Kupie prace z polskiego 200 zl "Język reklamy...
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
Kupie prace z polskiego 200 zl "Język reklamy...
Kupię tzn. zlecę zrobienie pracy pt. "Analiza jezyka reklam i swiat jaki one kreuja". Mam nadzieje ze ktos moglby to zrobic anonimowo . Z tego co wiem to dla ucznia szkoły reklamy to żaden problem,a nawet pewnie przyjemność 2 strony beda zadowolone. Dla mnie toi wielka przysługa bo musze ostro uczyć się maty. Myśle, że tak za 200 zl to dobra propozycja. Chodzi mi o prace z analiza i od razu reklamami na cd lub vhs. Praca do wygloszenia na 15 min. kontakt: stefanos1@o2.pl
-
- WSR Guru
Re: Kupie prace z polskiego 200 zl "Język reklamy...
Czlowieku a sumienie i mature tez kupisz??!!Bosze czy wy ludzie zastanawiacie sie do czego to zmierza??stefanos pisze:Kupię tzn. zlecę zrobienie pracy pt. "Analiza jezyka reklam i swiat jaki one kreuja". Mam nadzieje ze ktos moglby to zrobic anonimowo . Z tego co wiem to dla ucznia szkoły reklamy to żaden problem,a nawet pewnie przyjemność 2 strony beda zadowolone. Dla mnie toi wielka przysługa bo musze ostro uczyć się maty. Myśle, że tak za 200 zl to dobra propozycja. Chodzi mi o prace z analiza i od razu reklamami na cd lub vhs. Praca do wygloszenia na 15 min. kontakt: stefanos1@o2.pl
Pozniej pracy nie kupisz bo bedziesz musial najpierw na to zapracowac....
A nie pomysleliscie o tym, że musze zdawac język polski mimo, iz chce studiowac na politechnice. Co innego mnie interesuje, ale musze napisac polski zeby sie zajac tym czym chce na studiach bo tak w ministerstwie wymyslili. Myslicie, ze np. maszyna, ktora skonstruuje nie bedzie dzialac bo nie napisalem pracy o jezyku reklamy ?? Na co mi to jak chce isc na studia techniczne i to mnie interesuje, a nie jezyk polski.
-
- WSR Guru
Ja tez tak mowilem i udupilem polski, po latach stwierdzilem ze jednak jest mi potrzebny...naprawde.Czasami brakuje mi slow.POza tym na polibudzie ni ebedziesz wybieral mimo ze bedzie wiele przedmiotow ktore nie bede cie interesowaly.I co??Cza bedzie zaliczyc zdac zapomniec....
Zamaist latac po forach i szukac odpowiedzi dawno bys juz cos napsial.Bo nie wierze ze caly czas nad matma siedzisz.Kiedys netu nie bylo....
Zamaist latac po forach i szukac odpowiedzi dawno bys juz cos napsial.Bo nie wierze ze caly czas nad matma siedzisz.Kiedys netu nie bylo....