POMOC CZECZENII
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
POMOC CZECZENII
Jestem z tych zaocznych i pewnie wiekszosci z Was nie bede miala okazji poznać ale moze ktos bedzie mial ochote przyłaczyc sie do mojej akcji.Organizuję zbiórke zabawek dla Czeczeńskich dzieci z osrodka dla uchodźców.Bede w szkole w sobote i niedziele.Moze ktos ma w domu cos co chetnie odda?Czekam na info.
-
- Nowy(a)
fajnie. Ja juz raz zawiozłam im troche rzeczy - ale tylko od siebie.Niestety na miesjcu okazało sie,ze potrzebujacych jest o wiele wiecej niz ja moglam im dac.Szczególnie dzieciaki - nie mają zabawek.Moga tez byc artykuly szkolne typu kredki,plastelina itp. Dzieci sa w roznym wieku -od maluszkow w pieluszkach po nastolatki.
-
- Zadomowił(a) się
Szkoda, że dopiero teraz o tym piszesz.
Jestem pewien, że uzbierałoby się sporo zabawek, ale trzeba to odpowiednio przygotować.
Ludzie muszą wiedzieć, a jak już będą wiedzieli to przygotuje się jakieś miejsce w szkole gdzie będzie można gromadzić zabawki.
To szkoła reklamy, najpierw dobrze przygotuj kampanie reklamową
Jestem pewien, że uzbierałoby się sporo zabawek, ale trzeba to odpowiednio przygotować.
Ludzie muszą wiedzieć, a jak już będą wiedzieli to przygotuje się jakieś miejsce w szkole gdzie będzie można gromadzić zabawki.
To szkoła reklamy, najpierw dobrze przygotuj kampanie reklamową

-
- Czasami coś napisze
Ja sie bardzo chetnie przylaczam!!!
Zaraz poszperam i wezme ile sie da, troche sie tego nazbieralo a szkoda wyrzucac. Fajnie ze mozna sprawic dzieciakom radosc i wielkie uznanie dla ciebie Rusalko za inicjatywe!
Tez jestem z zaocznych I rok grafika, wiec ujawnij sie zebym wiedziala do kogo mam podejsc.
Zaraz poszperam i wezme ile sie da, troche sie tego nazbieralo a szkoda wyrzucac. Fajnie ze mozna sprawic dzieciakom radosc i wielkie uznanie dla ciebie Rusalko za inicjatywe!
Tez jestem z zaocznych I rok grafika, wiec ujawnij sie zebym wiedziala do kogo mam podejsc.
-
- akademiareklamy.edu.pl
proponuje akcje upowszechnić - plakaty, akcja agitacyjna - zróbmy zbiórke w całej szkole - wybierzmy się tam grupą - machniemy trochę zdjęć jak sie cieszą, wywołamy i podarujemy potem oprawione - niech mogą wspominać takie chwile później - nie wiemy co ich jeszcze czeka a nadzieja i wiara w ludzi napewno będzie im potrzebna; może wymyslimy dla dzieciaków jakies zabawy i gry - to przeciez proste, trzeba tylko chcieć i nie potrzebujemy do tego tłumu ani znajomości języka - język serca jest zrozumialy na całym świecie
-
- Nowy(a)
Jesteście kochani!
Nie martwcie sie ze jest za późno- akcję mozna przedłuzyc i pojechac do ośrodka dopiero jak juz uzbieramy wiecej zabawek itp. Ja jestem z I roku,foto - niestety zaoczne -wiec bede rzadko w WSR - ewentualnie moge podjechac w tygodniu do szkoły ale tylko w godzinach popołudniowych. Ja bede jeszcze zbierac zabawki w podstawowce mojej córki.Osrodek dla uchodźców o którym mówie znajduje sie pod Pruszkowem - juz rozmawialam z dyrektorem tego osrodka -potrzeby sa duże i mogę śmiało dzialać
Nie martwcie sie ze jest za późno- akcję mozna przedłuzyc i pojechac do ośrodka dopiero jak juz uzbieramy wiecej zabawek itp. Ja jestem z I roku,foto - niestety zaoczne -wiec bede rzadko w WSR - ewentualnie moge podjechac w tygodniu do szkoły ale tylko w godzinach popołudniowych. Ja bede jeszcze zbierac zabawki w podstawowce mojej córki.Osrodek dla uchodźców o którym mówie znajduje sie pod Pruszkowem - juz rozmawialam z dyrektorem tego osrodka -potrzeby sa duże i mogę śmiało dzialać
-
- Nowy(a)
to świetnie.ja bede w szkole jutro czyli w sobote 18.09.,W tygodniu niestety bedzie ciezko ale jezeli beda juz jakies konkretne podarki to zorganizuje jakis transport- jesli bedzie taka potrzeba.
A co to za ekipa "studia the"??
Na mysl o stworzeniu kampanii reklamowej pojawił sie błysk w moim kocim oku!Z przykroscia jednak musze stwierdzic,że moja wiedza i doświadczenie w tym temacie równe jest ZERU
A co to za ekipa "studia the"??
Na mysl o stworzeniu kampanii reklamowej pojawił sie błysk w moim kocim oku!Z przykroscia jednak musze stwierdzic,że moja wiedza i doświadczenie w tym temacie równe jest ZERU

-
- Nowy(a)