gdzie wyniki z technik sprzedazy dla I roku???!!!

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

ODPOWIEDZ
Sztajfa
Nowy(a)

gdzie wyniki z technik sprzedazy dla I roku???!!!

Post autor: Sztajfa » 23 paź (sob) 2004, 14:01:35

moze ja nie moge znalezc ( a nie mam duzo czasu na szukanie:) wiec prosze o podanie moze linka do wynikow z tego egzaminu bo chce sie dowiedziec czy poprawiam czy nie:)
pzdr dla wszystkich:)

adacho
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: adacho » 24 paź (ndz) 2004, 14:33:18

Ja tez nie moge znalesc i wydaje mi sie, ze i ch po prostu nie ma :?

andy
Ekspert
Ekspert

Post autor: andy » 24 paź (ndz) 2004, 16:55:31

Wyniki zamieściśliśmu w połowie października jako Ogłoszenie, zatem łatwo je znaleźć.
Ale jeżeli są kłopoty podaję link:
http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-1417.html

adacho
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: adacho » 24 paź (ndz) 2004, 18:31:41

dobra, dobra, pituś bajduś, ja niczego nie poprawialem tylko pisalem. I rok, gr. zaoczna. :wink:

rusalka
Nowy(a)

Post autor: rusalka » 24 paź (ndz) 2004, 19:03:39

no własnie! teraz zaoczni chcą wiedziec jak im poszło! wyników z naszego testu nie mogło byc w połowie października bo pisalismy go w dniu 17.X. (niedziela). :evil:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 24 paź (ndz) 2004, 19:22:26

Adacho nie mrugaj tak kiedy mowisz o powaznych sprawach bo moga nastapic klopoty komunikacyjne. W zasadzie juz sa bo gdyby nie Rusalka to Andy pewnie nie wiedzialby o co tak naprawde chodzi a chodzi o zaocznych. Wazna sprawa tym bardziej ze z tego co wiem to jutro m.in Magda i Slawek wyjezdzaja do Zakopanego z dziennymi.

PS. Sprobuje teraz zasiegnac informacji u zrodla moze cos sie dowiem

Sztajfa
Nowy(a)

do dupy to wszystko

Post autor: Sztajfa » 24 paź (ndz) 2004, 21:58:18

skrypt tydzien pozniej...........a teraz wynikow nie ma.no zalezy do ktorego piatku to mialo byc.w takim razie w przypadku poprawki zazycze sobie termin o tydzien pozniej.ciekawe czy ktos poswiecilby mi swoj czas tak jak ktos nadwyreza moj.....a moze te wyniki zaginely wraz z notesem pewnej znanej osoby w polsce, ktora stala sie "ofiarea napadu rabunkowego".moze byly one w owym notesie??<rotfl>
pzdr

adacho
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: adacho » 24 paź (ndz) 2004, 22:02:55

E tam, trudne nie bylo, wiec raczej sie na poprawe nie nastawiam :wink: (nie chcialem mrugnac tym razem, ale cos mi wpadlo do oka)

Sztajfa
Nowy(a)

:)

Post autor: Sztajfa » 24 paź (ndz) 2004, 22:28:11

ja tez na poprawke nie licze ale jak sie cos obiecuje (termin) to trzeba go dotrzymywac IMHO.a tu 2gi raz w ciagu miesiaca ktos w kulki sobie leci:):):) z terminami

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 25 paź (pn) 2004, 00:47:02

Kontaktowalem sie ze Slawkiem Wojtkowskim. Przeprasza za powstale opoznienie. Bierze testy do Zakopanego i tam je sprawdzi a nastepnie przesle mi wyniki. Opublikuje je na forum jak tylko do mnie dotra. Nie chcialbym okreslac jakis terminow, tym bardziej ze nie wszystko zalezy ode mnie, ale czysto orientacyjnie sadze ze wynikow mozna sie spodziewac w srode

Sztajfa
Nowy(a)

:)

Post autor: Sztajfa » 25 paź (pn) 2004, 05:39:23

hehehe dobre.......:)no ja sie nastawiam raczej na piatek cobym sie nie przeliczyl.....tydzien czasu za malo zeby sprawdzic kilkanascie prac.......brak slow....a padly slowa ze prawdopodobnie beda wyniki juz w poniedzialek (18.X) <rotfl>

rusalka
Nowy(a)

