gazeta stołeczna
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
gazeta stołeczna
Hej! Napisali o Was w dzisiejszej stołecznej! Troche krótko- ale za to treściwie.Ciekawe kto jest na zamieszczonym tam zdjeciu? 

-
- Nowy(a)
Senqa widziałam już na zywo- tak przypuszczałam,że to on - ten w tej czerwonej koszulce.A aeila to tak bez bucików...
Co do tekstu w gazecie - "Słuchacze mają po 20 lat, ale sa i 40-latkowie".Przyznaję sie,że tez juz sporo czasu mineło od moich 20-stych urodzin.ale do 40-stki jeszcze mi brakuje tak z dyche i ciut.

Co do tekstu w gazecie - "Słuchacze mają po 20 lat, ale sa i 40-latkowie".Przyznaję sie,że tez juz sporo czasu mineło od moich 20-stych urodzin.ale do 40-stki jeszcze mi brakuje tak z dyche i ciut.
-
- Loża WSR
W ogole to blady strach na mnię padl jak przeczytalem ze na zakonczenie kazdy musi zlozyc projekt kampanii reklamowej. Szok! Cholewcia to trzeba nadrobic 
Rusalko to prawda co tam pisza. Tu nikt nikomu w metryke sie nie zaglada ale albo raczej dlatego jest sporo osob ktore 20stke maja dawno za soba. Od mojej trzydziechy to juz szmat czasu minelo ojoj
A jest pare osob starszych oczywiscie glownie na zaocznych. Aeila ma np. takiego jednego ulubionego 30/40latka przed ktorym zawsze sie chowa. Ale to podobno nie ze wzgledu na wiek 
PS. To naprawde Mika? Nie poznalbym jej na tym zdjeciu. Hiehie to pewnie przez to swiatlo.
PSS. No i reklama jest jak na szkole reklamy przystalo

Rusalko to prawda co tam pisza. Tu nikt nikomu w metryke sie nie zaglada ale albo raczej dlatego jest sporo osob ktore 20stke maja dawno za soba. Od mojej trzydziechy to juz szmat czasu minelo ojoj

PS. To naprawde Mika? Nie poznalbym jej na tym zdjeciu. Hiehie to pewnie przez to swiatlo.
PSS. No i reklama jest jak na szkole reklamy przystalo
-
- Loża WSR
-
- akademiareklamy.edu.pl
i ja poprosze jpg-a a w zamian mam dla Was ciekawostkę - w dzińdobry tez był artykuł i to dość kontrowersyjny - Sławek tam ostro krytykuje Pana premiera naszego za brak profesjonalizmu i wyczucia PRowego, aż dziw, że to puścili tak - dzieńdobry to się zawsze stara być takie układne - i zdjęcie Naszego średniego rycerza jest na przeciw Beleczki - hie hie niezła fota - chiba z podstawówki