forum naukowe
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
- 
				mefju
 - Zadomowił(a) się

forum naukowe
czy droga grupa trzymajaca wladze moze udostepnic zwyklym uczniom wsr dostep do forum naukowego? a moze trzeba wpierw przejsc jakis test lojalnosci o ktorym nie wiem?  
  baaaaardzo prosze w imieniu co najmniej kilku sluchaczy 1 roku.

- 
				vilku
 - Początkujący(a)

- 
				vilku
 - Początkujący(a)

- 
				Miluuutka
 - Zaczyna działać

Ja też popieram post mefju, bo było mówione,że po zapisaniu się do szkoły każdy otrzymuje hasło do tego forum... teraz jest tam tylko to, ale z czasem będą materiały i każdy chciałby z nich korzystać. Z tego co wiem to nasz Prezes ma o tym mówić we wtorek (14.10.2003) na reklamie telewizyjnej (przynajmniej tak zapowiedział)  
  Pozdrowionka!
P.S.Co do faworyzowania to ja się też nie obrażę jesli Pan Prezes mnie uwzględni

P.S.Co do faworyzowania to ja się też nie obrażę jesli Pan Prezes mnie uwzględni
- 
				Kesonex
 - WSR Guru

Mnie tyz chyab sie udalo:]CHyba........Miluuutka pisze:Ja też popieram post mefju, bo było mówione,że po zapisaniu się do szkoły każdy otrzymuje hasło do tego forum... teraz jest tam tylko to, ale z czasem będą materiały i każdy chciałby z nich korzystać. Z tego co wiem to nasz Prezes ma o tym mówić we wtorek (14.10.2003) na reklamie telewizyjnej (przynajmniej tak zapowiedział)Pozdrowionka!
P.S.Co do faworyzowania to ja się też nie obrażę jesli Pan Prezes mnie uwzględni![]()
![]()
- 
				aw
 - akademiareklamy.edu.pl