Reklama listopada - glosowanie
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zawsze coś napisze
Reklama listopada - glosowanie
jako, ze juz dawno tego dzialu sinar nie kontynuowal to postanowilem go odkurzyc. a jako ze zblizaja sie swieta to powstalo wiele nowych reklam wiec okazja jest dobra.
jak dla mnie ostatnio rzadzi heyah z rybkami. no i jeszcze fajny jest nikeshox.com.
najwiekszy gniot to swiateczna reklama pepsi z mikolajem. a dla przeciwwagi genialna jest z mikolajem rudim schuberthem .
jak dla mnie ostatnio rzadzi heyah z rybkami. no i jeszcze fajny jest nikeshox.com.
najwiekszy gniot to swiateczna reklama pepsi z mikolajem. a dla przeciwwagi genialna jest z mikolajem rudim schuberthem .
-
- Zaczyna działać
pepsi i niebieski mikolaj to szajs nie z tej ziemi! jak mozna bylo tak mikolaja oszpecic..chodz ten kolorek bardzo lubie to mikolajowi zdecydowanie w niem nie do twarzy..
najlepsza reklama..?? piekna jest ta z malymi dzieciaczkami poprzebieranymi za zwierzatka..nie pamietam o co tam chodzi
podklad z "krola lwa" i smigajace bobasy..rozbraja mnie myszka na koncu 

najlepsza reklama..?? piekna jest ta z malymi dzieciaczkami poprzebieranymi za zwierzatka..nie pamietam o co tam chodzi

-
- Loża WSR
Dodaje Lecha i jedziemy. Zaraz zrobie edytke i bedzie ankieta. Glosowanie trwa do konca grudnia
Heyah - Ryby
Nikeshox
Tesco - Schubert
Panadol Baby
Renault Thalia
Axe Efekt
Visa - Gitara
Ford - Pilkarze
Lech - Bedzie sie dzialo
PS. Jak teraz patrzysz na ten post to moze nie widzisz. Ankieta jest na gorze strony. Zapraszam do glosowania
Heyah - Ryby
Nikeshox
Tesco - Schubert
Panadol Baby
Renault Thalia
Axe Efekt
Visa - Gitara
Ford - Pilkarze
Lech - Bedzie sie dzialo
PS. Jak teraz patrzysz na ten post to moze nie widzisz. Ankieta jest na gorze strony. Zapraszam do glosowania

-
- Czasami coś napisze
-
- WSR Guru
EEEEEtam wczoraj widzialem reklame Hondy Accord i bylme pod takim wrazeniem ze chyba juz dawno tak nie jopilem sie jak w gnat....
Kiedys juz taka reklama byla z innym samocodem ale to juz jest przerost mysli autora nad tym zeby ludzi zaintresowac...
P.S. Mozna by ja dodac to ta reklama co rozne pileczki spadaja, wycieraczki jedno uruchamia drugie taka jakby male perpetum mobile ....widzial to ktos??
Kiedys juz taka reklama byla z innym samocodem ale to juz jest przerost mysli autora nad tym zeby ludzi zaintresowac...
P.S. Mozna by ja dodac to ta reklama co rozne pileczki spadaja, wycieraczki jedno uruchamia drugie taka jakby male perpetum mobile ....widzial to ktos??