opłatkowe popołudnie dla zaocznych
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- akademiareklamy.edu.pl
opłatkowe popołudnie dla zaocznych
wszystkich sobotnio-niedzielnych podróżników i miłośników owych grup zapraszamy na wigilijne popiskiwanie kolęd
niedziela - tuz po zajęciach dziwaka od reklamy tv i tego drugiego od prasowej
językowi pasjonaci po dobrym słowie i połknięciu opłatka bedą mogli udać się na dalsze zajęcia (przesunięte o 20 minut)
pozostali, smętnie chrupiąc orzeszki, owoce i kruszonke będą mogli zagłębic sie w zadumie i wymieniać uściski
PS
alkohol nie będzie obecny
muzyka ograniczona do dźwięków kolęd
nie dla tanecznych podskoków będzie to spotkanie tym razem
nie trzeba zapisywac się na żadną listę
wszystkich serdecznie zapraszamy
absolwenci mile widziani
niedziela - tuz po zajęciach dziwaka od reklamy tv i tego drugiego od prasowej
językowi pasjonaci po dobrym słowie i połknięciu opłatka bedą mogli udać się na dalsze zajęcia (przesunięte o 20 minut)
pozostali, smętnie chrupiąc orzeszki, owoce i kruszonke będą mogli zagłębic sie w zadumie i wymieniać uściski
PS
alkohol nie będzie obecny
muzyka ograniczona do dźwięków kolęd
nie dla tanecznych podskoków będzie to spotkanie tym razem
nie trzeba zapisywac się na żadną listę
wszystkich serdecznie zapraszamy
absolwenci mile widziani
-
- Zawsze coś napisze
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Jak tu poetycko...
Jak tu poetycko...
Jak nastrojowo...
Aż nie wypada się wypowiedzieć w innym klimacie...
Dołączam się do zaproszenia aw. Przyjdźcie w nidzielę, 19 grudnia, o 17:00 do sali numer 1, na około 30 minut (Ci, ktorzy idą na lektoraty) lub dłużej (Ci, którzy na lektoraty iść nie muszą). Posiedzimy, pogadamy, pokolędujemy. Trochę ze Świąt w naszej szkole. Wspaniale!
Jak nastrojowo...
Aż nie wypada się wypowiedzieć w innym klimacie...
Dołączam się do zaproszenia aw. Przyjdźcie w nidzielę, 19 grudnia, o 17:00 do sali numer 1, na około 30 minut (Ci, ktorzy idą na lektoraty) lub dłużej (Ci, którzy na lektoraty iść nie muszą). Posiedzimy, pogadamy, pokolędujemy. Trochę ze Świąt w naszej szkole. Wspaniale!
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Podziękowania
Dziękuję wszystkim, którzy zechcieli przyjść na to spotkanie wigilijne. W imieniu swoim i aw. Zatrzymać się w biegu choć przez chwilę i poczuć powiew metafizycznego wiatru życzliwości i solidarności... Tak. Takie chwile są bardzo ważne.
-
- WSR Guru
Bylo siuper i extra jak tylko tak mozna to nazwac....
Tak czy innaczej aw byl bardzo szczery i bezposredni i jak chrzczenie statku szampanem pierwszy podjal sie skonsumowania podanych darow ze stolu co by nie bylo...
Ja takze jestem pod wrazeniem ze mimo zaganiania kazdy znalazl odrobine czasu i podjal sie tak nadzwyczajnego wyzwania spojrzenia innym toczy i zlozenia mnie czy wiecej zyczen swiatecznych

Tak czy innaczej aw byl bardzo szczery i bezposredni i jak chrzczenie statku szampanem pierwszy podjal sie skonsumowania podanych darow ze stolu co by nie bylo...

Ja takze jestem pod wrazeniem ze mimo zaganiania kazdy znalazl odrobine czasu i podjal sie tak nadzwyczajnego wyzwania spojrzenia innym toczy i zlozenia mnie czy wiecej zyczen swiatecznych

-
- Loża WSR
I za to Cie lubimy. Nie zmieniaj sie KesonieKesonex pisze:i podjal sie tak nadzwyczajnego wyzwania spojrzenia innym toczy i zlozenia mnie czy wiecej zyczen swiatecznych

Ja mam jutro 2 wigilie. Bo i w szkole i w Cyrografie. Do tego 1 scisle tajny projekt i codzienne obowiazki. No i wieczor filmowy chyba tez. Teraz musze jakos tak wycyrklowac zeby wszedzie byc

- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Donoszę ze środka imprezy!
(Donoszę ze środka imprezy opłatkowej zamkniętej - dla kadry. A zobaczcie, która jest godzina!)
Oj, dzieje się, dzieje, Panowie i Panie!
Jeżeli chodzi oszczegóły to
Oj, dzieje się, dzieje, Panowie i Panie!
Jeżeli chodzi oszczegóły to
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Tajna ekspedycja w skladzie Neema, Sinar, Mieze, Pesca i spolka podazaja na odsiecz Sredniemu Rycerzowi. Nasi bohaterowie
smialo pokonuja zaspy i zarosla ktorych tutaj od metra. I juz zblizaja sie do ponurego zamczyska imć Pana Szolca Rogozinskiego w ktorym jak wiesc gminna niesie gniezdzi sie poczwar(k)a zwana....
(...gdy wtem nasz narrator zostaje zdradziecko trafiony strzala wprost w sama rzyc i zapada w kamienny sen)
PS. No wlasnie jak sie wabi piesek pana stroza? Kto pamieta?

(...gdy wtem nasz narrator zostaje zdradziecko trafiony strzala wprost w sama rzyc i zapada w kamienny sen)
PS. No wlasnie jak sie wabi piesek pana stroza? Kto pamieta?
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
To nie jest piesek
To nie jest piesek tylko wiewiórka.
(Żyję, ale nie jest lekko. Dawno, przynajmniej z rok, nie było w szkole tak hucznego opłatka.)
(Żyję, ale nie jest lekko. Dawno, przynajmniej z rok, nie było w szkole tak hucznego opłatka.)