Reklama Wrzesnia
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Reklama Wrzesnia
Czas glosowania 14 dni. Dyskusja i komentarze na temat tych i innych reklam w tym temacie sa jak najbardziej wskazane. Od pazdziernika mozna tu tez zglaszac nominacje na nowy miesiac
-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
Teraz na TVN24 jest dzien mBankiem. Ciekawa rzecz. Niedawno lecial taki spot ktory Slawek Wojtkowski nazwalby pewnie quasi-castingiem
Na drugim biegunie Kabi. Najlepszy przyklad ze nie wszystkie nawiazania do literatury (tu akurat Krzyzacy) gwarantuja sukces. Liczy sie pomysl na adaptacje. Dla mnie straszny gniot znaczy sie spot
PS. Glosowalem na Wawel podoba mi sie ta gra slow
Na drugim biegunie Kabi. Najlepszy przyklad ze nie wszystkie nawiazania do literatury (tu akurat Krzyzacy) gwarantuja sukces. Liczy sie pomysl na adaptacje. Dla mnie straszny gniot znaczy sie spot
PS. Glosowalem na Wawel podoba mi sie ta gra slow
-
- Czasami coś napisze
a ja zaglosowalem na Danio-glod bo jak widze tego stwora z reklamy to odrazu humor mi sie poprawia
a ostatni widzialem reklame batona "Maciek" z haslem "Maciek, lepszego batona nie trafisz" reklama jest strasznie glupia do tego stopnia, ze az smieszna
(oczywiscie moim zdaniem
)
moze widzieliscie ta reklame i co wy o niej sadzicie?
poz.

a ostatni widzialem reklame batona "Maciek" z haslem "Maciek, lepszego batona nie trafisz" reklama jest strasznie glupia do tego stopnia, ze az smieszna

(oczywiscie moim zdaniem

moze widzieliscie ta reklame i co wy o niej sadzicie?
poz.
-
- Zawsze coś napisze
-
- Czasami coś napisze
A moze zrobic watek pt. "najglupsza reklama miesiaca"?
Ja mam taka jedna ktorej nie moge zdzierzyc, a raczej to cala seria.
Mam na mysli "genialne" filmiki gdzie pewna pani podchodzi do jakiegos pana w centrum handlowym, albo kawiarni( Bog wie gdzie) i pewna siebie mowi:... " A teraz...Poleje Pana Olejem"...wrrrrrrrrrrrrr
Az mam ciarki jak o niej mysle, ble!
Ja mam taka jedna ktorej nie moge zdzierzyc, a raczej to cala seria.
Mam na mysli "genialne" filmiki gdzie pewna pani podchodzi do jakiegos pana w centrum handlowym, albo kawiarni( Bog wie gdzie) i pewna siebie mowi:... " A teraz...Poleje Pana Olejem"...wrrrrrrrrrrrrr

Az mam ciarki jak o niej mysle, ble!
-
- Początkujący(a)
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Zgadza sie ta reklama sie wyroznia - poprzednie spoty Nutelli byly bardziej w tym 'piernikowatym' stylu, ta nowa idzie bardziej w powiedzialbym 'obecne trendy' - tak pachnie troche telefonami komorkowymi itd - zreszta zawsze jak sie zaczyna i docieraja do mnie jej dzwieki to mam jakies nie odparte wrazenie iz cos bardzo mi przypomina...