utwór nosi nazwę " Para z Zielonej herbaty "

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
Szczerze to akurat te klimaty to ja znam nie z vivy bo wtedy jej jeszcze nie bylo kiedy to mozna bylo posluchac np. Beasie Boys, Fat Boys, LL Cool J, Kurtis Blow, Run DMC czy np obejrzec film pt. Krush Groove. Scena polska tez nie jest mi obca jezeli chodzi o jej powstawanie. Wiec co to jest nie sadze ze nalezy mi tlumaczycmesje pisze:... gdyż hip hop to nie tylko to co jest na mtv i viva mili Państwo ... nie narzucam wam tej muzyki, ale ocena czegoś na podstawie kilku otworów hmmmmmmmmm niekoleżeństwo
no wlasnie te klimaty bardziej mi pasowaly starsze piosenki kalibra (w tym +/-), tylko jesli to nazywasz ewolucja to ona raczej idzie w zla strone. jesli chodzi o dzisiejszy hip hop to wlasnie go znam glownie z videoklipow na vivie czy 4funtv, gdzie jedna adresowana jest do 16 latkow a druga ponoc miala byc niekomercyjna a jest na maxa. nawet z zachodnich zespolow niewiele pokazuja ktore by mi klimatem pasowaly (outcast, the roots, black eyed peas..). hh z czasow kutisa fat boysow znam dosyc dobrze.mesje pisze:...są polskie klasyki które zawsze będą nieśmiertelne jak np: + i - Kalibra 44 z Ś.P. Magikiem ,lecz ludzie po pewnym czasie się zmieniają ,ewolucja musi dalej podążać...