O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
andy
- Ekspert

autor: andy » 14 lis (ndz) 2004, 20:17:18
Strony WWW, i tzw. pakiet redakcyjny (materiały dotyczące strony internetowej WWW) zostaną ocenione do środy 17/11/2004.
Wtedy także wyjaśnimy skąd taki poślizg

- Samalioty z Saloniki do Varsovija od jakiegoś czasu JEŻDŻĄ przez Wyspy Owcze
Miałbym serdeczną prośbę: proszę o wysłanie (w załączniku podpisanym) wszystkich linków do newsów, haseł do encyklopedii, linków do topiców do:
manka@szkolareklamy.pl
Jeżeli są jakieś istotne zmiany w piertwotnie złożonych materiałach (np. w sekretariacie) także proszę dać znać.
Oceny zostaną, jak już wspomniałem, opublikowane w środę.
Wpisy do indeksu: środa - piątek, 17:15 - 18:00 (A. Mańka)
Przepraszamy za niedopuszczalną zwłokę, niedotrzymanie słowa, niespójność info - nawet w tym poście.
-
andy
- Ekspert

Na miły Bóg, czy naprawdę tak trudno wysłać ZAŁĄCZNIK Z INFO?
50% części redakcyjnej dostałem w formie ksywy, np. (akurat to przeglądam) dlaczego miałbym pamiętać kto to jest homer? arystoteles? elvis presley? itd. Nie wiem ktory to jest post/ topic, nie mówiąc o rozmowach itd. z prośbą o takie proste informacje?
LITOŚCI. Nie dość że mam 55 stopni gorączki

, to staram się dotrzymać terminu i do jutra opublikować wszystkie oceny.
Proszę mi wybaczyć nieco emocjonalny ton, ale staramy się Wam rzetelnie sprawdzić prace. OK, opóźnienie z romaitych, najczęściej technicznych powodów jest (chcieliśmy mieć komplet prac) to nasz ból głowy.
A czy ktoś pamieta o prośbie jeszcze jednej? - plan rozwoju strony.
W niektórych sytuacjach pozostaje rzut kostką (dobrze się składa, jest od jeden do sześciu