O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
Asiaaa_mi
- Nowy(a)
autor: Asiaaa_mi » 07 lut (pn) 2005, 18:43:30
Niespodziewanie zrozumiałam dlaczego ta szkoła ma taki klimat....że nawet z wykładowcami którzy maja wzbudzac "respect"można pogadać niezobowiązująco...... i cała droge myślałam nad zachowaniem ludzi.....PO RAZ PIERWSZY postawiłam sie w roli wykładowcy, bo to co oczywiste dla nas samych jest dla innych przepaścią nie do pokonania......Dzis wyjatkowo wbrew moim najsmielszym oczekiwaniom udało mi sie porozmawiac z ARTUREM W. Przyznaję , że do tej pory był jak
"zło konieczne " o 10:15 każdego poniedzałku......a TU niespodzianka......rozmowa bynajmniej nieslużbowa aczkolwiek o szkole.....zaskoczył mnie swoja otwartoscia i wbrew pozorom zaangazowaniem......Jesli sluchacze wykaza odrobine woli to wszystko sie załatwi, JESTEM<jeszcze> ŻYWYM PRZYKŁADEM....Te kilkanascie zdan z a.w dało mi wyraznie odczuc ze CZASEM JAK NIE WIEMY CO JEST GRANE TO NIE WYCIAGAJMY ZBYT POCHOPNIE WNIOSKOW I NIE KRYTUKUJMY KOGOS, jesli nie wiemy co jest tego powodem, TO TAK ODNOSNIE WSZYTSKICH A nie tylko a.w......

-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 07 lut (pn) 2005, 20:02:59
Wlasnie swinte slowa. Zreszta ile pamietam Asia to akurat Ty tu nie stekalas za bardzo

No moze cos tam przy wynikach

Zawsze dobrze jest wysluchac drugiej strony albo przynajmniej postawic sie w jej roli. Przeciez kazdy ma swoje zycie i swoje problemas

-
RafMak
- Zaczyna działać

autor: RafMak » 08 lut (wt) 2005, 00:18:17
hmmm Ja dopiero tutaj sie dowiedzialem ze nauczyciele to tez ludzie

-
Asiaaa_mi
- Nowy(a)
autor: Asiaaa_mi » 08 lut (wt) 2005, 09:26:37
ja........znaczy się nie stękałam......to było skromne pyatnie:)hehehhe tylko jak słyszy sie po raz którys ze cos jest nie tak...to mam dosc , chyba TYLKO POLACY umieja tak narzekać i szukać wad....zero optymizmu i zrozumienia, EGOISCI <czytaj>kazdy z nas nim jest, ale nie którzy to przesada......pępki świata...............chyba nigdy nie naucz ą sie żyć w społeczeństwie

-
sinar
- Loża WSR

autor: sinar » 08 lut (wt) 2005, 14:06:43
Pewnie Asia ze nie stekasz. Nawet z tym kontuzjowanym zeberkiem jak slyszalem. Zycze zdrowka
A Polacy to faktycznie mistrzowie swiata w narzekaniu. Totalne przeciwienstwo Amerykanow. U nich jest haslo keep smiling a u nas powinno byc cos jak keep mourning. Sporo ludzi wyglada, zachowuje sie i mowi jakby wlasnie wrocili z pogrzebu.