Jest ktos kto moglby mi zalatwic reklamy konkretne chociaz pare prooooosze :
Milka
Calgon
Danio
L’Oreal
Red Bull
Danio
Tyskie
Frugo
Moga byc tez inne przydatne do jezyka reklamy i swiata przez nie kreowanego PROSZE gg:1265174
Pomozcie z reklamami
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Czasami coś napisze
Michale, dam ci teraz bezcenna rade, tylko ciiiii, nie mow nikomu, bo to moj sekret:
A wiec: wlacz sobie tv, podlacz video ( lub inne urzadzenie zdolne do zapisu audiowizualnego) i ocztywiscie wloz pusta (ew. niepotrzebna) kasete vhs. W przerwie miedzy programami czasem puszczaja cale batalie reklam, rowniez tych o ktore prosisz. Wtedy jak juz trafisz na taki blok reklamowy po prostu wlacz taki guziczek "rec" i naciesz sie zdobyczami
A wiec: wlacz sobie tv, podlacz video ( lub inne urzadzenie zdolne do zapisu audiowizualnego) i ocztywiscie wloz pusta (ew. niepotrzebna) kasete vhs. W przerwie miedzy programami czasem puszczaja cale batalie reklam, rowniez tych o ktore prosisz. Wtedy jak juz trafisz na taki blok reklamowy po prostu wlacz taki guziczek "rec" i naciesz sie zdobyczami

-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
Havok moglbys nie przesadzac ? To chyba oczywiste ze lepiej sciagnac z neta nagracv na plyte i im na maturze z plytki puscic niz siedziec caly weekend przy telewizorze z nadzieja ze laskawie puszcza wybrana reklame ;/ co ja mam powiedziec skoro mam w swojej pracy pollene 2000 i reklame motoroli ktora byla emitowana 3-4 lata temu ? tez mam siedziec przed telewizorem ?
-
- Loża WSR