P.S.Mam nadzieję, że przed nami naprawdę wspaniały, twórczy i pełen ciekawych wydarzeń semestr... a w konsekwencji cały rok
Warsztaty negocjacyjne
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Miluuutka
- Zaczyna działać

Warsztaty negocjacyjne
Witam wszystkich po długiej nieobecności
Mam pytanie... kiedy zaczynają się wrześniowe warsztaty negocjacyjne? I jaki będzie ich harmonogram (w jakich godzinach i czy codziennie?). Z góry dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam i do miłego
P.S.Mam nadzieję, że przed nami naprawdę wspaniały, twórczy i pełen ciekawych wydarzeń semestr... a w konsekwencji cały rok
-
Miluuutka
- Zaczyna działać

-
aw
- akademiareklamy.edu.pl

Cóż, można napisać podanie zostało odrzucone - a można też dodać - takie są przepisy kuratoryjne + poza negocjacjami będą jeszcze inne atrakcje. Zatem nie da się tego upakować w 2 tygodnie. Nadto, gdyby przyjąć takie założenia, możnaby chodzić nonstop przez 2 miesiące (noc i dzień) a później mieć 10 miesięcy wakacji - z metodycznego punktu widzenia byłoby to tylko trochę nietęgie rozwiązanie.
-
Miluuutka
- Zaczyna działać

Możliwe... choć zamiast chodzić do szkoły co drugi dzień można chodzić codziennie i wtedy te godziny jeszcze się rozłożą i zajęcia wcale nie są męczące jak się niektórym wydaje. Na podstawie technik sprzedarzy wnioskuję, że można było zajęcia które trwały przez miesiąc co drugi dzień przerobić w ciągu dwóch tygodni codziennie... co do przepisów kuratoryjnych nie będę dyskutować, bo się po prostu na tym nie znam, ale jest to troche niesprawiedliwe... i nie chodzi tu o 10-cio miesięczne wakacje! Po prostu grupa październikowa (do której również ja należę) ma znacznie lepszą sytuację, bo ma prawo dokonać wyboru w jakim systemie chce odbywać ostatnie w semestrze zajęcia... Pozdrawiam.[/i]
-
sinar
- Loża WSR