Najlepszy clip
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Nowy(a)
Najlepszy clip
Który ze znanych zespołów, wokalistów wg Was kręci najlepsze teledyski? Moim zdaniem do takich kapel napewno kwalifikuje się Pink Floyd (dałabym im nawet 1 miejse w tego typu rankingu). Ekipa Waters'a posiada niesamowity (i chyba najbardziej znany) clip do "High Hopes" - swietne współgranie brzmienia i zmieniających się obrazów. Super sprawa dla wzrokowców-melomanów z wyobrażnią 

-
- Czasami coś napisze
-
- Czasami coś napisze
-
- Zadomowił(a) się
A najlepsze teledyski na świecie robią:
- Mark Romanek
- Spike Jonze
- Michel Gondry
- Jonathan Glazer
- Chris Cunningham
Zespołami:
- nine inch nails
- tool
- radiohead
- a perfect circle
- nirvana
- blur
- smashing pumpkins
- rage against the machine
- david bowie
- massive attack
- marilyn manson
- madonna
- bjork
- fiona apple
...............
Zresztą ten temat już kiedyś był jak się nie myle w dziale "Muzyka".
- Mark Romanek
- Spike Jonze
- Michel Gondry
- Jonathan Glazer
- Chris Cunningham
Zespołami:
- nine inch nails
- tool
- radiohead
- a perfect circle
- nirvana
- blur
- smashing pumpkins
- rage against the machine
- david bowie
- massive attack
- marilyn manson
- madonna
- bjork
- fiona apple
...............
Zresztą ten temat już kiedyś był jak się nie myle w dziale "Muzyka".
Ostatnio zmieniony 26 wrz (ndz) 2004, 11:22:21 przez mefju, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Zadomowił(a) się
O tutaj --> http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-409.html
Miłej lektury.
Miłej lektury.
-
- Nowy(a)
tool zdecydowanie, pink floyd tez swietnie(zwlaszcza polecam film "the wall" ktory jak dla mnie jest jednym wielkim teledyskiem), jest jeszcze jedna grupa ktorej teledysk mi sie przypomina, a mianowicie apollo 440 do piosenki ain't talkin bout dub (nie wiem czy poprawnie zapisalem nazwe piosenki), bardzo polecam.
-
- Początkujący(a)
Na maratonie mielismy okazje zerknac na kilka bardzo ciekawych klipow i ja rowniez zaluje ze nie bylo High Hopes ale co tam obejrzalem w domciu sobie...Generalnie zgadzam sie z lista mefiego a od siebie dorzuce Moby'ego, Petera Gabriela, Pink Floyd, Prodigy, Skunk Anansie, Dandy Warhols, Marilyn Manson i w zasadzie to mozna by wyliczac jeszcze dlugo ale musze isc z psem
...Swietnych klipow jest w koncu cala masa! Mozna by kiedys zrobic taki wieczorek co ciekawszych obrazkow...

-
- Czasami coś napisze
ha dzia
a mnie to rozbraja Missy Elliot , nie wiem czy to jej pomysły czy nie ale prawie zawsze są wstrzykowe,taki kawałek jak "get your freak on" he , to tylko moje skromne zdanie. Wiadomo każdy ma swoich faworytów swój gust i swoje podejście do tego co mu sie podoba co nie. Busta Rhymes podobnie " Woohaah" z gościnnym udziałem ODB dosyć już stary kawałeczek ale jary wciąż dla mnie, czy może "gimme some mo" w bicie ze skrzypcami pochodzących z psychozy Hitchcocka . Nie wiem dłuższego zastanowienia by to wymagało jakie jeszcze . Akurat te mi przyszły pierwsze na myśl .....