ktoś tu ma za dużo kasy...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Czasami coś napisze
ktoś tu ma za dużo kasy...
Czy mi się dobrze wydaje, że Polsat zorganizował KOLEJNY "Bar"?! Czy w Polsce jest aż tylu ekshibicjonistów?Ile romansów, ślubów i sexcesów można przemycić do naszych domów? 

-
- Zadomowił(a) się
Dobrze Ci się wydaje. Jest nowy BAR... sama się zastanawiam po jaką cholerę, bo mnie takie coś przestało interesować po pierwszej edycji WIELKIEGO BRACISZKA. Ludzie chcą i będą chcieli oglądać coraz więcej takich programów. W końcu "koniec grzecznej telewizji". Wystarczy popatrzeć na zachód gdzie ludzie idą do programu po to aby upodobnić się do swojej gwiazdy tj. poddać się kilku operacjom plastycznym przed milionami widzów etc.
Dla mnie to tragedia ludzkości...
Dla mnie to tragedia ludzkości...
-
- Czasami coś napisze
-
- Zawsze coś napisze
nie bedzie nudny, poniewaz ludzie ogladaja to jak seriale, a te to leca juz na setki. seriale juz staja sie dla znudzonych zyciem ludzi za sztuczne, kierowanie ludzi przez zycie a zycie ktore kieruje serial jest ta roznica na plus tych "barow". tylko ze w serialu mozna budowac napiecie kiedy akcja jest zbyt nudna, dodawac ciekawe tragiczne zdarzenia ktore wzbudza lzy w serialowych widzach, a w barze ludzie sami kreuja zycie wiec trzeba cos zrobic aby bylo ciekawsze, wiec dobieraja odpowiednich osobnikow, proboja tworzyc odpowiednie warunki do sytuacji trudnych, kryzysowych.to któryś z kolei program o tej samej temtyce powinien być po prostu dla niego nudny
dopoki ludzie nie znajda jeszcze wiekszych emocji, poki beda takie seriale ogladac, doputy beda w tv
-
- Czasami coś napisze
-
- Zadomowił(a) się
Chyba nie jesteśmy w stanie jednoznacznie odpowiedzieć co ludzi przyciąga do odbiorników. Dopóki będzie za to kasa i jakikolwiek rozgłos dopóty ludzie będą się tam pchać. Są tacy którzy nie potrafią swoją osobą nic zaprezentować toteż wybierają sie własnie do takich programów. Tam będą sławni, tam będą podziwiani, być może znajdą po tym pracę... kto wie...
Ja nie pamiętam nikogo z baru oprócz Frytki o której wszyscy pisali... nie oglądałam żadnego odcinka.
Ja nie pamiętam nikogo z baru oprócz Frytki o której wszyscy pisali... nie oglądałam żadnego odcinka.
-
- akademiareklamy.edu.pl
moim zdaniem teraz powinni zainscenizowac jakies zabójstwo na wizji, lub ekscentryczny wypadek z obcieciem ręki lub nogi, podanej pozniej jako pieczeń, mogą specjalnie konfekcjonowac ekstramenty w różnych sosach i podglądać ludzi jak je szamia i prosić o opinie - to mogłoby byc interesujące jaby lansujace sie snoby wymyslały z czym im sie kojarzy smak gówna - wiele jeszcze kreatywnych pomysłów zmierzających z każdą chwilą dalej w głąb koloaki moznaby wymyslić - bar taki to moze być kupa zabawy;
było takie powiedzenie "Powodzenie POLS(-ko)ACIE"
było takie powiedzenie "Powodzenie POLS(-ko)ACIE"
-
- Zawsze coś napisze
ale to juz bylo w "show" z czesiem w roli glownej,...jakies zabójstwo na wizji
w sumie jesli chodzi o telewizyjna znieczulice, to kiedys w gazetach opisywali amerykanski program co ludzi w trumnach ze szczurami zamykali, robili przy tym duzo szumu, wreszcie po kilku miesiacach program pojawil sie w naszej tv, wiec postanowilem obejrzec odcinek i zobaczyc te szokujace rzeczy, akorat trafilem na trumienke ze szczurami, i wiecie co bylo najgorsze, moja reakcja to, "eee to tylko tyle". albo juz mam duuuza znieczulice na te sprawy, albo szum i dzieki temu reklama programu zrobila swoje, albo odleglosc "od centrum wydazen" robi swoje, co wy na to?.
