze:I już koniec tematu, bo Andy nam topik zamknie!
Tak to bywa, pies tonie, łańcuch pływa.Happy pisze:I już koniec tematu
-
- Loża WSR
Re: marketing agresywny
Andy zamiast sie produkowac w sposob 'straszacy zamknieciem' lepiej sam bys zabral glos jak wrazenia po ... koncercie Stingaandy pisze:Topic zamnkięty.

-
- Ekspert
marketing lękowy
No, już miałem klinkąć w odpowiedni przycisk, taka ikonka kłódkę przypominająca, ale ręka kurcze zadrżała, pot zimny zrosił czoło obficie, aż na koszulkę ze Stingiem parę kropel omskło się było.
Do tego jakiś tajemnicze kłucie w krzyżu, jakby Havoc jakowes coolty uprawiał, potem klawiatura wysiadła, komputer się zapalił, myszka ukąsiła boleśnie w (coś tam
) sufit na głowę spadł. No różne dziwy były, ale takich to nie widziałem jeszcze.
P.S. O Stingu już pisałem, jest w New Jorkerze, Timesie, Le Figaro, Der Spieglu, Los Angeles Times, i w paru pomniejszych tytułach.
Do tego jakiś tajemnicze kłucie w krzyżu, jakby Havoc jakowes coolty uprawiał, potem klawiatura wysiadła, komputer się zapalił, myszka ukąsiła boleśnie w (coś tam

P.S. O Stingu już pisałem, jest w New Jorkerze, Timesie, Le Figaro, Der Spieglu, Los Angeles Times, i w paru pomniejszych tytułach.
-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
moglibyscie rozwazania o zamykaniu nie swoich topikow przeniesli na wlasne podworko
np. do filozofii "zamknac albo nie zamknac". Jak mozna zamykac cos co postawilo podwaliny do tego macie obecnie? Tamten temat animowal te forum jakbyscie jeszcze sie nie domyslili
)) A wy Brutusy tak sie odwdzieczacie

-
- Ekspert
Happy, no to SRU (od legendarnegoHappy pisze:Andy proszę nie kuś! Bo ja już resztką sił się powstrzymuję, żeby nie zamknąć tego topiku! Bo jakbym ten zanknęła to by mój się powiększył!Siłą mnie odciągają od tej kłódki! A mogę choć na chwileczkę go przymknąć??
![]()
Andy!