Wyniki poprawy testów
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
Wyniki poprawy testów
Wszystkich zainteresowanych informujemy o wynikach poprawy testów z<a href="http://republika.pl/andman/popr_test.doc" target="_blank"> Techniki sprzedaży, Warsztatów negocjacyjnych i Zarządzania personelem</a>.
pozdrawiam
am
pozdrawiam
am
-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert
-
- Loża WSR
Terminy zjazdow sa tutaj
www.szkolareklamy.pl/ftopict-1239.html
Moze chodzi Ci o to ze pisalem (we wrzesniu) ze mamy czas na wybor promotora do 30.10. Ale na seminarium Slawek mowil ze ostatecznym terminem dla zaocznych bedzie nastepny zjazd.
www.szkolareklamy.pl/ftopict-1239.html
Moze chodzi Ci o to ze pisalem (we wrzesniu) ze mamy czas na wybor promotora do 30.10. Ale na seminarium Slawek mowil ze ostatecznym terminem dla zaocznych bedzie nastepny zjazd.
-
- Początkujący(a)
ale to zaraz jaka jest ta konkretna data ?
co to jest promotor ?
gdzie i kiedy sie wybiera zajecia ?
ja nie mam zadnych wybranych wiec juz nigdy nie bede chodził do szkoły ?
nie wrzucaj kolejnych linków, bo przez to nawet nie wiem kiedy miałem jakies egzaminy, a ze ja z reguły nikogo nie słucham to w szkole tez niczego sie nie dowiedziałem.
ogolnie NIC nie wiem.
co to jest promotor ?
gdzie i kiedy sie wybiera zajecia ?
ja nie mam zadnych wybranych wiec juz nigdy nie bede chodził do szkoły ?
nie wrzucaj kolejnych linków, bo przez to nawet nie wiem kiedy miałem jakies egzaminy, a ze ja z reguły nikogo nie słucham to w szkole tez niczego sie nie dowiedziałem.
ogolnie NIC nie wiem.
-
- Loża WSR
Konkretnej daty nie znam bo nie jestem omnibusem. Nastepny zjazd wypada 6 i 7.11.2004r
Promotor to osoba ktora Cie promuje i wspiera na egzaminie dyplomowym a wczesniej kieruje tokiem pisania pracy dyplomowej. Wybor promotora to u nas zadanie dla 2.roku
Na poprzednim zjezdzie zapisy byly na zajeciach a pozniej ew. w sekretariacie. Jesli sa jakies wolne miejsca a pokazesz sie w tygodniu w szkole to prawdopodobnie tez bedziesz sie mogl zapisac
Co do innych poruszonych kwestii to mysle ze nawet Sokrates by sie ich nie powstydzil
Promotor to osoba ktora Cie promuje i wspiera na egzaminie dyplomowym a wczesniej kieruje tokiem pisania pracy dyplomowej. Wybor promotora to u nas zadanie dla 2.roku
Na poprzednim zjezdzie zapisy byly na zajeciach a pozniej ew. w sekretariacie. Jesli sa jakies wolne miejsca a pokazesz sie w tygodniu w szkole to prawdopodobnie tez bedziesz sie mogl zapisac
Co do innych poruszonych kwestii to mysle ze nawet Sokrates by sie ich nie powstydzil
-
- WSR Guru
Ja i tak wszystko zaczynam dopiero wlasnei 6 miejmy nadzieje ze sie jeszcze gdzies zalapie....
Sinar mozesz wytlumaczyc mi jesli wiesz jak to z tym angielskim wkoncu??Bo jak widze na planie to jakby 2 godziny po poltorej angielskiego, a jestem na 3 poziomie??Czy moze samemu wybieram jedna z godzin na ktora chce przyjsc co by dopasowac sobie fafkulce??

Sinar mozesz wytlumaczyc mi jesli wiesz jak to z tym angielskim wkoncu??Bo jak widze na planie to jakby 2 godziny po poltorej angielskiego, a jestem na 3 poziomie??Czy moze samemu wybieram jedna z godzin na ktora chce przyjsc co by dopasowac sobie fafkulce??