Komix w kinie...

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Homer_Simpson
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Komix w kinie...

Post autor: Homer_Simpson » 05 paź (wt) 2004, 21:14:19

...niestety miałem możliwość obejżenia ostatnio filmu pt. "DareDevil". Piszę niestety bo to niezła kicha jak dla mnie jest. Pocieszam się tym, że oglądałem to w TV a nie w kinie bo miał bym uczucie jakbym stracił parenaście złotych. Nie widziałem jeszcze Spidermana 2 i Hellboya, którego za to widziałem urywki i jak dla mnie to on wyglądał jak człowiek zrobiony z gumy a nie jak postać z piekła. Za niedługo ma wyjść Aliens vs Predator. Tego też widziałem trailer i...no jak dla mnie to znowu coś nieciekawego.
Ktoś z was widział może już te filmy? Jeśli tak to napiszcie, które uważacie za takie, na które warto pójść. Bo ja lubię komixy a zwuaszcza Hellboya ale boję się iść na takie filmy, żeby nie popsuć sobie humoru ;)
A wogóle to możemy zrobić ranking najlepszych filmów na podstawie komixu i może gry komputerowej.

Jak dotąd podobały mi się:
1.Alien (tutaj chyba komix na podstawie filmu? Ale może być 8) )
2.Hulk
3.Spiderman

Nicole_a
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Nicole_a » 05 paź (wt) 2004, 22:27:05

A ja jestem chyba inna bo mi się podobał :wink:
Ale Hulk to dla mnie była tandeta :roll:

Marqoni
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Marqoni » 05 paź (wt) 2004, 23:25:31

Piekielny chłopiec został nakręcony dla odmiany porządnie. Trafia w gusta czytelników komiksu i zdaje się tylko... ale że akurat zaliczam się do tego grona, jakoś mi to nie przeszkadza 8) .

Polecam reckę z Esencji.

ODPOWIEDZ