a tak troche zbaczajac lekko z tematu, dzis czy wczoraj widzialem program z ludzmi na wyspie co mieli tam sobie zyc tam lowic rybki z urbanskim jako prowadzacym. w tym programie najlepiej widac ze dobor ludzi jest tendencyjny. takich kalek zyciowych to dawno nie widzialem

a teraz portret psychologiczny:
wiek: 12-17 lat, nastolatka <- oglada bar, a pozniej dyskutuje w szkole jak don carlo zdradzal jedna barowiczke z druga,
portret 2:
wiek: powyzej 40, gospodyni domowa z duza iloscia czasu wolnego
-
- Czasami coś napisze
JA bym tu wpidala jeszcze dwie grupy ludzi:
1) osobniki bez ambicji i zainteresowan, ktorzy wola zyc cudzym zyciem, bo sami sobie nie umieja wrazen dostarczac
2) psychologowie i socjolodzy ( z racji wykonywanego zawodu) o ile maja jeszcze na to czas
Ale wczoraj znalazlam jeszcze "ciekawszy" program z serii Rozprawy Sadowe na Antenie 8O
A sprawa byla taka, ze starsza pani pozwala dojrzalego mezcztyzne za siusianie w bramie!!! Rozwinela sie zagozala dyskusja nad istota pojecia kultury osobistej, potrzeb fizjologicznych i stanowiska wladz miasta co do braku bezplatnych szaletow. I kiedy juz myslalam, ze wsyjdzie z tego jakas ciekawa płęta...pana uniewinnili, pani byla zla a prowadzacy sie grzecznie pozegnali.
Ale wracajac do tego czemu poruszam ten temat..
Co takimi ludzmi kieruje zeby wywlekac tego typu sprawy przed milionami widzow??? Facet to az czerwony sie zrobil ze wstydu! W zestawieniu tego programu z barem to jeszcze barowiczow moge przelknac ( kazdy ma nadzieje na jakas slawe albo cos w tym stylu), Ale wywlekanie na forum publiczne osobistych problemow, czasem dosc powaznych, czasem banalnie glupich? Sorry, czegos tu nie czaje!
1) osobniki bez ambicji i zainteresowan, ktorzy wola zyc cudzym zyciem, bo sami sobie nie umieja wrazen dostarczac
2) psychologowie i socjolodzy ( z racji wykonywanego zawodu) o ile maja jeszcze na to czas
Ale wczoraj znalazlam jeszcze "ciekawszy" program z serii Rozprawy Sadowe na Antenie 8O
A sprawa byla taka, ze starsza pani pozwala dojrzalego mezcztyzne za siusianie w bramie!!! Rozwinela sie zagozala dyskusja nad istota pojecia kultury osobistej, potrzeb fizjologicznych i stanowiska wladz miasta co do braku bezplatnych szaletow. I kiedy juz myslalam, ze wsyjdzie z tego jakas ciekawa płęta...pana uniewinnili, pani byla zla a prowadzacy sie grzecznie pozegnali.
Ale wracajac do tego czemu poruszam ten temat..
Co takimi ludzmi kieruje zeby wywlekac tego typu sprawy przed milionami widzow??? Facet to az czerwony sie zrobil ze wstydu! W zestawieniu tego programu z barem to jeszcze barowiczow moge przelknac ( kazdy ma nadzieje na jakas slawe albo cos w tym stylu), Ale wywlekanie na forum publiczne osobistych problemow, czasem dosc powaznych, czasem banalnie glupich? Sorry, czegos tu nie czaje!

-
- Nowy(a)
Sprawa sądowa na antenie? He, he nic nie przebije programu, na który natrafiłam pewnego lipcowego popołudnia... Nazywał się... uwaga... Przyłapani na gorącym uczynku... Czy cos w ten deseń... Panowie i Panie podejrzewający, że ich partnerzy przyprawiają im tzw. rogi dzwonią do telewizji i proszą o pomoc... Ekipa instaluje kamery w domach, śledzi, podgląda itp. poczym pokazuje dowody, następnie przyprowadza desperatkę/ta na miejsce kolejnej schadzki ''kochanków'' poczym następuje konfrontacja w obliczu kamery zdradzonej/ego ze zdradzającym/ą oraz z perfidnym i złym/ą kochankiem/ą... Dalej możecie się domyśleć sami
Rękoczyny i przekleństwa ku uciesze widzów... Po prostu bosko
Pewne jest to, że Big Brother, Bar czy komisja śledcza to przy tym, co wymyślają obecnie amerykanie to mały pikuś...
