Choinka
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
Choinka
W najbliższy piątek, 3 grudnia, w WSR pojawi się (na 99,9%) choinka.
I mamy do Was serdeczną prośbę: możecie dokonać jej strojenia? Styl dowolny, każdy może coś powiesić (styl dowolny ale pod warunkiem, że nie sprawi przykrości tym, którzy Boże Narodzenie traktują poważnie).
Serdecznie zapraszamy do zabawy wszystkich, co nauki w WSR pobierają.
I mamy do Was serdeczną prośbę: możecie dokonać jej strojenia? Styl dowolny, każdy może coś powiesić (styl dowolny ale pod warunkiem, że nie sprawi przykrości tym, którzy Boże Narodzenie traktują poważnie).
Serdecznie zapraszamy do zabawy wszystkich, co nauki w WSR pobierają.
-
- akademiareklamy.edu.pl
Znam pewną podstarzałą sexbombę, która chciałaby się powiesić andy. Czy ona zawiera się w granicach naszej kultury organizacyjnej?
Proponuję kunkurs pomysłów na zabawki choinkowe.
Oto moje propozycje:
1. bombowe pomysły
2. schwytany w akcji bojownik dżihad
3. pudełko czekoladek zwane popularnie bumbonierką
4. mały sklejany klajstrem bombowiec
5. cokolwiek byle nie związane z bombą (może byc granat przeciw piechotny)
Proponuję kunkurs pomysłów na zabawki choinkowe.
Oto moje propozycje:
1. bombowe pomysły
2. schwytany w akcji bojownik dżihad
3. pudełko czekoladek zwane popularnie bumbonierką
4. mały sklejany klajstrem bombowiec
5. cokolwiek byle nie związane z bombą (może byc granat przeciw piechotny)
-
- Czasami coś napisze
-
- Zaczyna działać
-
- akademiareklamy.edu.pl
-
- Ekspert
Arturze coś takie wiązki tajemniczości zapodajesz nam na forum? Miałeś spotkanie w Juracie z niejakim Panem Ałganowem czy jak?
To tylko moje domysły. Nie mam nic wspolnego z wyjawioną prawdą treści, oraz nie biore na siebie przypadkowosci wydarzeń. Nie znam tego Pana i nie znam języka arabskiego, nie tankuje na stacji Orlen i mam ważny paszport bez ograniczeń.
To tylko moje domysły. Nie mam nic wspolnego z wyjawioną prawdą treści, oraz nie biore na siebie przypadkowosci wydarzeń. Nie znam tego Pana i nie znam języka arabskiego, nie tankuje na stacji Orlen i mam ważny paszport bez ograniczeń.
-
- Zaczyna działać
TO MOJA SZNURÓWKA!- i to nie byle jaka bo z ulubionych butów,które musiałam wyrzucić. 2 h po zawieszeniu znalazłam ją w koszu na śmieci.Czy miałam dowiesić karteczkę z całym
jej ''exodusem''życiowym? chcialam zawrzec w tym symbolu całą wędrówke Izraelitów do Ziemi obiecanej,oraz ponowne przyjście Jezusa. Usiłowałam wskazać na choinkę jako na miejsce odpoczynku,gdzie każdy może pod nią usiąść (siadż pod mą igłą a odpocznij sobie...),rozwiązać sznurówki(poczuć całkowity luz) a wszystkie zegary zatrzymaja się chociaż na chwilę.Wisząc na gałązce przypominałaby jednak,że zawsze należy być gotowym do dalszej wędrówki. Moim zdaniem, taka zwykła,skromna sznurówka po przejściach,jest bardzo wymowna. Ja też ciągle jestem w podróży: Kraków,Łódż,Warszawa-więc powiesiłam na choince to ,co na dzień dzisiejszy dla mnie najcenniejsze. I wiem kto mi ją wyrzucił!!!!Drżyj nieszczęsny!!!, bo wyciągnęłam ją z kosza na śmieci i...........ale o tym to już innym razem.