A może by tak jakaś sesyjka RPG? :)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
A może by tak jakaś sesyjka RPG? :)
A może by tak zatoczyć jakąś sesyjkę RPG? Skoro parę osób gra a pozostałych naśćie zapewne kiedyś grało to czemu by takiego czegoś nie zorganizować w szkółce. System jakikolwiek mógłby być pod warunkiem że zna go wystarczająca liczba osób albo przynajmniej potencjalny mistrz gry....
)

-
- Zawsze coś napisze
no juz byly jakis czas temu dyskusje co do systemu, miejsca i czasu.. stanelo na wyborze mistrzunia - bo nikt sie nie zlosil :/
Ale jak by juz takowy sie znalazl .. to ja jestem jak najbardziej chetny
)
Moze w niedziele na imprezie przy lampce winka sie obmovi kto komu co gdzie i kiedy poprowadzi :>
p0zdrr0
Ale jak by juz takowy sie znalazl .. to ja jestem jak najbardziej chetny

Moze w niedziele na imprezie przy lampce winka sie obmovi kto komu co gdzie i kiedy poprowadzi :>
p0zdrr0
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
To juz zawsze cos
Neuroshima zakladam ze niewiele rozni sie od Wastelandsa czy tez Pustkowi wiec mistrzowanie w klimatach post N nie bedzie problemem. Gozej tylko pewne z klimatami horroru
. To wymaga naprawde dobrego mistrza gry co to zna sie dobrze na tych mrocznych klimatach. Cos Seize wspominal ze takowe lubi
Boshe nei ukrywam ze chcialbym znow sobie zagrac w Zew Cthulhu(czasy wspolczesne). A co do War młotka to jest to chyba najlepszy i najbardziej sprawdzony system ktory sie kazdemu podoba (w przeciwienstwie do Earthdowna i AD&D). Łatwość mistrzowania w tym systemie pozwolilaby zapewne na posiadanie paru MG co zapewniloby fakt ze kazdy moglby sobie pograc
Czekam na dalsze sugestie!!

-
- Zawsze coś napisze
-
- Loża WSR
Ok wiec ruszylismy odrobine do przodu bo po dzisiejszej imprezie doszlismy do wniosku ze najlepiej/najfajniej byloby zagrac w cos albo z klimatem (Havok, Seize) albo cos postnuklearnego (Neema, Yarlan,Sinar ja i Seize;))))))))) ) Czyli jeszcze ze dwie takie imprezy a dojdziemy do tego kto bedzie Mistrzem Gry 

-
- Loża WSR
Ja siebie przy tej kategorii tez umiescilem
Poza tym trzeba isc na kompromis. Bo 1. nikt nei ma chyba podrecznika do powiedzmy cthulhu... 2. do Neuroshimy ktos chyba ma a jak nie to cos Neema napomknela o tym ze zastosuje swoj autorski
))))) Zreszta ja swoj autorski tez mam, no ale lepiej sie nim nie chwalic bo jak kiedys sie nim pochwalilem to dzis na rynku dostepny jest oficjalnie system Wastelands wrrrr. Zreszta neich Neema, Yarlan, Sinar, Case sie wypowiedza w co by chieli zagrac. Bo z tego co wiem Seize Ty ubostwiasz postnuklear
a tak serio to Zew Cthulhu (podobnei zreszta jak i ja)