A jeśli chodzi o wywlekanie brudów, to mamy tez rodzime produkcje jak rozmowy w tłoku czy program wybacz mi...
Tyle, że sprawa jest taka, że ludzie zarówno oczerniający jak i oczerniani przychodzą tam z własnej woli, są tam tylko, dlatego by pokazać się w magicznym pudełeczku zwanym telewizją i nie mają wstydu i wcale ich nie boli to, że multum ludzi dowiedzą o ich najskrytszych tajemnicach...
To taki nasz współczesny ekshibicjonizm...

Pewne jest to, że Big Brother, Bar czy komisja śledcza to przy tym, co wymyślają obecnie amerykanie to mały pikuś...
A jeśli chodzi o wywlekanie brudów, to mamy tez rodzime produkcje jak rozmowy w tłoku czy program wybacz mi...
Tyle, że sprawa jest taka, że ludzie zarówno oczerniający jak i oczerniani przychodzą tam z własnej woli, są tam tylko, dlatego by pokazać się w magicznym pudełeczku zwanym telewizją i nie mają wstydu i wcale ich nie boli to, że multum ludzi dowiedzą o ich najskrytszych tajemnicach...
To taki nasz współczesny ekshibicjonizm...
-
- Czasami coś napisze
Co do zabójstwa na wizji, jestem za! Byłoby o jednego debila - ekshibicjoniste mniej...
co do profilu psychologicznego dodałabym 35cioletnią rencistę/kę, ktory/a ostatnią kasę wydaje na winiacza w monopolowym.
Dotii poruszyła ciekawą sprawę rozmów w tłoku. Niech żyje ekshibicjonizm!
Ps. niedługo 20! może jakiś "romans w barze"???
co do profilu psychologicznego dodałabym 35cioletnią rencistę/kę, ktory/a ostatnią kasę wydaje na winiacza w monopolowym.
Dotii poruszyła ciekawą sprawę rozmów w tłoku. Niech żyje ekshibicjonizm!
Ps. niedługo 20! może jakiś "romans w barze"???
-
- akademiareklamy.edu.pl
najbardziej wzruszył mnie pewien program "sextet" - piszę świadomie małą literą
- młodzi samce gnący się w talii i pląsający przy rurze, by zaspokoić gusta...
no własnie, kogo? na to pytanie nie znam odpowiedzi
i nie jestem pewien czy chcę znać
- nie żebym się obawiał o tzw uprzedmiotowienie płci brzydkiej
- skoro ta dawno uprzedmiotowiła ciało kobiety...
równowaga jest czyms zupełnie naturalnym
- chodzi tylko o to, że jak interesujący na pierwszy rzut oka facet depiluje sobie klatkę schodową i wygląda po tym jak idiota, to myslę, że świat oszalał, kobiety nie mają głosu a producent programu jest gejem
I nie rozumiem, dlaczego wspomniany facet pozwala na to
- więcej, udaje przez łzy że mu się to podoba, dostosowując się do sztucznie wypracowanego ideału piękności - tylko czy taki ideał jest prawdziwy?
czy istnieje jeden modelowy kształt tyłka, glowy, torsu etc. który jak w markecie chciałbyście nabyć?
PS
przecież gdyby te programy nie miały oglądalnosci - niesłabnącej - nikt by ich nie produkowal i nie emitował!
- młodzi samce gnący się w talii i pląsający przy rurze, by zaspokoić gusta...
no własnie, kogo? na to pytanie nie znam odpowiedzi
i nie jestem pewien czy chcę znać
- nie żebym się obawiał o tzw uprzedmiotowienie płci brzydkiej
- skoro ta dawno uprzedmiotowiła ciało kobiety...
równowaga jest czyms zupełnie naturalnym
- chodzi tylko o to, że jak interesujący na pierwszy rzut oka facet depiluje sobie klatkę schodową i wygląda po tym jak idiota, to myslę, że świat oszalał, kobiety nie mają głosu a producent programu jest gejem
I nie rozumiem, dlaczego wspomniany facet pozwala na to
- więcej, udaje przez łzy że mu się to podoba, dostosowując się do sztucznie wypracowanego ideału piękności - tylko czy taki ideał jest prawdziwy?
czy istnieje jeden modelowy kształt tyłka, glowy, torsu etc. który jak w markecie chciałbyście nabyć?
PS
przecież gdyby te programy nie miały oglądalnosci - niesłabnącej - nikt by ich nie produkowal i nie emitował!