Post autor: rusalka » 27 paź (śr) 2004, 20:21:42

uwaga! przypominamy że za 3 godziny minie sroda a nas rzeczywiscie potraktowano jak dzieci z przedszkola. Obiecanki,cacanki. Osobiscie mam tylko nadzieję,że to zadziała w dwie strony - i jezeli nie wyrobie sie z jakims zaliczeniem to bede mogła je sobie tak z kilka razy przelozyć,potem sie umówic z wykładowcą - no i oczywiscie na wskutek niespodziewanych okolicznosci nie przyjsc w ten dzien tylko troche później - bo przeciez skąd ja mogłam wiedziec,że sie do jakiejs szkoły zapisałam. - Tak jak poczulam sie dzis ja( i mysle że kilka osób z grup zaocznych także) - ze niektórzy podchodza do tego baaardzo na luuzie - no i w szkole pracuja tak przypadkiem - pomiedzy innymi o wiele ważniejszymi dla nich zawodowo zajęciami.Rozumiem,że to moze byc wazne. Prosze pomyslec jednak,ze ktos kto zapisał sie do szkoly chciał sie do niej zapisac -ale nie dla tego zeby sobie do niej przypadkiem w weekendy pochodzic bo akurat nic ciekawego w telewizji nie ma. Prosimy na drugi raz o informacje tego typu: "Wyników możecie spodziewac sie za miesiąc" - wtedy oszczedzimy sobie tych wszystkich postów na forum -gdzie kazdy pyta o wyniki - i rzeczywiscie pozostaje to bez echa.

Sztajfa
Nowy(a)

i to jest k****** skandal;)

Post autor: Sztajfa » 28 paź (czw) 2004, 05:52:36

tak z usmiechem w temacie poniewaz jak widac nie mam na to wplywu czy sa wyniki czy tez nie.ale wiem jedno.jesli bede mial (mam nadzieje ze nie) poprawke to zazycze sobie ja zdawac w weekend 3/4 poniewaz tez bede mial poslizg 1go tygodnia.ehhh to jakas farsa naprawde.ja rozumiem ze ktos moze nie miec czasu wiewc po co sa sciemy ze do piatku na pewno beda wyniki?a moze podadza nam je 5go albo lepiej wywiesza 6go i 7go beda chcieli zebysmy w razie czego zdawali poprawkowy.kurcze i za co my placimy???na posty nie ma odpowiedzi kazdy ma nas w d****.w zakopanem tez jest kafejka i moznaby odpisac na nasze wolanie:):):):) zabawa ponad wszystko <rotfl> :lol:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 28 paź (czw) 2004, 23:56:03

Pewnie sie ze mna nie zgodzicie ale ja oddzielilbym 2 sprawy: wyniki i poprawa. Moim zdaniem brak wynikow w przeciwienstwie do braku skryptu nie uniemozliwia nauki tym bardziej ze jest to poprawa, ale nie zmienia to faktu ze jak mowia terminy sa swiete i trzeba szanowac czas innych tym bardziej ze nie jest on przeciez z gumy. Sam o malo nie pisalem tego testu, niedawno kontaktowala sie tez w tej sprawie ze mna kolezanka ktorej nie ma na forum. Doskonale moge wiec zrozumiec jak sie czujecie. Ja jestem co najwyzej zawiedziony rozwojem sytuacji wy macie prawo byc wkurzeni. W kilku sprawach trudno sie nie zgodzic z Wami. Nie wiem kto podawal Wam termin piatkowy ale tez wolalbym zeby taki termin byl podawany z zapasem niz na wyrost. Wtedy mozna uniknac nieporozumien. Jestescie rozgoryczeni, jednak gwoli scilosci nie moge sie zgodzic z niektorymi kwestiami. SW znam z jak najlepszej strony. Nie jest to osoba ktora sobie cos olewa co najwyzej ma sporo spraw na glowie. A grupy dzienne pojechaly tam nie tylko sie "integrowac" czyli bawic sie, maja tez zajecia. To tyle. Moge tylko dodac ze wyniki umieszcze na forum jak tylko do mnie dotra. Nie mam wiele czasu w tym tygodniu ale sprawdzic skrzynke i odebrac maila jeszcze jestem w stanie.

dupa_jest_blada
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: dupa_jest_blada » 29 paź (pt) 2004, 00:38:51

czy moge wiedziec co mam robić jak jeszcze sie nie zapisałem na zadne zajecia ?

ODPOWIEDZ