Radio Wę Se Ł eklamy ;)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Czasami coś napisze
Radio Wę Se Ł eklamy ;)
Sinar napisał że w shkole jest radiowęzeł. Chętnie bym się zajął uruchomieniem go. Głośnik na taras i przyjemna nutka przy kawce i papierosku. Może nawet koncert życzeń. Z kim pogadać aby coś zacząć działać. Chętnie powspółpracuję z DJ Kesonex, choć nie uważam żeby fasttracker rulesował. Znam lepshe.
-
- Czasami coś napisze
Leciała by muzykamefju pisze:na zewnatrz glosniki - to sie moze nie spodobac sasiadom. jeszcze mlodziez wszechpolska nas dopadnie. no zalezy co by tam lecialo. a co by lecialo?

Jaka to kwestia demokratycznego głosu (i mój decydujący

Głośno być nie musi, wystarczy że cosik będzie grało i juz wshystcy z entuzjazmem rushą na zajęcia.
Mogą być też ogłoshenia (tylko parafialne i matrymonialne).
-
- Loża WSR
No ten tego. Nie chcę studzić Waszych zamiarów ale... Faktycznie jak widzę w poście jest to tak sformułowane z tym że zakładając iż byłem przy zdrowych zmysłach pisząc posta. To... To miałem na myśli hipotetyczne istnienie radiowęzła. Bo jeśli nie to mogę powiedzieć tylko schlałem się , film mi się urwał, zasłaniam się tajemnicą więcej bez swoich prawników nie powiem.No chyba że ktoś nazwisk nie podam mnie w to wrobił (niech się przyzna). Wzywam Kesonexa na świadka i pytam jak była treść notatki, posta. Czy rzeczywiście napisałem tam cytuję "Jest w szkole radiowęzeł". Bo jeśli było inaczej to trafiliśmy na ślad niezłej afery nie mówiąc że wolność słowa jest zagrożona. Tyle moje oświadczeniePeyot pisze:Sinar napisał że w shkole jest radiowęzeł.
Radzę z pytaniem o radiowęzeł zwrócić się do funkcjonariuszy, grupy trzymającej i innych vipów i awów. Ja ideę radia gorąco popieram. W końcu to było by moje dziecko, pierworodne nieślubne ... przepraszam ... wzruszyłem się chlip chlip
-
- Czasami coś napisze
Jeżeli źle zrozumiałem twojego posta sinar to moja muka. Tak czy inaczej sprawa węzła została porushona, mam więc nadzieję że dzieki temu coś rushy. Prośba do aw bądź innych w temacie o odpowiedz co się da z tym zrobić. Deklaruję że chętnie poświecę swój czas, energię i kreatywność na działalność w węźle. (Wynagrodzenie do negocjacji
)

-
- akademiareklamy.edu.pl