Mój sukces na dziś: ułożyłam demona, który jest bardzo trudnym pasjansem!
Nie wszystko stwarza tak zarąbisty problem
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
ginka
- Czasami coś napisze

Nie wszystko stwarza tak zarąbisty problem
Tworzę konkurencyjny topic! Tutaj możecie wpisywać WSZYSTKIE Wasze małe i duże sukcesy, które udało Wam się osiągnąć danego dnia. Żadnego smędzenia i marudzenia! Od tego jest topic aw.
-
Imraael
- Początkujący(a)

No co? Nic co ludzkie nie jest mi obce! Fizjologia to bardza wazna sprawa w zyciu kazdego czlowieka! Jakby sie chwile zastanowic to naprawde wiele od tego zalezy! Podobno Elvis zmarl na skutek straszliwego hmmm straszliwej blokady, ktora trwala wiele dni az w koncu ucisk na organy wewnetrzne spowodowal zgon. Albo z innej beczki - Jakze radosnie wyglada rodzina zazywajaca Enterogast na wzdecia przy obiedzie, sa szczesliwi mogac usunac z organizmu toksyny! Takze wiesz, cieszmy sie kazda udana wizyta w toalecie! Zycze wszystkim pomyslnych wiatrow! 
-
Imraael
- Początkujący(a)

A tak powaznie to chcialem powiedziec ze ciesze sie ze zmian, ciesze sie ze od 3 lat pare przecznic stad jest najwspanialsza istotka na swiecie ktora zrobi dla mnie wszytsko i vice versa, ze sie nie poddaje, ze nie wstydze sie byc soba w koncu, ze jest jesien i bedzie deszczyk padac i beda piekne burze a powietrze rano bedzie mnie budzic rzeskim chlodem! Ciesze sie z zycia!

-
ginka
- Czasami coś napisze